Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanárÚr

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Amióta általánosan elfogadottá vált az a nézetrendszer, amely szerint a tavaszi választások leglényegesebb kérdése az, hogy a Fidesz szerez-e kétharmadot, vagy nem, tisztelet a kivételeknek, mintha letargia lett volna úrrá a bal-lib eszmerendetlenség képviselőin. A…..
Szerbiában mától nem használhat gumilövedéket a rendőrség, a Radovan Karadžić elfogása után rendezett demonstráción történtek miatt. Felfüggesztettek hat rendőrt is, akik a vizsgálat szerint túl keményen léptek fel a tüntetőkkel szemben július 29-én Belgrádban. A…..
w mikola istván áruló 2008.07.15 05:20:00
Re: Kitennék Mikolát, de nem merikAh, Mikola István! Ó, pirsenő morgolosta! De rég volt már, hogy utoljára villantott! Pedig a valóságshow legizgalmasabb jeleneteinek főszereplője volt valaha. Keveset szólt, de olyanokat, hogy hetekig lehetett fetrengeni tőlük. Egy igazi Pongó volt,…..
autózz! Baleset P-s rendszámmal 2008.07.14 12:53:00
A történet beküldője azt kérte, ne említsük meg a nevét. Szóval adott egy ismeretlen személy, egy barát és egy ellenállhatatlan autó. Hogy e három összetevő milyen eredménnyel járt jelen esetben? Nos Anonymus megosztja velünk. Az alábbi történetet egy kisebb balesetünkről…..
tanárÚr 2008.07.14 14:00:51
Az már régen rossz, ha azt mondja, hogy gondolkodik, ennek pont az lesz a vége, amit levélírónk is ír: jön, nem jön, soha többet nem jön.  Üdv!Az én sztorim elég érdekes, máig szoktam gondolkodni rajta, mert nehézfelfogni, elképzelni, hogy mi is történhetett.…..
tanárÚr 2008.06.22 08:12:56
A Tokaj-Hegyalja szívében rendezett indexes dzsemborin a főszerkesztő egyszer csak megtört, és a fenti szavakkal segített újra értelmezni karrierje első éveit. Az ismert újságíró szinte kísérteties módon érezte meg előre, hogy jó évvel később milyen helyzetbe fognak kerülni…..
tanárÚr 2008.04.01 06:37:55
Nem kétséges, hogy a vízipipázás magasabb társadalmi elfogadottsága érdekében szívatott eperdohányt ötéves lányával Győzike életének stábja. Az őt váratlanul megkérdező Blikknek Győzike azt mondta, hogy "nem kábítószer, hanem ártalmatlan eperaroma volt a…..
Hóbelevanc Rubint Réka egyenlőbb 2008.03.25 16:15:00
A Storyonline blogjában megjelent egy írás, amit Rubint Réka követett el, és igen keményen beszól a netező közönségnek. Osztja az észt, és szépen odaüt mindenkinek, akit ér. Az írás apropója az, hogy valaki egy blogon felhívta a figyelmet arra, hogy Réka milyen közlekedési…..
Az RTL Klub biztosra ment, a Tv2 stábja meg szokás szerint csak imádkozott, hogy jól süljön el a dolog. A két főzős, celebes reality közül az RTL szerkesztett meg mindent matematikai pontossággal, a Tv2 meg csak felskiccelt néhány celebet az 'ahogy esik, úgy puffan' szerkesztési elv…..
Egy fekete-szürkében tartott, az Index gazdasági rovatába író Magdinak címzett, titokzatos okból angol nyelvű levélből tudtuk meg, hogy lehúzta a rolót Geszti "Farosszéria" Péter csajának, Ditz Editnek az egyik vendéglátós cége, a Tuk-tuk. A linkre kattintva kiderül,…..
Mandiner blog Kosove u bo 2008.02.20 10:01:00
  Kosove u bo! Koszovó kész! Hirdették a feliratok Pristinaban. Alkalmi forgatócsoportunk végignézte a függetlenség kikiálltást Pristinaban, és elment egy, a fővárostól 10 km-re, az albán tenger közepén található kis szerb faluba. Míg az albánok rendeztek egy igazi…..
A CBA reklámjai felérnek egy szellemi atomcsapással, ráadásul az üzletlánc egyik agysejtirtó kampányt küldi harcba a másik után, hogy így riassza el a vevőket a boltoknak még a környékéről is. Valahogy mégsem működhet megfelelően az elrettentés, mert mindig újabb és újabb…..
Nemsoká mehetünk ikszelgetni a szavazófülkékbe arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, kórházi napidíjat, valamint tandíjat fizetni. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megsejtsük a végeredményt, a zemberek értelemszerűen nem akarnak fizetni. Nem csak az állami szolgáltatásokért,…..
Ma kaptam.   Esztelen ez a sztrájk, előzőleges bejelentés nélkül, csak úgy találomra! Decemberbe azon aggódott sok egyetemista, hogy haza tud-e menni az ünnepekre! Most, februárba egy vizsgámról maradtam le a sztrájk miatt. Egy országot vesznek semmibe, és egy országgal…..
Az Utasokért Felelősséget Érző Szakszervezet délben felfüggesztette a sztrájkot. Addigra a munkába menők ugye már meg lettek szivatva, de még lehetett egy kis PR-stuntot csinálni a sajtóban, miszerint a sztrájkolók annyira jófejek, hogy gondolnak a hétvégére hazatérőkre. Ez…..
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
A kedvenc humorlapunk a vdszsz.hu írja:Hírlevél Eredménytelen volt a VDSzSz Szolidaritás által kezdeményezett kollektív munkaügyi vita január 16-i fordulója is a MÁV Gépészet ZRt-nél, mivel a munkáltató elzárkózik követeléseink teljesítésétől. Szakszervezetünk a 2008. évi…..
Akármilyen is volt a visszhangja a tavalyinak, ebben az évben is lesz Fonogram-díjátadó, aminek színvonalát előre borítékolhatjuk. Meg sem kell várni a díjak kiosztását, elég csak a jelöltekre és a kategóriákra pillantani. Jól látszik, hogy háboroghatnak akárhányan miatta, a…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
Napról napra egyre inkább zavarban vagyok az atv új reggeli műsora láttán. Nem tudom ugyanis eldönteni, kinek és miről is szól a Reggeli Jam. Előzőleg kíváncsian vártam az új napindító műsort, mert a Nap-kelte, RTL Reggeli, Tv2 Mokka szentháromság bizony nagy űrt hagy maga…..
A Tűzvonalban nem jó sorozat. Mégis. Van benne valami különös, magyarosch báj, ami szórakoztatóvá teszi. Látszik, hogy az alkotók ismerik valahonnan a műfaji szabályokat, és az amerikai sorozatokon hizlalt nézői elvárásokkal is tisztában vannak, a végeredmény mégis olyan,…..
A verseny szervezőinek hivatalos közleménye a következő: Mindannyian megdöbbenve olvastuk a hírt, hogy elmarad az idei Dakar-rali terrorfenyegetés miatt. Mindenkit meg szeretnék nyugatni, hogy a Budapest-Bamako nem marad el. Ez a gondolat egy percig fel sem merülhet ebben a szituációban.…..