Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claudio Marchisio

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Mit hallgatsz? 2011.07.28 14:52:16
Claudio Marchisio 2011.07.28 18:57:51
Fergie érdekes ikonja az elektronikus zenei szcénának, sok mindent hallhattunk már tőle a populárisabb hangzásoktól a funky technon át a hardtrance-ig. Mostanában a finomabb, melankolikusabb technoban találta meg önmagát, ezt a vonalat követi 2007-ben alapított saját labelje, az…..
Claudio Marchisio 2011.06.28 19:02:13
már egy ideje kerestem:
www.youtube.com/watch?v=e56Mzkh5PZk
kösz

az eredetihez kb semmi köze :)
de ez hatalmas zene!
Amióta a Palermo 2004-ben - hosszú évtizedek után - feljutott a Serie A-ba, elég sokszor megnehezítette a Juventus dolgát. Emlékezetes meccseket lehetne felsorolni 2004 óta, szerintem viszont sokkal érdekesebb, hogy mi történt 50 évvel ezelőtt a Juventus-Palermo mérkőzésen. Az…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Subba Speedhablaty 2010.08.04 14:19:00
Stresszes ez a partiélet, végén zseniális kitöréssel.   VIA..
Claudio Marchisio 2010.08.04 19:05:05
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Claudio Marchisio 2010.07.30 09:51:36
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
Stefano Bedeschi (internetes nicknevén: Bidescu) jól ismert krónikása a Juventusnak, de úgy általában az olasz labdarúgásnak. Múltidéző írásai több olasz juvés honlapon alapvetésnek számítanak. Egy saját oldalt is üzemeltet, "Il Pallone Racconta" néven…..
Örvényhívó felhívta a figyelmünket rá, hogy van egy mulasztásunk, ezt pótoljuk most. A poszt ötlete már akkor megfogant, amikor a hazatérő Somos bros. történeteit végighallgattuk az országról, a városokról, a stadionokról, és úgy általában az egész világbajnokságot…..
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
Eredetileg az volt a terv, hogy az ilyen szösszeneteket csak Facebookon toljuk ki, de a drámai események után jól jön egy kis feszültségoldás, és a videó – a meccshez hasonlóan – epic darab, senkit sem foszthatunk meg tőle. Emmanuel Eboué neve a továbbiakban csak a…..
Claudio Marchisio 2010.07.03 01:08:26
Muntari VB naplója BOOYA!!! 2010.06.30 11:32:00
Egy csomó dolgot nem értek ezen a világbajnokságon... Megmérkőztünk például ezzel a fura germán válogatottal, akiknél többféle embert lehetett látni, mint az accra-i piacon. A legtöbbjük mondjuk ilyen átlátszó bőrű vörhenyszörny volt, akiket Ghánában biztosan nem engedne a…..
Azzurri Menjetek inkább dolgozni 2010.06.20 19:57:00
 Ma délután volt szerencsém többek között egy római és egy leccei barátommal végigszenvedni a válogatott döntetlenjét és a címben szereplő mondat a két olasz nagy egyetértése révén született, ha jól emlékszem valami "parádésra" sikeredett Chiellini indítást…..
Claudio Marchisio 2010.06.23 20:47:35
@popp: az a baj hogy márkinak leginkább de rossi helyén kéne játszani, az az ő posztja, szerelgessen, szerezzen labdát, és időnként menjen föl jó ritmusváltásokkal, meg ilyenek. ehelyett legyen trequartista(vagy mi:)), meg a széleken bazkódjon... plusz még mostanra időzítette a legzarabb formát:)
és hát chiellini sem villog:S

"Pepe és Marchisio viszont kurva nagy bajban lenne, ha válaszolniuk kéne"
pepe a 2. félidőben a padon idegeskedett h mi a fazt csinál camoranesi:) márki meg bujkált:)
(sikerült neki...)
Egy könnyed portói vagy bosszú 66-ért?..
Egy, a Youtube-on feltűnt videóval támadják Claudio Marchisiót, aki - a felvételek alapján legalábbis úgy tűnik - átköltötte az olaszok nemzeti dalát, amely nem csak a csapattársai nevetését, de számos polémiát is kiváltott. Marcello Lippi szerint Marchisio egy példamutató…..
Húsz esztendővel ezelőtt rendezték meg az utolsó nagy focitornát Olaszországban (és mivel a franciák megnyerték a 2016-os EB-pályázatot, így biztos, hogy a legközelebbi és a legutóbbi esemény között minimum 28 év telik el). Sokan amiatt kritizálják az 1990-es vb-t, hogy kevés…..
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
Claudio Marchisio 2010.05.20 13:15:31
Claudio Marchisio 2010.05.20 20:24:25
@giacinto: nagyon jók ezek a "mocskos"-ok, ezért az egyért talán még a milan is bekerülhetne a bl döntőbe...
mondjuk jövőre...de csak akkor:)
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
Claudio Marchisio 2010.05.19 19:18:20
@Mantlesorrow: azért nem minden!:)
@Döncike: én is...:)
@Niterider: miről beszélsz?:)
@thetriggerhappy: eto meg barca(meg a real szopatása:))
@Nesebar: :D
@Transylvanianmixedgrill: az nem olasz! az inter!:)
@kötekedő: dehogynem, mikuláskor a juve úgy elpicsázta őket, hogy...:D
@Strigo a divatdrukker: télleg, a lucio vonal
Claudio Marchisio 2010.05.19 19:48:30
@Mr.AT: kicsit belemerültem a válaszokba, eddig bírtam...:) szóval merda inter persze:)
de a bayern-nel is úgy vagyok hogy nem szurkolhatok nekik se...:)
a lényeg az lesz hogy jó meccset játszanak, és a vesztest jól kiröhöghessem:)
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
Claudio Marchisio 2010.05.09 17:15:19
@Mr.AT: jellemző :)
utána pár perccel láttam livescore-on h 2-3 lett, mondom mi van? nem 1-3 volt? hát ja, majd összefoglaló.
és lehet trez meg camo utolsó hazai meccse volt, nem ezt érdemelnék ők legalábbis.
majd a jövő héten milan-juve :) nagy derby lesz :)
Claudio Marchisio 2010.05.09 17:18:19
@Claudio Marchisio: most esik le "Marchisio gyönyörű gólpassza" :)
remélem sok hasonlót látok még tőle, benne még bízok
Négy fordulóval a zárás előtt már szinte biztos, hogy rájátszás lesz az olasz másodosztály harmadik feljutó helyéért, az pedig már teljesen biztos, hogy nem juthat vissza ugyanaz a három csapat, amelyik tavaly kizúgott. Egy viszont ott lesz, a Lecce legázolta a mezőnyt, és már…..
Claudio Marchisio 2010.05.06 19:32:48
@Iustizmord: :D "régi szép idők..." :S
Claudio Marchisio 2010.05.07 08:31:41
@Iustizmord: hajaj :) ott még meg bírtuk verni a napoli meg genoa féle csapatokat...
meg mikor látták hogy a -17 ponttal is megnyernénk, visszavették -9-re, ne kelljen már annyit szenvedni :)
(az erdeti -30-cal is valszeg elcsíptük volna a selejtezőt:))
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
Claudio Marchisio 2010.05.05 18:12:53
@Mr.AT: kösz a statisztikát, fasza, ebből is kilátszik, hogy mennyi értelme volt edzőt váltani(legalábbis ilyenre...) és mennyit számít a kb 15-ös meccsenkénti keret zebinákkal meg grygerákkal :)
nade majd jövőre talán valamivel jobb lesz.
ha azok, akik tudják azt a szintet, ami ide kell, el is kezdik azt hozni és hoznak megfelelő utánpólást(nem kellene túl sok:)) a megfelelő helyekre(edző esetleg:)), akkor valami jobb is kisülhetne a csapatból...
Claudio Marchisio 2010.05.05 20:58:46
@Great Cornholio: jogos :)
mára már tényleg nem maradt más, mint hogy a jó öreg, elcsépelt "majd jövőre" kifejezést használjam
ma este kevésbbé örülnék a roma győzelmének(bár, nem mintha az inter triplázása valami egetrengető érzés lenne...)
de hogy tegyek egy kis kitérőt: a bl döntőnek kifejezetten örülök, egyik csapatnak sem tudok szurkolni, akármelyik nyeri, nem vitás hogy megérdemelt lesz
az utóbbi években oly lesajnált serie-a - bundesliga döntő lesz
végre angol a közelben sincs...
a barca "megszoptatta" saját magát az egyetlen taktikájával, és hát beismerem, mourinho tényleg tud valamit... de van gaal is...
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Claudio Marchisio 2010.04.29 00:45:45
@Everred: én akkor éreztem először, hogy "miért" szeretem a focit amikor oszt.kir.-ról hazaérve 2000-ben leültem a portugál-angol meccs elé és nem sokkal figo gólja után az égre emelt tekintettel azt mormoltam el magamban "kösz, hogy ezt láthatom, erre értem haza". na az egy mintapéldája volt a "jó meccs"-nek. aztán nem sokkal azután ugyanezt éreztem a spanyol-jugo-n is. és azóta a jópár serie-a derbik, el clasico-k, egy-két arsenal-mu-chelsea párharcon át rájöttem egyre ritkább az igazán "epic" hangulatú játszma.
mindenesetre a mostani, évek óta lefikázott/lesajnált seriea-bundesliga bl döntö érdekesnek hangzik(az egyedüli problémám, hogy nem tudok kinek drukkolni...)
a mai meccsről meg... hát ja, ezt tudja a barca(?!) a(z amúgy nevetséges) kiállítás pillanatában eldőlt a dolog. onnantól kezdve "büntetlenül" beállhatott bunkerba az inter, mivelhát senki nem szólhatja le őket ha csak a védekezésre koncentrálhatnak, hiszen emberhátrány, blabla.
ja és igen, az inter-barca is visszahozott a hangulatból, hiába inter-így, inter-úgy, az a meccs végén azért vigyorogtam(persze csak kínomban:))
Első blikkre úgy tűnik, óriási esély van rá, hogy a 33. fordulóban az Inter elbukja első helyét a tabellán, hiszen a két üldözőre (Milan-Catania, Roma-Atalanta) könnyű meccs vár, Mourinhóék pedig Firenzébe utaznak. Igen ám, csakhogy a Fiorentinának a bajnokság már kevésbé…..
Claudio Marchisio 2010.04.12 22:14:14
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szerintem a következő 5 fordulóban a roma meg az inter közel ugyanannyi pontot fog szerezni(10-12 körül várom) a milannak meg olyan a párosítása hogy ihaj! jó ha 9 pontot szereznek...
és pluszban a 4. helyért is óriási csaták várhatók (ráadásul top3 elleni párosításokkal tarkítva) remélem az izgalmak kitartanak az utolsó fordulóig (talán egy érdemtelen juve 4. hellyel...:))