Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belepofazok

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelet szerkesztőség!  Az én történetem 2011. július 8-én kezdődik, ekkor kezdtem el a munkaviszonyomat a jelenlegi cégnél, ahol dolgozom. Az első munkanapom olyan volt, mintha egy vonat ment volna át rajtam, a leendő feladataimat rám ömlesztették, amikor kérdést tettem fel…..
comment:com Tarolt Pimasz úr 2013.08.28 18:38:47
Kedd este tízkor mutatkozott be Papp Gergő vadonatúj műsora a Super TV2-n Pimasz úr ottalszik címmel. Az első rész kiemelkedő nézettséggel, 6,6%-os közönségaránnyal futott és több mint 435 ezer nézőt ért el. A Balázs Klári-Korda György házaspárról szóló epizód…..
belepofazok 2013.08.28 22:47:23
Beleférne a Sydney-i Opera hússzor, a Pentagon háromszor, van benne egy teljes mediterrán falu, vízipark, több szálloda – ez a világ legnagyobb épülete. Természetesen Kínában, hol máshol is lehetne? A kínai Szecsuan tartományban található Csengdu városában nem nagyon kell…..
A kérdést ugyan többen fölvetették, de elfogadható magyarázatot nemigen lehetett olvasni sokáig. Végül mostanára eljutottunk egy olyan elképzeléshez is, hogy a Sorstalanságot a korabeli kritika elhallgatta. Ám ez a vélekedés még mindig mintha csak a városi legenda szintjén ülne,…..
A látássérültek között is sokan kedvelik a kerékpározást. Számukra azonban egy kisebb úthoz is komoly szervezés kell, hát még egy hosszú túrához. A Tandem-Szem Egyesület sportolói a napokban megrendezett McDonald’s BringaMánia Balatonköreit is teljesítették. Az öt…..
belepofazok 2013.05.07 08:44:45
@olcso: egybol jott, nem mindenkinek kell gondolkodnia ahhoz, hogy megszuljon egy kommentet.
Két és fél éve működik a kerékpár regisztrációs rendszer Kecskeméten, de még mindig csak alig ezer bringát jegyeztek fel. A lopások száma továbbra is magas, úgyhogy a helyi rendőrségi erők kiszervezett akciókba és matricásába kezdtek. Sorszámozza és felmatricázza a…..
belepofazok 2013.05.06 20:24:16
@olcso: ez temahoz tartozo velemeny. Nem csak mindig vedeni kene a bicikliseket, hanem felelosseget is vallaltatni veluk. Amiota itt a tavasz, sok allat centizgeti a gyalogosokat, hatulrol elhuz mellettuk kb 30 kmh sebesseggel, stb. Eddig ket utkozest lattam, amit "lenduletes" bicajos okozott. Igenis, kene rajuk rendszam.

Amikor meg savon belul elozik az autot jobbrol, az mindennek az alja.
belepofazok 2013.05.06 20:25:01
@Martian: azokat helyben kene 10ezerre buntetni.
belepofazok 2013.05.07 08:32:17
@olcso: lopasvedelem matricaval -> tovabbgondolva lopasvedelem es fegyelmezes rendszammal. Elolvastam a cikket.
Örök dilemma, hogy egy hirdetés körüli felhajtás segít-e a lakás eladásában. Volt, aki azt mondta nem, de én meg voltam győződve, hogy egy szellemes hirdetéssel ki lehet tűnni, főleg az olyan piacon, ahol több hasonló ingatlan verseng. Persze a végleges döntést nem egy…..
A minap már láthattuk az alig felöltözött Rihanna GQ magazinos címlapját (itt), de én már akkor feltételeztem, hogy nem csak ennyit mutat meg Rihanna a melleiből. Nos, igazam lett, tényleg nem. A magazin hasábjain más szögekből és más pózokban mutogatja tovább magát, sőt az…..
belepofazok 2012.11.16 03:09:25
Több mint 300 napja tüntetnek a közmédia volt szakszervezeti vezetői az MTV székháza előtt. Ma éjszaka törvénytelenül, a gyülekezési jognak fittyet hányva rendőri segítséggel, egy jelzés nélküli biztonsági cég emberei egyszerűen elpakolták a tüntetőket. Az MTVA…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A KARD Prostitúció felsőfokon 2012.10.03 18:37:45
Miközben a hatalom államosítani szándékozik minden iskolát, a felsőoktatás világában nagyüzemi kiárusítás zajlik: egyre kevesebb képzést támogatnak és egyre magasabbak a tandíjak (akárhogy is nevezi azokat T. Miniszterelnök Úr). A legújabb fejlemény – amit eddig is tudtunk,…..
belepofazok 2012.10.03 23:18:19
@Jenyei: Tudom, saját magamnak adtam a találó nevet. Általában felrója nekem a nevemet valami okostojás, aki sértve érzi magát.
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
A magyar emberkereskedelemmel foglalkozó bűnbandák szinte teljes csendben, a közélettől és –érdektől távol eső zugokban, szépen lassan behálózzák Európát. A néha felbukkanó, sokkoló egyéni esetek ellenére az prostitúció és az emberkereskedelem ügyét azonban sem…..
Belsőség Vakul, aki látja 2012.06.10 06:44:00
El se hiszem. Hát eljutottunk ide is. Mindene tökéletes Dezső testének eddig glazúrmentes, utolsó szegletén is festék van, csillogó, gyári szürke, pont olyan, amilyen előtűnt, amikor 1962-ben a bábaasszony lemosta róla a magzatvizet Untertürkheimben. Ez a karosszéria ezzel a…..
  Átmenetileg kifogytak a patikákból az elsősegélydobozok, miután a közösségi oldalakon elterjedt, hogy a rendőrség a járművek elsősegélynyújtó-csomagjaival kapcsolatos ellenőrzést rendelt el. A legtöbb patikában hamar hiánycikk lett az elsősegélydoboz, sokan azzal…..
Az európai városokat, ahogy Budapestet is, ellepték a riksataxik. A távol-keleti közlekedési eszköz modern változatát a helybeliek és a turisták is szívesen használják rövid utaltra, városnézésre. A kerékpáros kultúrájáról amúgy is híres Amszterdamban az utóbbi négy…..
belepofazok 2012.04.28 07:27:48
@- Szerzet -:
"A magyarok lesznek Európa kínaijai? "

Részben már most azok vagyunk. És reménykedjünk, hogy egyre inkább azok lehetünk, különben éhen marad a nép nagy része.
A múlt héten lezajlott a Coachella fesztivál első hétvégéje. A következőre sem kell sokat várni, két nap múlva újra indul a buli. Egyébként nem lehet rossz móka. Már csak azért sem, mert jópár világhírű arc is felbukkan a résztvevők között a prémiumnak nevezett…..
Belsőség Kedvenc könyved 2012.03.30 18:39:00
Nem tudjuk pontosan, milyen szempontoknak kell megfelelni ahhoz, hogy valakit fenék és csöcsvillantó hosztesznek tegyék meg egy kiállításon, de adnánk néhány szempontot a jelentkezőknek. Mindenekelőtt nem árt, ha valakinek közel tökéletes gömböt formál valamely fontos…..
 Schmitt Pál ún. "doktori dolgozatát" egy bizottság megvizsgálta. A bizottságban ún. "szakemberek" ültek, egyikük olyan szakmai magaslatig is eljutott, hogy a MOB alelnökének nevezték ki. Hogy ez az ún "vizsgálat" alatt történt? Véletlen…..
Előre mondjuk, mi ilyen szempontból liberálisak vagyunk, tök menőségnek tartjuk, hogy a parlamentben bárki megélheti a hitét, ennek semmi köze az egyház és az állam szétválasztásához. De. Azért mi még emlékszünk, hogy az Indexet nem odaillő magatartásért csukták ki a…..
belepofazok 2012.03.25 10:47:32
@delano: Nem, azok sem korrektek, történetesen az MNO egy fidesz lap.

De az index sokkalta mélyebben van.
belepofazok 2012.03.25 11:15:00
@delano: Olvasom, hadd lássam, mivel hülyítik a világot. Azért is jó olvasni, mert az indexen olvasott hülyeségeket szokták visszaböfögni saját véleményként az emberek, legalább tudom, hol olvasta.

A nem politikai jellegű cikkek meg kifejezetten jók. Csakhát a politikában nem kéne annyira torzítani.
Hány gyerek álma törik össze éppen most, fizetni képtelen szülők nélkül? - ezt kérdeztem a felsőoktatási felvételi határidő lejártának napján, és már itt is van a válasz: 32 ezer gyereké. Ennyivel kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba, mint tavaly, ez a szám a tavalyi…..
belepofazok 2012.03.12 07:02:45
@Mrazenec: és te vagy az egy az ezerből, de emlegesd csak a sikersztoridat