Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szuncu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Engedjétek hozzám 2010.03.08 07:33:00
Nincs az rendjén, hogy összesen három párt legyen a szavazólapon. Adj cédulát, életet adsz! Lásd még: A magyar demokrácia mint piaci kudarc ..
szuncu 2010.03.10 23:07:17
@Lord Kilburn: Azért Freud bácsi biztos érdekes következtetéseket tudna levonni abból, hogy azt kifogásolod, hogy a Fidesz visszatenné a Ptk.-ba a "férjek" házastársi hűségét. Mindkét házastársról van szó ugyanis. :)

És igaz, hogy a család a magánélet része, de ezért talán mégsem kéne az egész családjogi törvényt kidobni - "ne ugassanak bele a magánéletembe" alapon. Aki ugyanis bírósághoz fordul, pont azt várja, hogy az állam beleugasson a magánéletébe, és tegye rendbe, amit ő a maga eszközeivel nem tudott.

Nyilván senkit nem csuknak börtönbe hűtlenségért, de lehet jelentősége pl. egy gyermekelhelyezési vagy házastársi tartás iránti perben.

Ha elolvasnád a Csjt.-t, meglepődnél, mik vannak benne (és nem Deutsch Tomika tette bele). Pl.: "A gyermek köteles szülei iránt tisztelettel viseltetni, nekik engedelmeskedni és fáradozásaik eredményességét tőle telhetőleg elősegíteni."
Bayer Zsolt levelét megírta, és bár a címzett Vona Gábor még mindig nem válaszolt a Magyar Hírlap botrányújságírójának tényleg minden újságírói és nyelvtani szabályt felrúgó levelére – de egy másik, részben megszólított, a „Pörzse Sanyi” már…..
Ede saját középiskolai szép emlékeit felidézve meséli el nekünk, amit a középiskolás gyermekétől az iskolai WC-ről megtudott. Megdöbbenve tapasztalta, hogy már a WC sem az a hely, ahol a diák a jól megérdemelt cigijét elszívhatná, hanem az idő múlásával a WC társadalma is…..
"A Fidesz által szorgalmazott 6 százalék lett az alapkamat. Ám ezt egy éve kellett volna megtenni - egy lépésben!" - reagált az alapkamat csökkentésre közleményében Szijjártó Péter. Szerintem meg Szijjártónak nem kell agyi redukció, inkább tanuljon a főnökétől.…..
 Na ezt nem kommentálom. Folyton védelmembe fogadom a bölcsészeket, de ők úgy látszik, javíthatatlanok. A képviselőik legalábbis.Hello Tibi!A Pesti Bölcsészt pellengérre állító cikk végleg kipofozta belőlem a maradék, bölcsészekbe vetett hitemet - de ami…..
szuncu 2010.01.13 22:27:34
@El Topo (Sgt. Elias): Mi van, már a színes ing és a színes nyakkendő is modoros? Nekem csak színes nyakkendőm van, illetve van egy fekete, amit temetéseken szoktam viselni. És persze van fehér ingem ünnepi alkalmakra. De egy átlag hétköznap mit vegyek fel, ha az ing + nyakkendő elvárás?
szuncu 2010.01.15 01:57:21
@cd-r: Gondolom, neked csak fekete ruháid vannak, mert ami színes, az csak igénytelen lehet.
szuncu 2010.01.15 02:03:37
@El Topo (Sgt. Elias): Kicsit feszültnek tűnsz. De magyarázd már el, hogy pl. a "Színes inget szerintem kóklerek hordanak" kijelentés milyen beszélgetésben és milyen szövegkörnyezetben jelent mást, mint hogy színes inget szerinted csak kóklerek hordanak? Ja, hogy azt akartad mondani, hogy vannak kóklerek, akik ízléstelen inget (és hozzá ízléstelen nyakkendőt) hordanak? Akkor tán ezt kéne mondani.