Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babrada

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A Szulejmánt akarjuk”„Vissza ! Hajrá Szulejmán !” „össze ülünk borozgatunk és nézzük a Szulejmánt!”„Tiltakozom ! Vissza !!!!” „Szulejmant en is imadom!!!!!!!!!!!”„ne hagyjuk magunkat Szulejman funok!!” Nem tudok betelni a Tiltakozunk RTL. elnevezésű…..
Nem izgatja a UPC-t, hogy azért kellene kimennie a szerelőnek, mert elpusztult a modem, se telefon, se interenet, csakazértis emailben válaszol. A szerelő persze nem ment hosszú hétvégén, úgyhogy naiv ügyfél biztos hogy 72 óránál tovább maradt minden nélkül: Szerencsés ember…..
babrada 2014.05.07 17:34:08
@Gyorgy Nagy: Mikor változott a csatornakiosztás? Emlékeim szerint utoljára tavaly februárban...
babrada 2014.05.07 17:42:09
@CsakMintTe: Csatlakozom:) Négy éve van tőlük minden, de még egyszer sem volt probléma (kopp-kopp) Kivéve a tavaly decemberi dns problémát. Most mértem gyorsan egy sebességet is, wifin keresztül, most éppen 74/10mbps, úgyhogy nem panaszkodhatok.
A társadalmi ellenállás és a választási vereségtől való félelem az MSZP-kormányokból tehetetlenséget váltott ki. De vajon mit fog kiváltani a Fidesz-kormányból? Ez a kérdés előbb-utóbb aktuális lesz. (Fotó: Huszti István/Index) Az elmúlt hetekben az összes…..
Több százmilliárd kell bölcsődékre, az anyák munkába állítására, a cigány gyerekek integrációjára. Vagy dönthetünk: idegen bevándorlókat vagy áttelepülő határon túliakat akarunk-e inkább? (Karikatúra: Schnutinger) Tegnap demográfiai vitanapot tartott az Országgyűlés.…..
Subba HUNGARY VS FACEBOOK 2010.05.14 16:29:00
Zseniális tumblr (Nem tudod mi az a tumblr? Hát haver, akkor te bizony garantáltan béna vagy) azokról a bájosan naiv emberekről, akik képesek elhinni, hogy fizetős lesz a Facebook. “Még az utolsó réteget is lehúznák? Már csupasz vagyok!!” Varga Edit megbűnhődte már…..
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
babrada 2010.05.08 13:27:20
@Zsolt_:
igen, és ha melletted rágyújtanak, állj fel és menj arrébb.:)
De komolyan nem értem, hogy miért kell két káros szenvedélyt egymással összehasonlítgatni, és kitalálni, melyik a rosszabb nekem?
Amúgy meg ha a családodban( ne történjen meg) esetleg vki alkoholproblémával küzdene, hidd el, hogy nem azért aggódnál, hogy vki rágyújt melletted a buszmegállóban.
Van egy film(igen, demagóg és buta és fujj) "Ha a férfi igazán szeret", számomra ez egy sokatmondó alkotás volt. És jól példázza, hogy az alkohol mire képes.
És egy videó, hogy lássátok, pacifista vagyok:
www.youtube.com/watch?v=mf3bsB-L8DU
Bár sejtem, hogy a többség szerint lényegtelen kukacoskodás, szerintem viszont sokat elmond a magyar média állapotáról, hogy mindenhol* – még a Fidesz elnökének honlapján is - ugyanaz a mai hír: Sólyom László felkérte Orbán Viktort kormányalakításra. Pedig nem, nem kérte…..
babrada 2010.04.28 19:57:24
@Ordnassac: Hát majd a Somody féle alkotmányjog vizsgámra kíváncsi leszek. Egyébiránt lefelejtettem egy "még" szócskát, "még adok rá." És nem titok, hogy hvg.