Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ignore all

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ A kétmotoros Óriásnyúl 2017.02.08 07:00:00
Furcsa, hogy miközben a mi környékünkön a dízel-villamos mozdonyok voltak a felsővezeték nélküli vasúti vontatás császárai, a németek inkább a dízel-hidraulikus meghajtást részesítették előnyben. A nyugati oldal különösen ráfeküdt erre a verzióra, a mi szintén dízel-hidraulikus Csörgőnkkel…..
ignore all 2017.02.08 17:09:17
Reklámfogás Telitalálat? 2017.02.08 06:41:00
Szinte biztos vagyok benne, hogy ilyen reklámot, mint amilyet most mutatok, nem sokan láttak, még azok közül sem, akik hivatásszerűen foglalkoznak hirdetésekkel. Persze fegyverreklám volt már a blogon, de ez akkor is más, több szempontból is. Mindenekelőtt ez nem akármilyen…..
ignore all 2017.02.08 16:59:12
@HK417: "egy hadi használatra szánt preciziós fegyvert mivel reklámozzon"
Öö, ezt minek reklámozza? A hozzáértőt nem veri át, a nem hozzáértőnek meg minek "egy hadi használatra szánt preciziós fegyvert" reklámozni?

Oké, tudom a nagy Ámerikában ezt "sport" céljából beszerezhetik, de ha a Negy Amerikai Sportemberek a célcsoport (höhö, cél-csoport, érted! höhö - by BeavisandButthead) akkor talán sportosabbra kellett volna venni a szöveget is. Mindenesetre megosztó lett, és mint tudjuk - a negatív reklám is reklám..
Karc FM - Mert nyomot hagy Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik. A Lurdy Házban, a Magyar Idők…..
ignore all 2016.02.09 15:49:19
Subba Napocska! 2015.09.02 11:02:20
..
ignore all 2015.09.04 10:05:02
@bari-kád: Majd ma, a magyar-románon.
Anettka egy időben annyira nagyba volt, hogy saját maga helyett egy dublőrt dolgoztatott. A hasonmás-szerűség Gelencsér Tomikával meg a pornócsizmás nővel épp azt feszegette, hogy mikor illik először…..
El tudna Ön képzelni olyan betörésvédelmi rendszereket, amelyek nem csupán hangjelzéssel, hanem aktív beavatkozással fékeznék meg a csibészeket? A leggyakoribb kritika  a riasztó-, vagy kamerarendszerekkel szemben, hogy csupán passzív módon detektálják a betörő behatolását, -…..
Ogli szeretne mindenkinek kedvezni  ..
ignore all 2015.07.29 17:42:37
@Valerijov: nem, az a iynam sik.
Az HBO sorozatainak sosem volt baj a zenéjével, sőt. Példamutató, ahogyan a főcímek önálló életre tudnak kelni, ugyanakkor tökéletesen összefoglalják a szériák lényegét és hangulatát. Nem egyszer fordult elő, hogy egy-egy dal a sorozatok miatt lett önmagában is sláger, vagy…..
Újabb kifejezéssel kénytelen megismerkedni az, aki szeretne menőnek tűnni. A yuppie-k után a hipstereknek is leáldozott, itt vannak helyettük a yuccie-k. Egy biztos: a hülyenév-versenyben elég jó eséllyel indulnak. (fotó: flickr.com / markus spiske) A yuppie-k után lassan lecsöng a…..
ignore all 2015.06.11 14:15:34
Subba Subba bulvár: TETTÉK?? 2015.06.09 20:17:04
 Na melyik színészünk cafat feleségét kúrálta hosszantartóan ORBÁN VIKTOR pinavadász??   "Idén ünneplik a 25. házassági évfordulót. Legyen kedves befejezni a mondatot. A házasság… - Kihívás, de megéri. Imádtam feleségemet, de amikor rájöttem, hogy évekig Orbán…..
Kiscsécs hercegének annyi arany esett a vállára mostanában, hogy haknizgatni sem volt ideje a nagy pénzek raktározgatásával járó teendők miatt. Ráadásul lakhelyének környékén már az összes szelektív szigetet meg illegális hulladéklerakót is telepakolta az elfogyni soha nem…..
Subba Voksán Virág, te vagy az? 2015.03.30 10:27:39
Nyuszilányok Bárány Attilája épp Miamiban lebzsel dobálja a píszjeleket.  Kafa az új szemöldök!!..
Volt mitől félni a Terápia című sorozat második évadának bemutatója előtt. Az HBO ugyanis az első évaddal annyira magasra tette a lécet, hogy félő volt, nem fogják tudni újra megugrani. Ráadásul erre már láttunk példát: másik saját gyártású sorozatuk, a Társas játék…..
ignore all 2014.10.28 10:38:56
@nem akar az ökörcsorda legelni: Nemrég értem haza éccakásból, tényleg ott az öt rész. (ha valaki nem akar keresgélni: glurl.co/5ujresz )
A 4. 5. is teljes, vagy a rövidített amit mdor is látott?
Most egy kicsit szunya, délután nekiülök..
Arnold autója úgy benyelt egy csomó benzint, mint a sicc, gazdája pedig azonnal csalást és NAV-ot kiáltott eléggé  házmesterkedő hangvételű levelében. Én a focihoz természetesen értek, az autókhoz viszont nem, ezért elolvastam az Arnold által is említett korábbi Homár-poszt…..
ignore all 2014.10.14 09:55:29
@digitime: hmm, nem keveset dobott a kal-kulátor, még a végén elgondolkodom rajta..
A pánikrohammal küzdő politikus karaktere a magyar íróstáb találmánya, írója pedig a sorozat egyik rendezője, Gigor Attila. A Máté Gábor által megformált karakter, Ferenc egy magabiztos politikus, megtört ember és aggódó családapa egy személyben. Problémái mindenkit…..
Az ősz beköszöntével egyre égetőbb kérdéssé válik lakásunk fűtése. A kétségbeejtő rezsiköltségek láttán mindenki elgondolkodik, miként lehet akár egy kicsit is lefaragni a hatalmas összegből. Kezdjük a fűtéssel! Praktikus, ha már az ingatlan vásárlásakor gondolunk…..
Subba Kukatündér 2014.09.17 12:08:27
Gyűjtsétek szelektíven a szemetet az autóban is! ..
Nemcsak a mobilpiacon nehézkes a szolgáltatóváltás, Uncle Tom az Elműtől próbált a Naphoz hordozni. Hónapokba telt. Levelének a fotovoltaikus kifejezést mellett a döcögő napelemes átállás kapcsán levont - néhol talán túlzó - tanulságokat köszönhetjük. (A napelemes…..
ignore all 2014.09.16 10:09:28
A post toló erős ember, jól bírja a csapásokat :) Remélem nem szél.. izé.. napmalomharcot vív.

@joska61: így összerántva célvállalkozásban jobb lehet a helyzet, én is számítgatok már egy ideje. El kellene kezdeni.
Csattanós választ adott az őt lemédiakurvázóknak Berki "nem tudjuk, miből él, de nem kurvára mindegy" Krisztián, a magyar celebipar legújabb sikerterméke, a trashtévézés csillaga, a magukat értelmiséginek valló polgárok agyának pukkasztására jelenleg leginkább alkalmas…..
  Membrános gázmérő G6, 250 mm-es kötéstávolsággal, bruttó 28.258Ft. Kapható; http://meromuszer.revolshop.hu, ami a legdrágább gázóra jelenleg a felsorolt 4 típust tartalmazó készletben. A legolcsóbb G4-es bruttó 16.510Ft. Tehát körülbelül a Tigáz szokásos kiszámlázása…..
Egy igazi modern, már-már loft hangulatot árasztó, belső jegyeiben az indusztriális stílust és a nagy egybefüggő tereket előtérbe helyező dizájnvilágot hordozó házra bukkantunk Magyarország legmediterránabb hangulatú városában.A 105 négyzetméternyi formabontó életérzés…..
ignore all 2014.07.22 18:37:47
@recommented: "Az embernek sok tízezer éve fényre és zöldfelületre van igénye, nem fémhuzalokra és macskakőre."
Bakker, ha jobban belegondolok, ezt így ahogy van el lehet adni "paleo-építészet" vagy "paleo-élettér" néven. Azonnal védesd le, ez még eladható :D
Amikor lakásban éltem, biztos voltam benne, hogy ha egyszer lesz egy kertes házam, én állandóan kinn leszek a teraszon és a kertben. Ott fogunk reggelizni a kellemes napsütésben, sokat grillezünk, pihenek majd egy jó könyvvel egy kényelmes napágyon... miközben csodálatos, virágzó…..