Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speedle

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Dohányfüst a vásznon 2012.09.22 12:00:00
írta Doro_ Cigi, dohány, bagó, staub, spangli. Akárhogyan is nevezzük, aktív használóként, vagy passzív szenvedőként, mindannyian ismerjük a füstölgő végű dohányrudat, amely Közép-Amerikában bukkant fel először több száz évvel ezelőtt, és azóta a használata lassan…..
2014-ben új Godzilla film kerül a mozikba, és bár biztos tökéletes lesz a CGI, elképesztően sokat fejlődött a technika, és hatalmas lesz a költségvetés, valószínűleg sosem lesz olyan szeretet és rajongás tárgya, mint a japán eredeti. A modell városok legrettegettebb szörnye…..
Filmdroid Vasember 3 concept art 2012.09.21 10:05:47
Állítólag korábban megjelent forgatási képeken már lehetett látni a híres "Iron Patriot" páncélt, de a Comic Book Movie tudni véli, hogy nem Norman Osborne fogja viselni, mint a képregényekben, hanem James Rhodes. Ezen a hivatalos concept arton megcsodálhatjuk az új inkább arany…..
Filmdroid Komplett Alkonyat poszter 2012.09.19 10:30:00
Lassan látható lesz az Alkonyat franchise befejező része, a Hajnalhasadás 2. A teljességet érzékeltetve készült az alább látható poszter, ami az Alkonyat széria mind az öt részét magába foglalja. A komplett plakáttal pedig filmmaratonra biztatják a rajongókat, akik közül…..
A kritikusokat igencsak megosztotta a film, a vélemények széles skálán mozognak a "tökéletes és páratlan bukástól" a "dicsőséges, gyönyörű, nyíltszívű remekműig". Mi majd novermber 22-én győződhetünk meg róla a saját szemünkkel, addig is egy ízelítő a magyar…..
Filmdroid Hobbit karakterképek 2012.09.17 10:00:00
14 új karakterkép jött ki a közelgő Hobbit filmhez. Ezeken a törpök mellett Zsákos Bilbót figyelhetjük meg. A képeken  Zsákos Bilbó ( Martin Freeman ), Balin ( Ken Stott ), Bifur ( William Kircher ), Bofur ( James Nesbitt ), Bombur ( Stephen Hunter ), Dori ( Mark Hadlow ), Dwalin (…..
Bőrpofát is elérte a 3D, a legújabb láncfűrészes mészárlás már 3D-ben kerül a mozikba, az előzetese ma jött ki. Az alkotók állítólag nagyon ügyeltek arra hogy méltó folytatást tegyenek le az asztalra. A film az 1974-es klasszikus, A texasi láncfűrészes mészárlás…..
Guillermo Del Toro jövőre egy nagyobb költségvetésű sci-fivel érkezik, a rendező eddig nem csinált még 3D-s alkotást és ezt a filmet is 2D-ben készítette el. A studió kitartóan kérlelte a direktort, hogy konvertálják át a filmet a nagyobb bevétel érdekeében. A rendező sokáig…..
Filmdroid Thor akcióban 2012.09.12 11:00:00
Megérkeztek az első képek a Thor: The Dark World forgatásáról. Kezdetnek több mint egy tucat képet közöltek a forgatásról, ahol megcsodálhatjuk Thort akció közben. Nemcsak Chris Hemsworth láthatjuk Thorként de Jaimie Alexandert is szemügyre vehetjük…..
speedle 2012.09.12 21:10:52
@doggfather: köszi. nekem norton jobban tetszett, de ruffalo-val is szivesen néznék további hulk filmeket.
Filmdroid Stb... 2012.09.11 20:00:00
James Cameron is megtalálta a franchiset, amivel ellesz a karrierje végéig. Az Avatar 2. és 3. részét közvetlen egymás után fogják felvenni, de még el sem kezdődött a forgatás és Cameron már a 4. részről fantáziál, ami egy prequel lenne. "Még nem írtam le semmit, de…..
Úgy néz ki, nyertünk :D Rettenetesen köszönöm mindenkinek, aki besegített, de hát no mivel nagy részében videó blog vagyunk, majd megbeszéljük személyesen is ;) Jövő héten újra indul a show!LET'S DO THIS!..
speedle 2012.09.08 13:12:45
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

csak pár adat:

a fészre kikerült poszt, ami felhív minket a szavazásra, 271 like követett, a hozzászólások 21-30 tól éjfélig! kb 50-55. 18 megosztással összesen.

a nagymértékű csökkenés meg teljesen egyértelmű, mivel a többi blogra is érkeztek rendesen szavazatok és így arányaiban csökkent a hh százalékos eredménye.

ha vki meg megint felhozza h kamu fészregekkel nyomta tele gergő, azt egy rankorverembe dobatom. most tényleg... vki elképzeli h gergő ott ül naphosszat a gép előtt és görnyedt testtartással egymás után hozza létre az accokat és szavaz egyenként saját magára. ez már így is nevetséges :D

amúgy gratula!
speedle 2012.09.08 19:26:23
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

ez viszont nem tántorított el a válaszadástól! :D
Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Total Recall nagy siker volt, a 65 millióba került alkotás 261 milliót hozott. A remake dupla annyiba került, de eddig még csak feleannyit sem hozott, az év egyik legnagyobb bukása lett a film. Paul Verhoeven az eredeti film rendezője,…..
Filmdroid THANK YOU, TWILIGHT FANS! 2012.08.21 11:04:09
E videó annak apropóján készült, hogy a Twilight lett az első olyan film aminek a twitteren egymillió követője van. Mi is Gratulálunk?..
speedle 2012.08.25 15:28:57
@FayeFaye: alapvetően az ilyen szintű rajongást nem értem.... én is szeretek filmeket-sorozatokat-könyveket... stb, de nem tudok megőrülni ilyen szinten. amúgy is a legdurvább amit eddig láttam az a hard days night-ban volt.... eszméletlen... na mind1.

fiatal lányokkal kapcsolatban ez megint általánosítás... nem mindegyik ilyen, bár én már messze magam mögött hagytam ezt a korosztályt, de te lehet h többet tudsz róla
Filmdroid Stolen előzetes 2012.08.20 15:38:26
Nicolas Cage mindent megtesz, hogy karrierje mélypontra jusson. A Stolen forgatókönyvét David Guggenheim vetette papírra, aki mostanság eléggé felkapott, a Védhetetlen (Safe House) mellett még a Narco Sub történetét is sikeresen eladta. Cage karakterének a lányát elrabolják…..
Érkezik a második Spongyabob mozifilm. (Egy már készült, amelyben még David Hasselhoff is akciózott) A Rango sikere és Oscar díja után, a Paramount Pictures úgy gondolta, hogy elindítják a saját animációs részlegüket a Paramount Animationt. Mivel a Nickelodeon tulajdonjoga is a…..
Rögös út vezetett ahhoz, hogy ez a film mozikba kerüljön, ami gyakran jelenti, hogy nem bíznak a produkcióban és utólag próbálják menteni a menthetőt, majd becsempészik a mozikba egy olyan időpontban, amikor remélik, senki nem veszi észre. A Cabin in the Woods-al kicsit más a…..
speedle 2012.08.19 12:46:56
A Prometheus befejezése elég sok kérdést hagyott megválaszolatlanul, teret engedve a sequeleknek. De egy kiszivárgott listából a kivágott jelenetekről kiderül, hogy 35 extra percnyi anyagot kapunk a Blu-ray kiadáson, ebből 15 percet a film harmadik felvonásából vágtak. Lista és egy…..
speedle 2012.08.16 15:46:31
Filmdroid Tha Last Stand poszter 2012.08.16 08:30:00
Arnold Schwarzenegger egy volt LAPD drog-nyomozót, Ray Owenst alakítja, aki otthagyta a régi életét egy félresikerült bevetés miatt érzet bűntudatból. Azóta csendesen telnek a napjai egy kis határszéli város, Summerton Junction sheriffjeként. Ám a nyugalmát megtöri egy drogbáró,…..
speedle 2012.08.16 09:30:00
Az Expandables 2 még meg sem jelent a mozikban, Avi Lerner producer már arról beszélt a Total Film magazinnak, hogy kikkel tárgyal a folytatásról. "Megkerestük Clint Eastwoodot, van egy karakterünk, akit szeretnénk, hogy eljátszon. Beszélünk Harrison Forddal. És Wesley Snipesot is…..
speedle 2012.08.14 09:57:08
A Stanley Kubrick által dirigált Ragyogás gyakori vendég a "legjobb filmek" felsorolásokban. 32 éve, hogy bemutatták és 32 éve, hogy elvoltunk folytatás nélkül. Azonban a Los Angeles Times információja szerint elképzelhető, hogy összehozzák a következő részt. Egyelőre még csak…..
Peter Jackson újabb videóbloggal kedveskedett a Hobbitra várakozó tömegeknek. A közel 15 percnyi anyagban betekintést nyerhetünk a forgatás utolsó napjaiba, majd ellátogathatunk a geekfesztiválra, a Comic Conra is. Korábban felröppentek pletykák, hogy esetleg Jackson két felvonás…..
speedle 2012.07.24 11:00:50