Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigafonok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Bencsik András emlékére 2006.11.29 08:00:00
Kiadtak a nyolcvanas években Magyarországon egy sci-fi regényt KEEC – A nagy világregatta címmel. Nyolc-tíz-tizenkét éves gyerekként akadt a kezembe, és noha a szar borító miatt először nem volt hozzá gusztusom, amikor mégis olvasni kezdtem, magával ragadott a varázslat.…..
Ritkán van a közönségnek olyan szerencséje, hogy ne csak olvasni tudjon egy bűnöző bénázásairól, hanem végig és nézhesse az egészet. Itt és most egy ilyen különleges esettel állunk szemben, hiszen végigkísérhetjük, ahogy a csontrészeg idióta megpróbál kifosztani egy…..
csigafonok 2006.11.16 20:08:24
Megújult a YouTube-videók kezelőfelülete (kerekebb gombok, piros csúszka), valamint megnyílt az átlag felhasználók előtt a Videobomb. Lehet felnyomkodni a vicces saját videókat. Ha már magyar videómegosztók: a Videa - Powered By T-Online legnépszerűbb videója továbbra is egy…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..