Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feri17

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élmunkás Mein Stumpf 2010.07.16 19:30:00
Ha ezt a Kádár et. látná... Mint tudjátok, az első titkár levélben üzent megint: legyen mein Stumpf az alkotmánybíró.Sőt, szépen be is csomagolta: egyet jelölök balról, egyet pedig jobbról. Biharit azért jelölöm, mert hát a pártnak baloldali szavazói is vannak,…..
feri17 2010.07.17 10:24:10
@Stumf vette meg a kétes hírű Pintér céget?: Stumpf a Fellegi (miniszter) céget vette meg és majd 31% RTL-t.
feri17 2010.07.17 14:55:24
@Mária néni: Valamelyik Oligarcha az of-shore cégével ?
 Amíg az MSZP-vel nem áll szóba, addig az ő szekerüket tolja. Orbán Viktor a Jobbik frakciónál tett látogatás után azt mondta, mélyen elgondolkodna, ha az MSZP meghívná. Miután a Jobbikhoz már elment, az üzenet világos: még a Jobbikkal is inkább, mint az MSZP-vel. A…..
A balesete miatt kiírt Stohl András alakította Bordás ezredes a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadának első részében meghal – tudta meg a Bors. A bulvárlap szerint egy későbbi részben feltűnik még egy-két kocka erejéig, de aztán karaktere örökre eltűnik a…..
Az "emberek jelöltjét" Orbán Viktor a bolgár tengerpartról egy levélben rúgta ki. És cserélte le a függetlenség korinthoszi oszlopára, Schmitt Pálra. Kár szépíteni: ez egy taplóság. Értem én, hogy Vitya nem akar bajlódni a fékek és ellensúlyok demokratikus…..
Oké, hogy lehet, na de hogyan? Aki azt hiszi, hogy a lakótelepi konyhák egy-egy őszi hétvégére át fognak alakulni pálinkafőzdévé az téved. Forradalom ide, forradalom oda, ehhez még egész biztos hiányzik valami "technikai forradalom" jellegű a konyhában. Mert, hogy jó…..
Michael Knight A törvény urai 2010.06.15 21:46:00
Non omne, quod licet, honestum est - vagyis nem minden tisztességes, ami szabad. Ez a latin bölcsesség (köszönet T.-nek) tökéletesen jellemzi a Fidesz tetteit. Mert kétség se férjen hozzá: semmi törvénytelenség nincs például abban, ahogyan köztársasági elnököt választ a…..
feri17 2010.06.16 13:36:57
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..