Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budspencer

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden, ami Közgáz Mai vizsga - 2 2010.06.16 14:45:00
Ígérem nem lesz minden nap vizsgaposzt (és akkor a tömeg: deeee, legyeeeen!), de ha van tanulság, akkor azt meg kell osztani, nem? A mai nap tanulsága az, hogy sok hallgató nincs tisztában azzal, hogy mit jelent az, hogy definíció. Maga a szó. Az a szó, hogy definíció. Így aztán…..
Minden, ami Közgáz Fair enough 2010.06.16 09:35:00
Egy ideje mobillal is lehet parkolni Budapesten. Nem, nem úgy értem, hogy mozgó autóval parkolni, azt eddig sem lehetett, meg vsz a jövőben sem lehet majd, hanem úgy, hogy nem kell bedobálni a pénzt a parkolóautómatába, hanem küldök egy sms-t egy megadott számra (lásd…..
Minden, ami Közgáz Mai vizsga - 1 2010.06.15 14:51:00
Mivel vizsgaidőszak van és vizsgáztatok, ezért úgy döntöttem, hogy ha már reggeltől délutánig okos, vicces, idegesítő és vérlázító mondatokat hallgatok a hallgatóktól, akkor ide is csurranjon-cseppenjen. (Ők a hallgatók, én meg hallgatok.)Egy szakmai (módszertani)…..
Minden, ami Közgáz Beugró 2010.06.14 10:42:00
Nem, nem a színházas, hanem a teszt, amit a szóbeli vizsga előtt iratok. Például holnap. A színházast egyébként szeretem, remek az ötlet, zseniális a kivitelezés (az én olvasatomban ez utóbbi alapvetően Rudolf Péter érdeme, de ez ugye szubjektív...)Szóval a teszt. A teszt…..
Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a…..
budspencer 2010.01.27 21:38:20
@Dugó: Szerintem Fábryval nem lesz gond. Igazad van Davis nem meggyőző - legalábbis egyenlőre.Majd meglátjuk. Amúgy jobb meccs volt mint tegnap csak hát az eredményért kár.
A Mol Liga-alapszakasz utolsó játéknapján az OB I-es bónuszpontok jelentik a tétet. A tegnapi SC Csíkszereda–Újpest mérkőzést követően a közös liga rájátszásának kialakult a menetrendje. Ma három mérkőzésen lehet szurkolni a kedvenc csapatoknak. Magyar idő szerint…..
budspencer 2010.01.17 21:16:23
@Miskolcifan: A retorzió valószínű nem a csapatnak jár. Az első harmadban, úgy mozogtak mint az ólom tehenek.Vagy alapoznak vagy szar a reggeli mérközés előtti átmozgatás ha van ilyen. Ez pedig az edzőt minősíti. Tudom az edző nem lőhet gólt a játékosok helyett de a második kedvenc csapatomnak ma nem volt arculata, nem volt egy korong kihozatal az emberelőnyökről meg ne is beszéljünk. Ilyet még nem láttam, hogy a hátvédek kihátráljanak a támadó harmadban a korong elől ahelyett, hogy kapura lőnének. Vannak a Macik között magas emberek, akkor miért nem állnak be az ellenfél kapusa elé zavarni.
Nem értem. Hol van ilyenkor az edző? Na mindegy, kimérgelődtem magam pedig reménykedtem, hogy megleckéztetik a Starst. Talán a negyedik sor ment jól, legalább akart, hajtott a többit nem értékelném.
Bebiztosította helyét a Mol Liga négyes döntőjében a Vasas Budapest Stars. A IV. kerületi rangadót a szezon hagyományainak megfelelően negyedszer is a vendégcsapat nyerte. A Stars az első harmadban megszerezte a vezetést, a második menetet 3-2-re elvesztette, a döntés tehát a…..
budspencer 2010.01.12 21:21:40
@gabute: Sajnos igazad van, ma megérdemelték mert főleg az első harmadban tényleg jól mentek. Lehet, hogy ennek köze van Sator látogatásának?
De akkor a mieink miért nem haltak meg a jégen?
Nem értem.
A fejekben van a gond, nincsenek olyan arcok a csapatban, mint tavaly Zlocha vagy Rufus, mondja Hetler Ádám, az UTE védője a Dab.Docler elleni keddi mérkőzés után. Pék György edző kritikusabban fogalmaz. Az általa felkészített csapatot a szezon során sokadszor minősítette negatív…..
Az Egyesült Államok juniorválogatottja hat év után nyert ismét világbajnokságot – története során másodszor –, külön öröm a másik észak-amerikai hokiország szurkolói számára, hogy a bajnoki címet Kanada ellen, Kanada otthonában szerezték meg. A következő U20-as…..