Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vik%

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2003-2004, Krakkó-Szentendre-Budapest. 30 éves vagyok. Krakkóba eljutni komoly szívás, mert Besztercebánya után a Tátrában kanyarog az út, és ha beragadsz egy kamionsor mögé, akkor így jártál. Végig sűrű a köd, szemerkél az eső, és miután kifogyott az ablakmosó, a lapátok…..
A napokban teljessé vált a lista amiben azok a Kinder termékek szerepelnek, amiket mi biztosan nem veszünk meg a gyerekeknek, hiszen szalmonellásak lehetnek. A botrány jobbkor nem is jöhetett volna a Ferreronak, mint Húsvét előtt, amikor a Kinder tojásból jóval több fogy. Vélhetően nem mi leszünk az…..
Napközben betévedtem a Klauzál tér környékére, valahol a Dob és a tér sarkán bóklásztam, mert úgy emlékeztem, hogy van ott egy mexikói büfé. Mondhatom, nem túl vonzó a környék éles napsütésben. Ebben a kíméletlen megvilágításban minden trehányság könyörtelenül szembeötlő, ráadásul a mexikóit sem…..
Vik% 2021.11.23 12:33:35
@A fickó: Húú, ez nagyon érdekes! Köszi! Sosem láttam még ilyen paradicsomot. Azt hiszem a sűrű zselés állag lehet a magyarázata az umami koncentrációnak. Vagy igaz ez a híg állagú magrész esetén is? Ki kell ezt próbáljam! :-) Köszi még1x!
Vik% 2021.12.02 12:35:00
@A fickó: Köszönöm a hozzászólásaid! Mindenképp kipróbálom!
Lutz Gizi a magyar szlengben Gipsz Jakab női megfelelője. Ismeretlen egyénekre vagy az átlagember szinonimájaként használjuk, akárcsak az amerikaiak Jane Doe-t és John Doe-t...
Szeretettel köszöntök minden kedves régi blogolvasót!   Azt a mindenit, de elrepült az idő! Csaknem három és fél évvel ezelőtt találkoztunk utoljára. Elég sok minden történt körülöttünk ez alatt az idő alatt, de erre hamarosan kitérek. Először viszont szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik…..
A tatai Öreg-tó gyermekkorom meghatározó szimbóluma. Az itt maradt szépség, a nyugodtság, az önfeledtség, és a jólét érzésével kényeztetett valahányszor meglátogattuk a családdal. Itt játszottam a vár romjain, amikor még tán óvodás sem voltam. A szegény ember itt mindig gazdagnak érezhette magát…..
Vik% 2020.08.11 12:29:45
@BImi1986: a nicked miatt nem gondoltam, hogy '89 előtti példát hozol. Kösz, már értem mire gondoltál
Vik% 2020.08.11 13:29:28
@bontottcsirke: Értem, köszi!
Kösz Norbi, hogy megihlettél a tapló videóddal! Rég nevettem ilyen jót emberi butaságon. Nem megyek bele mélyen abba, hogy mekkora hímsoviniszta ember képét festetted magadról, felesleges, látja mindenki. Abba sem megyek bele, hogy mit és miért mondtál rosszul, mert azt is látja…..
Vik% 2020.01.21 20:33:53
@paráznabillegető: Eddig mindig Orbán volt a hibás. A rossz időért, fizetésért mindenért. Most Gyurcsány? Új idők! Érdemes figyelni!
A legtöbb kultúra imádja megszabni a fiataloknak, hogy mit kezdjenek az életükkel. Minél hamarabb beterelik őket a karámba vagyis a házasság révébe, annál jobban lehet őket ellenőrizni. Aki még nincs lekötve, vagyis nem házas és nincs gyereke, az hajlamos élni a szabadságával. Például nem vesz fel…..
Vik% 2019.11.22 10:20:09
@MAXVAL bircaman közíró: Jajj :-D vegyél be valamit erre :-)
“A főnöknek mindent tudnia kell.” Akár főnök vagy, akár alkalmazott, ezt úgy, ahogy van, felejtsd el! A legjobb vezetők ismérve egyáltalán nem az, hogy mindent tudnak, hanem az, hogy képesek útmutatást nyújtani ahhoz, hogy az embereik elérjék a céljaikat, de akár ahhoz is, hogy a helyes célt tűzzék…..
Vik% 2019.11.22 09:20:12
  Foglaljuk össze: Hogy értelmes tudást adott-e, végehosszanincs lehet vitatkozni rajta -- s tesszük is buzgón egy ideje.  De hogy piacképeset-e, azon vitatkozni nemigen van értelme. Mert ahogy állítólag a Föld mozgása, ez sem hitkérdés.  Mert a piacképesség definíciója az, hogy a piacon…..
Mikor? Melyiket? Összetartozás 2018.06.24 03:06:03
Fél évtizede egészen pozitívan fogadtuk blogilag, hogy Magyarország kormánya június 4-ét, Gyurcsány Ferenc születésnapját a trianoni béke aláírásának az évfordulóját a nemzeti összetartozás napjának nyilvánította. Akkor úgy tűnt, hogy túllépett a búsulós gyásznapon, és ezt a valóban nem túl fényes…..
Vik% 2018.06.24 17:24:44
@tziganos: Kár volt, valóban! Egészen döbbenetes, hogy még mindig születnek ilyen posztok!
Állítólag Kínában mindenki ismeri azt a mondást, miszerint, aki még nem járt a kínai nagy falon, az nem is igazi férfi. A kínaiak számára nagyon fontos a nagy fal. Minden külföldi, így az állam- és kormányfők is, mindig megtekintik a fal valamelyik részét, ha elmennek Pekingbe. Mindig csodálattal…..
Vik% 2017.06.15 09:04:35
Ha az élet és a kirakat között kellene szemléltetnem a különbséget, akkor a süteményt választanám hozzá példának. Vannak ugye, a cukrászdai műremekek, melyek mindegyike tökéletes, kőkemény, formázott habbal és cseresznyével a tetején, persze, nem biztos, hogy firtatni akarod, miből készültek. Ezzel…..
Az idiotizmus a súlyos értelmi fogyatékosság: 20-34 IQ és a legsúlyosabb értelmi fogyatékosság: 19 IQ vagy még az alatt régi neve. Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Idiotizmus Egészen elképesztő ahogy a Fidesz a családról, a társadalomról, a…..
Vik% 2015.12.18 18:41:48
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
Vik% 2015.09.03 13:47:46
@borzimorzi: Ez egy nagyon korrekt fogalmazás.! Nekem még az is belefér, hogy a poszt egyszerűen kitaláció...
Orbán! Maga akkora lúzer, mint ide Nagykáta! Mi a fenét keresnek még itt a menekültek? Miért nem hagyja, hogy oda menjenek, ahová akarnak, és ahol pont várják és befogadják őket: Németországba? Értem én, hogy el kell terelni a figyelmet a földrablásról, az újabb grófi szérűk…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Vik% 2015.08.07 13:20:47
@Le Orme 2:
"Jelen poszt érett, elegáns, kiérlelt, logikus, nem személyeskedő. Példamutatóan előremutató vitastílus. "

Egyértelműen! Én a magam részéről ezt már vártam. Mikor fog valakinél elszakadni a cérna...? Az utóbbi időben csak arrogáns feminista cikkeket lehetett olvasni! Undorító stílusban. Na, most eljött...
Mindemellett az Üvegplafon blogon tegnap megjelent egy poszt Puskás Panni -tól. Azt is érdemes elolvasni! Ellenpólus. Szokatlanul összeszedett, intelligens. Semmi köze a KO féle fröcsögéshez.
uvegplafon.blog.hu/2015/08/06/feminista_vagyok_es_imadom_a_fateromat
A menekültek elleni uszításról jut eszembe ez a történet. Régi és poros. („Kézirata kicsit poros, leporolja doktor Boros” – szól a közismert versike különben is történetünk egyik hőséről.) A menekültekkel való politikai játszadozásnak megvannak a maga hagyományai.…..
Vik% 2015.07.13 11:16:12
@Kampfer: Mondanám, hogy ez baj... Azonban neki is pont annyi joga van könyvet írni mint másoknak. Nekünk meg jogunk van tudomást sem venni róla
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
Nagy bajban van az ember, ha szépségversenyről kell írni, mert az ilyen műfajban újat, merészet, formabontót hozni, avagy megújítani az egész haccacárét nehezebb, mint felhúzni egy kerítést egy random határszakaszon. A szokásos eljárás ugye az, hogy jön X nő, a Miss Magyarország - Magyarország szépe…..
Rendesen kiakadt mindenki, amikor a Mokka stábja elment Röszkére bevándorlókat zargatni a bokrokban úgy, hogy közben egy nyilvánvalóan komoly gondokkal küzdő xenofób szabadságharcost helyeztek az adás középpontjába. A határvadász Irénke néni történetének bemutatása több…..
Közel négymillió felhasználó legszemélyesebb adatait lopták el hekkerek egy online társkereső adatbázisából, amelyet aztán a mélyweb egy fórumán tettek közzé: a nevek mellett többek között olyan információk kerültek ki, mint a szexuális beállítottság, vagy hogy félre…..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
A mai blogbejegyzést rendhagyó módon egy kis élménybeszámolóval, helyzetjelentéssel kezdem. Kevesebb, mint három hét, és számomra az év egyik legfontosabb versenyén állok rajthoz Floridában. Hogy miért ennyire fontos? Azért, mert célom az ausztriai IRONMAN 70.3 Világbajnokságon…..