Adatok
Cian
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
világevő
Nyilván hozzád is eljutott a 33 magyar kaja a Buzzfeeden. De ki írta és miért?
2014.02.26 17:17:24
Amikor megjelenik egy ilyen cikk valahol a neten, akkor engem a tartalmánál mindig sokkal jobban izgat, hogy ki az, akinek elég fontos volt a magyar konyha ahhoz, hogy megírja, na és ebben az esetben, hogy lehet, hogy nem csak a helyesírás, de még az ékezetek is egytől-egyig stimmelnek???…..
A természethű borkészítést zászlajára tűző Terra Hungarica az elmúlt szombaton harmadik alkalommal rendezte meg a Gerbeaud Házban a Borszalont, 30 magyar borász mellett több külföldi kiállítóval, több mint 150 borral. A rendezvény iránt mutatott komoly érdeklődést jelzi, hogy már elővételben…..
Cian
2013.11.20 09:37:09
@töppedt: Tudjuk szerintem sokan, miről szól a TH... A borok sokkal gyengébbek voltak átlagban, mint az előző évben. Ezenkívül kicsit furcsa, hogy egy csepp víz sem fért bele a belépőjegy árába. Nem vitatom, hogy ez az egyik legjobb borkóstoló az évben, de az előző TH-hoz meg a Kékfrankos és barátaihoz képest erősen halovány volt a felhozatal... Ennyi 4 illetve 4,5 pontot régen adtam kóstolón...
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Miért is baj, hogy a töltött paprikához az a kép került be? Leírom mert a sok nagy tehetségű kommenthuszár biztos ismeri a gulyást. Tehát azt is tudják, hogy hivatalosan hányféle gulyás ismert itthon? Van egy pár (alföldi, betyáros, szerb...) Ezek egy része le is van írva a Venesz-Túrósban (még ha van is fenntartásom a koncepciójával). Halászléből is biztos mindenki ismeri a harmadik halászlé típust a dunait. Ellenben a Két másik sem hasonlít egymásra. Lehet azon elmélkedni, hogy mi számít tényleg magyarnak és mi nem, de köszönjük már meg bárkinek, ha kis országunk hírnevét öregbíti. Érdekes módon azok az ismerőseim, akik vájtfülűbbek a gasztronómiához, nem akadtak fenn ilyeneken, maximum egy megjegyzést fűztek hozzá, de támogatták az ilyen hírverő cikkeket. Természetesen az ilyenekbe mindig azok kötnek bele, akiknek körülbelül annyi közük van a gasztronómiához, hogy életükbe egyszer már odakapcsoltak a TV-paprikára. A cikk egyébként érdekes lett, csak így tovább Világevő. Üdvözlettel:
Gergely Felicián (aki vállalja a kommenthez a nevét)