Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benny/Kill

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingame és reder jelenetek vegyesen; ezt láthatjuk az új Prince of Persia: The Forgotten Sands trailerben.  Prince of Persia: The Forgotten Sands - LaunchTrailer..
Még több action!  Call of Duty: Black Ops - Bővített trailer..
Hivatalos weboldal Galéria Eredeti trailer:    Az 1. év trailere:   A 2. év trailere:   A 3. év trailere: Az első év első bejátszása:  Exkluzív Gameplay: ..
Game Info BLOG Mafia 2 PhysX képek 2010.05.21 18:36:00
Már erről a képről is látszik, hogy a fizika nem lesz kispályás. Katt a Galériára!Galéria..
Végre pontos adatok a Lego Harry Potter : Years 1-4-ról.(aki ki nem álhatja a "legósított" sorozatot az ne olvassa el a cikket mert nem érdekelné). Megjelenés: 2010. Június. 25.   Platform: PC,XBOX360,Nintendo DS,Wii,PS2,PS3,PsP   A játékról: Ez a játék a filmek…..
Enjoy!  Call of Duty: Black Ops teaser trailer..
Végre valami használható infó.  Crysis 2 - First Look Interview..
Megnyílt a Battlefield.hu Battlefield rajongók figyelem! Új magyar közösségi oldal vár mindenkit. A Battlefield játékok közös nevezője, hogy alapvetően a multiplayer élményre koncentrálnak. Jól tudjuk azt is, hogy általában az ad-hoc csapatok jó része szívás, így…..
A Valve játékaiból merített a Crytek a Crysis 2 készítésekor  Több is történt azon a bizonyos New York-i bemutatón, ahol pár napja nagyobb tömeg előtt rántották le a leplet a Crysis 2-ről, és ahonnan a kamerával kicsent world premier trailer is származik. Itt van…..
Ha valaki szerette az első részt, ezt imádni fogja: itt van hozzá a teljes végigjátszás tippekkel, trükkökkel.Végigjátszás link..
Manapság már egyre több PC-s játék támogatja az élethű fizikáért felelős PhysX-et, a sorból a Mafia 2 sem akart kimaradni. Hogy a játékban mire is lesz képes, azt egy pofás, játékbéli pillanatokkal teli videó mutatja be. Mit is lehetne ehhez még hozzáfűzni? Impresszív…..
 (Augusztus 1-7.) Helyszín: HOTEL REGATTA (SZIGETMONOSTOR - HORÁNY, Duna sor 8.) Maximális létszám: 50 fő LAN-parti napestig, bajnokságokkal és értékes nyereményekkel! Találkozás a GS szerkesztőivel, akik bármikor ingyenesen megosztják Veled tudásuk végtelen…..
Navégre, valamit kapunk az új F1-ről.  ..
Röviden: Egy játék folytatása (ami tavaly előtt csak konzolra készült), amely bámulatos grafikájával, a rombolható tereppel és az izmos mulitplayerrel szerez örömöt a játékosoknak: ő a Bad Company 2. Galéria Trailer Weboldal ..
Néhány pofás nagyfelbontású képet mutattak be a Crysis 2 fejlesztői.Ez csak egy... klikk a teljes galériához.Galéria..
Itt az EA megjelenési lista 2011-igÉrdekel, hogy milyen játékokkal fog előrukkolni az Electronic Arts 2011 márciusáig? Itt a teljes lista!Nyilvánosságra hozta az Electronic Arts a 2011-es pénzügyi évében – azaz most áprilistól 2011 márciusáig – megjelenő címeit. Az…..
Az ingyenes Bad Company 2 kódot a PcGuruból aki még nem vette meg, vagy nem akarja megvenni, annak itt egy kis kedvcsináló gameplay...TrailerGalériaWeboldal ..
Az új PcGuruban Call of Juarez teljes játék és Bad Company 2 tesztelőkód van! Ave Guru!         ..
Röviden: Pontos dátum még nincs, de azt már tudjuk, hogy az új LEGO kaland nyáron kerül a boltokba.Várható gépigény:IsmeretlenTrailerGalériaWeboldal..
Röviden: Az új Crysis a betondzsungelben játszódik majd. Várható gépigény: Ismeretlen Galéria Weboldal  ..
Röviden: Márciusig halasztotta az új Assassin's Creed PC-s megjelenését az Ubisoft. A játék az első részhez képest felturbózott grafikával és hibák nélkül kerül majd március 16-án a boltok polcaira.Várható gépigény:Requirements:-Processor: Dual core processor 2.6 GHz…..
Röviden: Remek sztorival rendelkező szerethető kalandjáték sorozat új, háromdimenziós verziója.Gépigény:Minimum Specs: • Single-core CPU with 2 GHz • 512 MiByte RAM • DirectX 8.1 graphics card with 64 MiByte VRAM Recommended Specs: • Single-core CPU with 3 GHz •…..
Röviden: Egy kiváló TPS második része, szebb grafika és az első rész hibáinak kijavítása. Január 29-én érkezik.Várható gépigény:Minimum igény: Processzor: 1,8 Ghz Intel Core 2 Duo vagy ezzel egyenértékű AMD CPU Memória: XP alatt 1 giga, Vista és Windows 7 alatt 2 giga RAM…..
Röviden: Az év legjobban várt akciójátéka rövid egyjátékos móddal, kiváló multiplayerrel (dedikált szerverek nélkül) és scriptelt eseményekkel.Gépigény:MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:Hard Drive Space : 16 GB free hard drive spaceOperating System : Windows® Vista/XPProcessor : AMD…..