Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andissekai

55 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Langsam spazieren, nicht ugribugri Nos igen, rendszeresen visszatér ez a kifejezés Moldova György kamionos könyvéből. Persze én nem a lapostetűre értelmezem, hanem arra, hogy lassuljak le. Megy, nem megy? Megy! Ideig-óráig. Kérdés, hogy számomra mennyi az, ami értékelhető és mi az, ami már túlzás.…..
Bevezetőként egy idézet A szeretet nem kíván semmit. Még azt sem, hogy viszontszeressenek. Ami kíván valamit, az a vágy. Rengeteg fájdalom keletkezik abból, hogy összekeverjük a vágyat és a szeretet, és azt mondjuk, hogy szeretlek, amikor tulajdonképpen csak azt akarom, hogy kielégítsd a…..
  oh let me see your fucking moonlight Volt egy hétvégém, amikor szembejött velem egy halom különlegesség. Ritkaságszámba megy, hogy a heti 30-as ajánló 12 lájkot gyűjtsön be. Hangolódásra fel! Komfortzónán kívüliek (9/10 alatt), ellenben 'be jó, hogy vannak!': RJD2 - Ghostwriter Until the…..
 Először evezzünk könnyedebb vizekre. Párosítsunk örök igazságokat az alábbi izékkel: én aljanép, ha 1-gyel kevesebb agysejtje lenne, már növény lenne kocsmafilozófia tökéletes példája 2000-es években elterjedt pólófelirat geek-ek számára Tudtad-e tudományféle Íme: 'Smart is sexy.'…..
mikrogondolat kedvenc napindítóm 2019.05.17 17:29:29
Ismétlés a tudás jó édes anyukája, meg az unalomé. Kivéve ez, ez sérthetetlen: Elfecsérelni persze nem szabad. Csak különleges vagy 'lehet, hogy különleges' napokon érdemes.  ..
1) Alig pár évvel ezelőtt jött világra az első humanoidom, röpke 4 évre rá sisak nélkül, felelőtlenül pengézgetett kis piros bringájával az aszfalton. Kész csoda, hogy annyi későn odaérés következtében nem lett baja. A nevelés egy zsák szerencsén is múlik. De legalább nem paráztam túl annyira. 2)…..
Fiatalok. Az egyik valamivel magasabb a másiknál. Soványabb is. Az egyik fiú, a másik lány. Az egyik nemrég a másikhoz tartozott és fordítva. A másik kifelé mozdul a kapcsolatból, határozottabban, mint az egyik. - Szia - kezdte Mr. Előkészítő. - Szia. Mit szeretnél elmondani, ami nem várhat…..
à Février: Légyszi ne légy szar! 1. fázis: szomorúság avagy 'a francba' avant et avant février (igen, tessék szótárazni): Szar. Én kerestem a bajt, pontosabban az elutasítást. Vagy ki tudja.Mindannyiunkkal biztosan előfordult már, hogy elvesztettünk valamit. Esernyőt, bérletet, számlatömböt,…..
Szederkénynek egy főutcája van. Nem is főutca az, inkább az átmenő forgalom egyszerű és poros, rettentően poros útja, mely kiszolgálja a teherautók és a tovaszáguldó autósok igényét. Mire észbe kap az ember, hogy településen halad át, már el is ért a felfelé ívesen elhajló szakaszig, ahonnan…..
Bevezető: Tudtátok, hogy Japánban a randizó párok többségének igen is sokat számít, hogy milyen vércsoportja van a másiknak? Még a személyiségek is különböznek ettől függően. Komolyan, mint a csillagjegyek. Továbbmegyek a Tudtátok-e-ben: Különböző vércsoporthoz különböző óvszer is dukál. Ez igen,…..
mikrogondolat 5 nap 'otthol 2018.12.29 23:35:09
- Ri-ki-kííí! - kiáltja mindenki, aztán körmölöm a vállalásokat. A végeredmény 157 pont, basszus nyertem. Ismét az egész társaság vigyorog, miközben irigykedik. - Igen, mert Andi egyetemet végzett! - ez lassan már szlogenné válik. - Semmi köze hozzá, könyörgöm! Összesen kétszer botlott meg Misi…..
Bevezető Csak semmi ismeretlen vagy nagy befogadóképességet igénylő zene. Nulla vágás, 1 tánccsoport, 3 mercedes. 1. Az élet olyan tragikomikus! Az egyik nap még itt van ez az ember, a másik nap pedig szintén. Mint a bumeráng, mindig visszatér. 2. Bármely probléma megoldhatatlanná fejleszthető,…..
mikrogondolat print screen-lista 2018.11.21 00:50:01
Csak úgy emlékeztetőül és mert jó. És mert ezen a héten véletlenül kitöröltem egy teljes listát, amikor a Feel good dinner-t böngésztem. Bosszantó, felettébb bosszantó!  Júliusban a még teljesen emészthető, nem feltétlenül igényes Kurt Hugo Schneider-ek mentek Halsey-vel - (Gasoline, Colors, Bad at…..
Bevezető  Október közepére kutakodásom alábbhagyott a zenei kultúra adta széles spektrumban. Új előadók hallgatására és értékelésére nincs időm és nem is erőltetem igazán. Hétvégente sem ragaszkodom ezen mániámhoz foggal-körömmel, pedig..! Jók a régiek is anyway. Majd ha fellélegzek a sok teendő…..
Az önbecsülés egyik formája az, amivel rendelkezünk, a másik pedig amire törekszünk.   Amivel rendelkezünkOlyan alapértékünk, melyek gyermekkorban a szüleink és környezetünk visszajelzései során kialakultak. Első kézből minősítenek bennünket. Ez valami biztos alap lehet, tudom, hogy miben vagyok…..
Egy probléma van az előzetessel: Gyakorlatilag elmond mindent. És a filmzenére beizgult emberkék kétségek között maradnak, mivel a történetben nem ennyire fajsúlyos a dolog. Jónak ígérkezik, de Ola Fløttum ezúttal megúszós volt. Csendes volt amikor kell és felerősítette a zongora + egyéb…..
mikrogondolat C'mon Ellen.. :-) 2018.07.10 17:27:16
 :-D..
mikrogondolat viszlát június 2018.06.29 16:55:16
Viszlát június, nagyon jó voltál. Tudjátok mi a legjobb? Az előkészítés, a készülődés. Meg amikor learatod a babért. Miért? Mert közben arra gondolsz, akit szeretsz. Fúj de nyálas, kezdjük elölről. A fentiek helyett úgy összegezném: Tök jó volt alkotni! Most nem az írásra gondolok, nem sok magvas…..
TOKiMONSTA mitmondjak bla bla blaaaa, csengőhang: Toki-tól van '11-ből a Darkest Dim is <-- ajándék-aláfestő zene, plink plink! A másik: Yppah -- Tiny Pause c. album. Ismét ez a 'mágikus-misztikus' 2015, mint az Oh Wonder. Mi a franc történt a zene eme szegmensében abban az évben, de most…..
mikrogondolat félek 2018.06.06 08:09:59
Előzmény:...- Éppen mesélem a legjobb barátnőmnek, hogy milyen bunkón felszívódott ez a faszi, ő erre pedig 2 perc alatt lepattint! De lehet csak 1 perc volt, érted te ezt? Kidobott a lakásából!- El tudom képzelni, igen. Talán más fontos dolga akadt.- Mindenkinek van egy legjobb barinője, TUDOD. Mi…..
mikrogondolat Phaeleh és Bonobo 2018.05.14 15:13:50
Tehetségesek, elektro és instrumental igényeket, azaz számomra fontos rést betöltő színvonalas dj-k, zeneszerzők, zenei producerek, juhú!Nem hasonlítanak egymásra, még is egy cikkbe gyúrtam (hordtam) össze, mivel felváltva hallgatom őket. Hangulatfüggő a választás és nagy hangulatember vagyok én…..
mikrogondolat Kérdezz meg 4x 2018.04.24 11:41:07
  Van egy ilyenem, hogy sohasem ugyan azt válaszolom a feltett kérdésre. Már gondolatban sem! Ha végig egymással szemben ülünk, akkor sem. Sőt, akkor az izgalmas! Kíváncsi vagy? (Nem feltétlenül rám.) Mindenkiről akad valami kis megfogalmazott, korántsem egzakt véleményem. Szóval kérdezz meg…..
Requiem.. film by Darren Aronofsky (Szeretjük.)  Summer: Oh jesszusom, már tolják a tv-t, közben imádom a zenéjét! Nyiszál, úúúgy tudtam! Első belövés, gyors, elmúlt, a vágással hatásos. -Figyelj öcsi, ezt csináljuk rendesen! - Oké. Közben a fellelkesült Sara Goldfard levele.. ÉS zene, adagolják a…..
1. etap: fáj a szívemnél. ez nem szúrás, hanem nyomás. nehéz lélegezni, nehéz nagy levegőt venni és nem a tüdőmmel van a baj, hanem a szívem szorul közben. lüktet szépen, de fájdalmasan ott a tetején, ahol bevezetődnek a fő-dolgok. nem tudom pontosan, csak azt a vastag bemenő valami(ke)t…..
mikrogondolat Elmegy? Nem tudom. 2018.02.19 14:06:53
Szerelmes voltam belé. --- ama 2-es típusú szerelem volt (a 3-ból), legalább már szóban is ki tudom mondani. Eddig mindent csak írásban, főként itt. Rengeteget fejlődtem, mivel nyáron még azt sem tudtam kimondani senki szemébe, hogy banyek, jó vagy, ezt szeretem benned! Érzelmeket áh! Mindent csak…..