Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franciaszeksz

2 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiedis és a Red Hot Chili Peppers többi tagja (Chad, Flea, meg az a gitáros gyerek) éppen James Corden talkshow-műsorvezető Carpool Karaoke nevű műsorszámát forgatta, ültek az autóban és énekeltek, meg hülyéskedtek egy sort. A forgatás után megálltak, hogy egy mexikói kajáldában egyenek valamit,…..
webkamera Klasszikus alak... 2016.06.15 13:23:50
De tényleg, mint egy antik görög szobor. Nem?..
Sikamlós téma a masszázshirdetés. Nehéz úgy fogalmazni és képpel ellátni, hogy ne szexhirdetésnek tűnjön. De azért nem lehetetelen. Még, ha nem is sikerült mindenkinek a Jófogás masszázskínálatából. De vajon mit írhatott Max? Kedves Homár, masszázshirdetést akartam…..
http://atlatszo.hu/2015/10/20/sajtotajekoztaton-eliteli-a-prostituciot-aztan-szepen-elkocog-kurvazni-a-fizetos-szex-es-az-alszent-politikusok/   Nem gondoltam volna hogy az átlag lakásos találkozó hossza fél óra. Tőlem régen, amikor még lakáson dolgoztam, nagyobb részt egy órásakat…..
Még ma is alig akarom elhinni. Már 2 éve rajongója voltam az együttesnek, és külön-külön is imádtam minden tagját.Abban az időben kezdtem kicsit extrémebben kinézni, addig csak egy "alteros" kislány voltam, szemüveges, jófej, de semmi különös. Akkoriban viszont elkezdtem…..
franciaszeksz 2015.07.15 08:22:18
Mivel a Hűtlenség blog külföldről technikai okokból továbbra is elérhetetlen, itt is olvasható a legújabb poszt: A napokban kaptam egy üzenetet: egy, a viszony.hu-ra frissen regisztrált férfi kérdezte meg, hogy mire számíthat a társkeresőn, én biztos tudom... Hááát... Hogy ő…..
franciaszeksz 2015.07.09 15:31:35
@bértrollbosszantó_kovi1970: Büntetik. Mondjuk én csak felfüggesztettet kaptam szerencsére.
Striciblog Kiből lesz kurva? 2015.07.04 23:09:04
Nézzük csak.... kb 200 csaj (lány, nő) jelentkezett fordult meg nálam munkaügyben. (Ennél jóval többen jelentkeztek persze e-mailen meg telon, de csak azokat számolom, akik el is jöttek.) Milyenek voltak? A rövid válasz, hogy mindenfélék.... az igazi válasz, hogy három csoport volt…..
(Avagy "Holtszezon Ivonnak") Szóval az a helyzet, hogy lassan két hete semmi. Bocsi, ez nem teljesen igaz: jött két darab e-mailem, ebből az egyik két napra Belgiumba vitt volna, szóval ez talán nem is számít. Telefonok voltak - csak eddig nem vettem fel őket - , de az utóbbi pár…..
franciaszeksz 2015.06.29 13:04:51
@Rahven: Biztonság? Vigyáz rátok valaki?
Napi Erotika 18+ Kailena (16 kép) 2015.06.29 06:15:00
..
franciaszeksz 2015.06.29 10:47:28
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
1959 januárjában tíz tapasztalt orosz turista túrázni indult az Ural egy lakatlan területére, ahonnan soha többé nem tértek vissza. A gyorsan lezárult nyomozás, a titkosított dokumentumok a szovjet kriminalisztika egyik legrejtélyesebb ügyévé tették a több mint ötven éve…..
franciaszeksz 2015.04.26 20:58:31
@Michel Djerzinski: Nekem is feltűnt, hogy ugyanazok a témák jönnek elő újra és újra. (Ennél csak az rosszabb, amikor még aznap lemegy egy hír az INdexen is meg a Velveten is meg még egy-két blogon is.)
Valószínűleg az első 1000 éves ember ma már itt él köztünk - állítja egyre több kutató, akik úgy vélik, a most zajló biológiai forradalom lehetővé teszi az emberek számára az örökké tartó fiatalság megtapasztalását. Természetesen köreikben sem mindenki ilyen…..
Mostanában egészen megdöbbent, hogy mennyire sok francia pasi keres meg. Sajnos holtszezonom van, szinte senki új nem jön, kivéve - franciák. Illetve jönnének de nem jöhetnek, mert sorozatban utasítom vissza őket. Néhányszor már említettem, de azért megismétlem: a francia pasiknak…..
franciaszeksz 2015.02.15 23:26:20
Woddy Allen film, osztott képernyő. Mia Farrow a következőket mondja a pszichológusnál: A párom állandóan szexet akar - akár háromszor is hetente...párhuzamosan a másik képen Woddy Allen éppen ezt meséli: Nagyon nehezen jön össze a szex, mindössze háromszor egy…..
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
Van egy vendégem, akivel a napokban másodjára találkoztunk. Kb 6 órát beszéltünk meg, amitől tartottam egy kicsit, mert az első alkalom után nem voltam benne biztos, hogy annyi időre el tudunk lenni. Viszont eléggé kellett a pénz, úgyhogy leokéztam azzal az elhatározással, hogy…..
franciaszeksz 2014.12.26 13:13:20
@Ivonn88: Szóval nálatok is előfordult barter? :D
Nálunk egyszer egy laptopot hagyott ott 2 alkalomért cserébe egy srác, egy másik meg egy fényképezőgépet.
Eddig a nagy nyilvánosság előtt ismeretlen fényképek kerültek elő a halott Che Guevaráról. A fotók eddig a hivatásos forradalmár családjánál voltak. Csak felnőtt olvasóknak ajánljuk a most következő képeket. Che Guevarát 1967. október 9-én ölték meg Bolíviában, miután…..
Avagy mikre figyeljünk mindenképpen, ha jövőre is tartani akarjuk a lépést. Ha épp weboldalt indítanál vagy eljött az ideje a webshopod kinézetének frissítésére, akkor pont jó helyen jársz. Olvass tovább, hogy megtudd miképp kellene változtatnod! Van egy jó hírünk, az idei…..
Évek óta megy a termékbemutatós átverés, és oké, hogy néha kicsit változik a körítés, de azért csak volt már cikk erről a Blikkben is, hát hogy lehetséges az, hogy még mindig vannak akik bedőlnek neki! Szerintem mindenki beszélgessen el gyorsan a témáról a nagyival meg a…..
franciaszeksz 2014.11.14 16:38:10
@Papundekli: Akkor lehet, hogy a barátnődet is elküldtem párszor a jó retkes kurva anyjába. Ez van. :D
Erotikus munka blog Október 2014.10.06 19:16:33
Az elmúlt héten elég jól mentek a dolgok, fogalmam sincs, mi történhetett, de özönlöttek a levelek és sikerült is találkoznom az érdeklődők nagy részével. Kettő volt, akivel nem találkoztunk, az egyikkel azért, mert nem fogadok el dollárt, neki meg valamiért nem volt más vagy…..
franciaszeksz 2014.10.07 09:01:21
franciaszeksz 2014.10.07 12:17:12
@noname.blogger: Na ez az.
franciaszeksz 2014.10.11 11:40:22
@suisseproject: Nem mindenki örül neki ;)
Most bekapcsolódóknak: a bloggerekről   Egy komment után azon kezdtem el gondolkodni, hogy régebben nekem milyen képem volt erről az egészről. Azt tudom, hogy 12-15 éves koromban mindenféle Nők Lapja cikkek olvasgatása után valami olyasmit gondoltam, hogy vannak a kényszerített…..
franciaszeksz 2014.04.28 21:56:38
@KondorL: sikerült egy nagyon léyneges szóhasználatot cincálnod, ami amúgy mindenkinek egyértelmű volt. Gratulálok. :)

A második felében a hozzászólásodnak már elég kevés a konkrétum, a gondolatmenet logikáját sztem nem érinted.
franciaszeksz 2014.04.28 22:06:51
@KondorL: Ennek örülök. Viszont a hivatkozott gondolatmenet lényege meg elsikkad a nagy jogászkodás közben.
franciaszeksz 2014.04.29 13:47:36
@dukeekud: Nem. Én pl egy csomó dolgot nem vállalok el pénzért.

Ha valaki ilyen összegeket kinálgatna nekem, megmondom őszintén, azon törném a fejem, hogy tudnám meglopni, kirabolni vagy átejteni, szóval a zsét megszerezni, de nem vállalnám el a hülyeséget, amit ajánl.
Pár hete írt nekem egy pasi, hogy találkozni szeretne. Teljesen normális stílusban írt, megbeszéltünk találkozót. Az utolsó e-mailjében pedig azt írta úgy mellékesen, hogy fel tudnék-e venni "something silky", merthogy szereti a szexis női fehérneműt. Én persze leokéztam, aztán…..
franciaszeksz 2014.04.28 20:36:56
@noname.blogger: Aha, ismerős csinálja? :)

(mondjuk most eléggé tele vagyok melókkal, de szeretek weboldalt programozni. Szerintem tök jó ez a design.)
franciaszeksz 2014.04.29 09:33:59
@noname.blogger: Á, praktikus házasság. :)

Akkor a férjeddel is tudnánk miről dumálni, ha komolyan gondoltad azt a meghívást.
Ő is szereti a sört? :)
Kezdjük az utóbbival, ha valaki csak erre lenne kíváncsi :): (megjegyzés: fogalmam sincs, miért nem tesz entereket ennél a bejegyzésnél) Ma, amikor hazaértem, ez a levél fogadott: Dear Sir, I need a girl tonight in my hotel room in ........ near ........ i am a tourist and i dont…..
franciaszeksz 2014.01.13 16:55:31
Múltkori vendégünk sajnos nem készített képeket a Hotel Hévíz Superiorbeli állapotokról, de ezt most Ferenc pótolta: Ezúton egészíteném ki, az augusztus 21.-én posztolt (nem annyira superior a hotel superior) cikket, melyet Éva írt. (Utazás augusztus 15-17.-e). A képeket…..