Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bécsi lakos

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis hétköznapi abszurd a környezetemből.Jó tíz évvel ezelőtt, az akkori munkahelyemen bevezették a fényképes kitűzőt, kvázi belépőkártyaként. A többség elfogadta, hisz mi baja lehet tőle, de néhányan lázadni kezdtek, és szabotálták a fotózást, mondván, hogy a…..
Éppen arról olvasgattam, hogy a WC tetejét le kell csukni, különben a bacik rárepülnek a fogkefére, ha ugyanabban a helyiségben vannak, amikor eszembe jutott, hogy nemrég az amerikaiak arról témáztak egy fórumban, hogy mit tartanak különösnek Európában, amikor ideutaznak. A…..
Állandóan kapjuk a láncleveleket, amiben hol kiskutyákat kell megmenteni, hol vért adni és nem ritkán a jótékony Bill Gates és társai akarják elosztogatni vagyonukat. Most éppen egy eltűnt kislány megtalálásában kérik a segítségem és sok más ember segítségét. Rácz Vivien…..
Bécsi lakos 2010.03.24 23:22:14
yikes.tolna.net/hoax

Ennel tobbet nem kell, nem szabad mondani.
Felnőtt egy generáció, amelynek tagjai idén először lesznek meghatározó szereplői és egyben aktív résztvevői a választásoknak. Ők azok, akik már alapvetően nem az átkosban szocializálódtak, nincsenek komoly személyes tapasztalataik arról, milyen is egy nem demokratikus…..
Judit, aki egy darab autó tulajdonosa, nagyot nézett, amikor az önkormányzat kettőért akart fizettetni vele. A második jármű egy ősöreg Dacia. Judit először semmit nem értett, aztán derengeni kezdett neki, hogy 17 évvel ezelőtt tényleg eladtak egy ilyen autót. A helyhatóság a…..
Bécsi lakos 2010.03.01 22:03:28
@kuciber: Es az milyen, hogy a nagypapa halala utan 4 evvel (!!!) kihoz a posta egy papirt a pehtol, hogy megbirsagoljak 10k Ft-ra, mert 4 ezer Ft - kapaszkodj meg! - TULFIZETESE van az SZJA-n?!?!
Bécsi lakos 2010.03.01 22:05:44
@Mylady: Sheffieldben es Slough-ban osszesen egyutt nem toltottem 15 percet a lakcimbejelentessel, de azt is csak azert, mert rosszkor mentem es sokan voltak elottem.
Bécsi lakos 2010.03.01 21:56:44
@maholnap: Ez azert vidam, mert neha 2-3 hetre is nehez idopontot foglalni az ocsmanyirodakba...
Gaußplatz Pflichtturm..
Gyalogsétány vs. kerékpárút    Elmúlt a Karácsony  Szentmise..