Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én volnék az

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyár van, nyaralunk, pihenünk .... 2010 június 22: "Győzike vasárnap hagyta el a magánklinikát, miután éppen hét kilótól szabadították meg műtéttel. Amíg a betegágyán lábadozott, a család többi tagja titokban nekilátott, hogy új otthonuk egy szegletét kilenc nap…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Én volnék az 2010.04.11 23:08:53
@pannonfunk: Miről? :)))
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Én volnék az 2010.04.11 12:08:32
@szubjektiv: Hát én sem szoktam sorbaállni semmiért, de most fogok ha kell.
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
"Teljesen kivagyok......megint órákon át kellett vigyorogni. De ha egyszer ez kell ezeknek .....izé, a választópolgároknak. Tele volt velük a csarnok! Nem is értem....de hát ők tudják. Jó, hogy Ildikó is ott volt velem, egy harcrahívó tábornok nem beszél ilyen lelkesítően…..
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
Tesztautót egyeztettünk a Kiával. Gondoltam, megkérdezem, mikor jön a Venga. Kia Andrea erre csak annyit mondott: - Ne is kérdezd, az egyiket már el is lopták a kettőből. Az udvarunkról, próbarendszámmal. Aztán ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy valójában ez már a harmadik autó…..