Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Genya (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdeti őrjöngések után nem túl sok szó esett a nyugdíjasokról a kampányban, még - igazán ütős - elszólásokat sem tudtam ezen a téren elcsípni, egészen a mai napig, amikor is egy szemkidüllesztős megszólalásra lettem figyelmes. Az MTI örvendeztetett meg egy nem hétköznapi…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.19 14:05:46
@Kivlov: Mutatok neked olyan diplomásokat hogy sírva fakadsz.
Dr Genya (törölt) 2010.02.19 15:40:24
@olajoslajos: "A II.vh-t nem a jobbosok robbantották ki"
Igen,hitler közismert kommunista yolt.Sőt,csatlakozott hozzá a szntén komcsi mussolini és horthy is.
retro gastro Téli fagyi 2010.02.19 06:23:00
A ’70-es évek szocialista édességiparának egyik remeke (mely a mai piacgazdaságban is velünk maradt): a téli fagyi. A közértekben és ABC-kben a pénztár melletti kis fehér rácsos polcokon lehetett fellelni, de kizárólag a téli hónapokban. Ha megpillantottam a pénztár…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.19 13:45:57
@Akitaz: Az a csokirolád tényleg ütős volt.Elég drága is volt.Kb.100éve láttam utóljára.
Dr Genya (törölt) 2010.02.19 14:04:04
@h4z4rd: Én is láttam miből áll a krém,viszont az margarin-kakaó-liszt-cukor volt.
A teteje meg valódi csoki.
Varánusz NagyMagyar olimpiát! 2010.02.19 08:00:00
Orbán, ha az olimpiát befűzöd, itthon nyernek majd a hősök,Hatalmas nagy lesz itt a nép!Wroclawtól Stájerországig,Szerb Nistől Romániáig félik majd utódaid nevét!A Puskásban győzni fogunk, Dzsudzsák lesz új királyunk,Sporthatalom századokon át!Cseh Laci világot hódít,…..
Nem, ez nem a Teletubbyk otthona, hanem a világ egyik legnagyobb szintetizátorbarlangja, és most meg lehet venni: az Erasure oszlopa mindössze kétmillió fontot ( kb. hatszázmillió forintot) kér érte. A London központjától kb. 30 kilométerre elhelyezkedő épületben három hálószoba,…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.19 11:51:22
@kulup: Ő nem meleg.
A zenésztárs Andy Bell az nyíltan(Erasure).
A ház meg ennyiért nem sok,a Rózsabombon se kapni ekkora telekkel ilyen házat.
            Egyszerre kaptam két szórólapot a postaládámba. Lehet, hogy ugyanaz az ember dobta be. A látszat ellenére az egyik fideszes.A Fidesz szerint Tóth József megszavazta:a nyugdíjelvonástaz egészségügy…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.17 17:55:37
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Talpra magyar, szív a haza! A nyilvánosság kizárásával Budapesten megalakult a Kender Gárda: a kannabiszban nem csupán gondolkodók, hanem azért tenni is hajlandó emberek szövetsége. Le az alkoholistabűnözéssel és a hamis józansággal! A gandzsagárdát a Joint…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.16 22:37:51
: )
  2010 télutóján sem áll jobban a Fidesz a német nyelvű sajtóban, mint bármikor a korábbi választások előtt. A napokban sorra jelennek meg a Bajnai Gordont avagy Bokros Lajost dicsérő cikkek a Handelsblatt című német gazdasági lapban, valamint a jobboldali Die Presse és…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.16 20:18:57
@Neonknight: Pont ezt akartam ide írni!
  „Egyrészt magánemberként, Nav­racsics Tiborhoz fűződő barátságom révén, másrészt püspökként, híveim képviseletében voltam jelen. Ezt talán sokan furcsállják, ám ha lenne másik olyan párt, amely az egyház által hirdetett értékek mellett áll ki, annak…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.16 13:47:45
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.15 16:04:55
@A Magi: Nekem Horthyról a Don-kanyar jut az eszembe.
És hogy a fia fontosabb volt neki a HAZÁJÁNÁL(akit amúgy is megőltek a nácik).
HeStyle James Bond történelem 2010.02.14 09:00:00
Hosszabb cikkünket ismét LuPuS olvasónknak köszönhetjük.A képeket mindenhol linkelve találjátok.Alapos cikket írt, jó olvasgatást kívánunk hozzá.  Őfelsége első számú ügynöke              Vonzó, szexi, humoros,…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.14 12:16:21
@Mercyful Fate: A '67-es Casino Royale egy fergeteges vígjáték.Kb. annyi köze van a Bond filmekhez mint az Űrgólyhóknak a Star wars-hoz.
Elhunyt Phil Harris kapitány, a Halálos fogás, eredeti címén a Deadliest Catch című realitysorozat egyik főszereplője. A Discovery Emmy-díjas sorozata öt évadon át mutatta be a Cornelia Maria nevű alaszkai halászhajó legénységének mindennapjait, így Phil Harris kemény munkáját…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.10 19:34:12
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
Azurák Csaba egyenesen beleütötte a magas labdákat Orbán Viktor arcába. De miért vállal be Orbán Viktor egy huszonötperces beszélgetést, ha egyetlen lehetősége, hogy fájdalmasan látványos módon kerülje az érdemi válaszokat? Főként miközben világosan látszik, társadalmi…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.10 14:36:45
@Bölcs Ész: Ugyanezt a viccet hallgatjuk 8éve ,csak Gyurcsánnyal...
Orbán Viktor – már nem először – Nicolas Sarkozyt másolja. Ezúttal a hétfői Ma reggelben beszélt arról, hogy reklámmentessé tenné a magyar közszolgálati csatornákat. Mint Süveges Gergő műsorvezetőnek elmondta (a 32. percnél): "a reklámokat a közmédiumokból…..
A beavatottak tudják: a világ legnagyszerűbb motorkerékpárja a Vincent Black Lightning. Arányai tökéletesek, hangja semmivel sem téveszthető össze – az alkotmányos rendet is megdönteném, csak valaha birtokolhassak egyet. Kevés esélyem van rá, az ezres V2-esek már gyártásuk…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.08 16:26:08
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
Pearl  Jam, 1996. november 17., Budapest Sportcsarnok Ülőhelyem volt, így egy színházi távcső segítségével vettük szemügyre Eddie tokáját és  Jack Irons öreges dobolását. A Red Hot Chili Peppershöz hasonlóan a Pearl Jam is csak egyszer járt eddig Magyarországon,…..
Dzsudzsák Balázs a következő szöveggel indokolta, hogy a Fidesz kampányarca lesz."Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet" – mondta, és kifejtette, a…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.05 13:29:46
@Andras18: Ezzel nehéz vitatkozni,igazad van.
A blog szerkesztői nagyon várják már, hogy a pártok elkészítsék és publikálják kampányfilmjeiket, mert ez lehetőségek minden korábbinál szélesebb tárházát nyitná meg a kreatív alkotók számára. Egyelőre a kampányfilmek még váratnak magukra, viszont a blog első…..
A Google nem húzta az időt, máris kiadott egy szoftver update-et, mellyel lehetővé teszik a multitouchot. Lehet majd két ujjal zoomolni például az Adroid böngészőjében, Google Mapsen, galériában. Ez azonban nem jelenti azt, hogy valamennyi androidos telefonban lesz multitouch. A Google…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.03 13:31:39
@Chapell: Arra ne nagyon számíts,hogy itt is kb.annyi lesz mint ott.
Kint a Kocsi,motor,stb is fele annyiba kerűl és még sok minden más.Sajna ez van.
addict A világ legjobb segge 2010.02.02 11:45:00
Van aki a szálkás izmosat és van aki a kerek párnázottat kedveli. Mindenkinek más fenékpreferenciája, de abban mindenki egyetért, hogy női fenekeket nézni jó dolog. Azok, akik szívesen hódolnak e szenvedélynek, most tobzódhatnak az élvezetekben, mivel az American Apparel…..
Dr Genya (törölt) 2010.02.02 17:44:54