Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinkbull

48 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan mondom, eldurran az agyam... Eccerűék a Havannáról szólnak, hogy fosik a kutyájuk, menjek, nézzem meg. Lemegyek, eb nem lázas, a belei kortyognak, de nincs rosszul. Szerencsére. Merthogy a vizsgálat közben elmesélték, hogyan lett kutyájuk. Kitalálták, hogy nekik kutya kell…..
A Specialisták Hétvégéje 2014. október 11-12., Komárom, Monostori Erőd 3 kiállítás 2 nap alatt, kizárólag bulldog fajtaspecialista bírókkal! 2 x CACIB show, bírók: Paul Seal (UK), Lakatos István (HU) 1 x HBS Club show, bíró: Hayley Seal (UK) Nevezési és egyéb infók…..
Wow és wow... Belekukkantottam a blog.hu statisztikámba és mit látok? Komoly közérdeklődésre tart számot a téma, amit "Az érem két oldala" c. posztban feszegettem én is. Ugyanis azelőtt több, mint másfél éve írtam az utolsó blogbejegyzést, mégis 197 lapletöltés történt 2…..
Mostantól kezdve bárki írhat kommentet a bejegyzésekhez, előmoderáció nélkül. Vagyis a beírt komment azonnal megjelenik, nem kell rá várni, hogy én engedélyezzem. Azonban a nem megfelelő hangnemű, vagy oda nem illő, reklám, ill. spam kommentek a legrövidebb időn belül törlésre…..
Tulajdonképpen csak újra megosztani szeretném Zsargal blogbejegyzését, mert minél több emberhez el kell jutnia az információnak. Hogy milyen információnak? Nos... Történt vala, hogy idén is, mint minden éven Zsargal és Rita ellátogattak Angliába a Bulldog of the Year…..
 NÉV KÖTELEZ Gyere!!!!!! Gyeeeeere ideeee Churchill!!!!  Ülj le! ÜLJ MÁR LEEE! CSŐRCSILLL!!!  vagy ...kicsi Killer-kém, de szereti mama a kicsi kutyáját, naaa adjál egy puszit Maminak! Killlcsikém! nyam... nyam... nyam..., kérsz egy kis csokit? jaj de szereti a…..
Egyre unalmasabbak a nappalok és éjszakák, sok hó miatt. Már kutyák sem jönnek ki a hóba játszani, ki kell "rugdosni" őket. Látnád, milyen szemekkel néznek rá az emberre, hogy ekkora hóba "kizavarom". Azért teszem ... mondjuk a salakanyagukat kint válasszák ki…..
Az ember, ha azt mondja "Szeretlek", a lehető legritkább esetben gondolja örök érvényűnek a dolgot, kivéve persze a romantikus regényekben. Azonban az élet nem regény, noha olykor igencsak regényes.Mi a helyzet viszont a kutyákkal e téren?Azt hiszem, erre mindannyian tudjuk a…..
  My puppies in march of 2011. The parents:  Sire is IntCh, HJCH, HCH, HSCH, HGrCH Erossino of To Love Till Craziness ( DNA tested, HUU free, Patella free) home bred male. Dam is Daria of To Love Till Craziness      We have two females and one male puppies. 1. the first female…..
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
Hamarosan folytatódik a blog, természetesen! :)..
2010 BULLDOG of THE YEAR was held on 27th of november 2010 in LutonCH. Iceglint I'm Harry and his happy owner Sue Garside ( Iceglint affix) won again.CH. Iceglint I'm Harry won this top ranking title three times serially (2008, 2009 & 2010) 2010 B.O.Y 2010 BULLDOG of THE YEAR  RESERVE…..
Ch. Aphorizma of To Love Till Craziness is my first puppy who was born in my kennel. And she is my first show bulldog. 2003 Szilvásvárad CACIB all breed dogshow was an our very first dogshow. She went to best puppy in breed and later in the Best in Show ring She won very nice title Puppy BIS III…..
Nyilván észre vettétek, eltűntem egy időre. Oka volt. Nyár volt, volt mit tennem. Most ősz van, nincs mit tennem. Így blogozom hát. :) Megbomlott az emberiség elméje, megzakkantak elsőként a kutyások ( ezen belül az uszkárosok). A kutyások sorakoznak legközelebbi helyen a…..
"Mai kedvenc fotóm a 23 napos bulldog bébink: George Clooney Full of Mischief. Persze minden kiskutya szupercuki pózokban tud aludni, George is zabálnivaló" - írja Szabó EszterKöszönjük!..
pinkbull 2010.10.12 23:26:17
@mylo81: Ez így van! De azért jól nézze meg mindenki, hogy kinek adományoz, vagy kiken keresztül.. Sajnos sokan kihasználják még a rászorulók nyomorát is.. :(
pinkbull 2010.10.14 14:02:11
@akikaztmondjákni: De igen, tőle..
pinkbull 2010.10.25 08:57:00
@mylo81: A felnőtt kutyákat is lopják, nem csak a piciket, sajnos. De nálunk idebent vannak velünk a lakásban, itthon vagyok velük mindig, úgyhogy nem olyan könnyű őket tőlünk elvinni. Ráadásul olyan helyen lakunk, ami a térképeken sincs rajta és a gps-ekben sem. :))))
Törvény félig-meddig van már, az állatok védelmében, de semmit sem ér, amíg nem akarják betartatni.
Igazán komoly médiaszereplős hetünk volt...A kicsi George Clooney egyik cukin alvós képe a cukiság blogon is megjelent, míg Pocok 10,5 hónapos kori fotója az októberi Elite magazin 94. oldalán látható, amint a bulldog fajtát reprezentálja.…..
Hála a széleskörű összefogásnak és gyors rendőri intézkedéseknek, a kutyusok két hét elteltével visszakerültek otthonukba! Őszintén reméljük, hogy elkapják a tolvajokat és a megrendelőt is, valamint mindannyian méltó büntetésben részesülnek végre!..
Éppen ma két hetesek a kicsi babzsákok, noha már jóval nagyobb babzsákok, mint amilyenek születésükkor voltak. :) Nevük is van már, a kisfiú George Clooney Full of Mischief, a leányzó pedig Gina Lollobrigida Full of Mischief. A nevekből kiderül, hogy ők még Gigim előző…..
Hamarosanra ígértem az újabb híreket és képeket Gigiről, nos itt volnék. :)Talán már senkinek nem friss a hír, hogy szeptember 15-én, megszülettek Gigi kisbabái, így hirtelen hétre ugrott itthon az eb-létszám.Na, de kezdjem az elején!Amikor szóba került Gigi megvétele, már…..
 "- Többször kértelek már, hogy ne filmezz tv nézés közben, mert zavarsz!"  Itt találtam...
pinkbull 2010.09.05 14:34:37
Nos, ha a kutyafajtáról beszélünk, akkor azt úgy írjuk, hogy bulldog, mert ez az FCI által elismert neve. Semmi angol, vagy 1 L betű, stb. A magyar helyesírás szabályai szerint valóban buldog a helyes írásmód, azonban így nem az angol bulldogként közismert fajtáról van szó. (S mint mondtam, nincs is olyan fajta, hogy angol bulldog, akárhány L betűvel írjuk is.) --- Ráadásul fajkutyák sincsenek, csak fajtatiszták, mivel a faj maga a kutya, ugyebár. :)
Azt pedig még soha senki nem bizonyította be reprezentatíve, hogy a keverék kutyák állománya szignifikánsan egészségesebb lenne, mint a fajtatiszta kutyáké. Már csak azért sem, mert őket a legritkább esetben hordják szűrővizsgálatokra például, ahol kiderülhetne, hogy diszpláziásak, vagy bármi más, örökletes betegségük lenne. Az állatorvosi rendelőkben pedig én szoktam találkozni keverék kutyákkal, akik nem csak egy oltásra ugrottak be a gazdival, hanem bőrbetegek, szemproblémájuk van, stb.
Mindenkinek szíve joga szeretni, vagy nem szeretni a fajtát, ahogy bármelyik másikat is, sőt, alapvetően a kutyákat, vagy állatokat. Az viszont, ahogy ennek hangot ad, már méltán jellemzi az embert, hiszen sohasem arról mutat meg legtöbbet egy vélemény, akiről alkotják, hanem arról, aki kimondja. :)
Számomra a világ legcsodálatosabb teremtményei a bulldogok, különleges gondolkodásmóddal, szemlélettel megáldva, ráadásul végtelen mennyiségű szeretettel. Mindezt csak az értheti meg és érezheti át, aki már élt együtt valaha hosszabb-rövidebb ideig bulldoggal.
Aki meg más fajtába szerelmes, nyilván ugyanezt mondja a saját szíve csücskeiről, és ez így van jól.
A Family Guy királyság, mi is nézzük, bulldogokkal együtt, az érdekes testhelyzetekben való ülés/fekvés pedig teljesen normális náluk. :)

"Aki a bulldogot szereti, rossz ember nem lehet."
Általában az van a makacs fertőzésekkel, hogy egyre nagyobb területet vesznek birtokba, kiírthatatlanul. Éppen így igaz ez a lelki, érzelmi infekciókra, vagyis - mint az már csak a blog címéből is sejthető - a bulldogsággal való fertőzöttségre. :) Magyarán szólva: egy sosem…..
Tudjátok, hogy nyaral a kutyás ember? Kutyával, persze. A még elvetemültebb pedig úgy, hogy közben kiállításozik. :) És természetesen nem egy kutyával nyaral, ha már van egy ideiglenes bulldog nyanyája is.Szóval múlt hét végefelé felkerekedtünk Pocokkal és Bubuval, meg sem…..