Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repgépszerelő

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapdolog, hogy használt gépjárművet csak gazdálkodó szervezettől szabad vásárolni, mert akkor a rejtett hibáért is hat hónapig felel. De azért a megtekintéskor észre lehetett volna venni a biztonsági öv hiányát.Tisztelt Zugügyvéd Úr!Egy hónappal ezelőtt vásároltam egy…..
Tudom, tudom, másfél hónap telt el az utolsó Dezső-jelentés óta. Ez a karosszériarestaurálás már csak ilyen. Eddig öles léptekkel lehetett haladni, jobbra-balra estek kifele az A oszlop-aljak, szakadtak ki a padlólemezek, hullott az alvázvédő, csendben kotyogott a csapszeg-zenekar.…..
Egy újabb történet  arról, miként tud a rendőrség kicseszni egy autólopás sértettjével. A gépjárművet körözik, de a határozat szerint bűncselekmény nem történt. A biztosító röhög a markába. Kedves Zugügyvéd! Régóta olvassuk blogodat,sőt hasonló…..
repgépszerelő 2010.10.06 07:27:37
@alaaddin:
Imádni való,mikor valakinek fingja sincs sem a rendőri munkához(mint pl: nekem),sem egy szakszolgálathoz,viszont magát bennfentesnek-Jól értesültnek próbálja bemutatni.
Egyébként,én sejtem,hogy ki ölte meg J.F.Kennedyt!
Be is ballagtam a lakóhely szerinti rendőrségre,és elmondtam mindent,te is ezt tedd!!!
Lehet, hogy egyeseknek az árvíz miatt nincs fedél a fejük felett, dehát nyár van, ilyenkor minden ügyintézés különösen lassú, még akkor is, ha nem mennek szabadságra, hiszen pénzkifizetésről van szó egy biztosítónál. Gabi szülei ezért birkatürelemmel várják lassan 2…..
repgépszerelő 2010.07.25 16:11:55
@samadar 2: Ezt a direkt birósági-per húzásokat nekem is mesélte egy ismerős,ő meg egy volt Garanciástól hallotta,asszem talán "Gyovai",vagy "Gyévai" Jutka.a kecskemélti irodából.A fia sok bizositási okosságot csinált,igy minden oldalról ismrehetik a biztositási szakma minden részletét:))
A Groupama Garancia február elején kétszer vonta le József számlájáról az életbiztosítás havidíját, majd ahelyett hogy visszautalták volna, próbálták előre fizetésnek elsütni. És itt még nem volt vége a sztorinak, ugyanis március elején ismét megtörtént a levonás, így…..
repgépszerelő 2010.03.30 12:51:14
@okos vagyok: Én ezt a carierre céget ismerem,a cégemet is bajba keverte anno:

www.carriere.hu/cegbem.htm

Hol az elején irják duplán az "r"betűt,hol a végén!
Bukott nyugdijas rendőrök dolgoznak náluk!Magánnyomozás közben hivatalos rendőri eljárást szinlelnek,tanukihalgatásokat tartanak,nyomozati cselekményeket foganatositanak!Az egyszerű állampolgárt valóban meg tudják téveszteni,és meg is teszik!
A carierre magánnyomozó cég milliárdos mutyizásáról már régebben is irt a sajtó,itt:

www.mno.hu/portal/140825
A Zugügyvéd minden politikai hátsó szándék nélkül posztolja ki Morvai doktornő parkolási ügyét. Vajon mi mindenre hiszik, hogy kiterjed a mentelmi jog, a HÉV-en való bliccelésre is?  Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához…..
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
repgépszerelő 2010.03.13 16:21:51
@Tekincsa Wakumba: Én megkédeztem volna telefonon nyomatékosan,vagy képet küldettem volna emailen keresztűl!
Vagy:reifen winter,oder sommerlich?(nagy "német"tudásommal...)
Vagy :the tyre on the car:summer or winter?SURE??(nagy angol tudásommal..)
Ha nem biztos benne,akkor:Please control again...bitte wieder controlieren!

OSZT ENNYI,nem köllött volna megutaztatni a kerekeket+le-föl-visszaszerelés..Ha a svéd tulaj meg nem biztos benne,akkor megkérdezi valakitől.

Összefoglalva:Ha az volt a cél,hogy minél jobb áron,minél kockázatmentesebben hazahozzanak egy autót,akkor teljes lebőgés,anyagi katasztrófa az egész út!

Ha az volt a cél,hogy minél többen olvassák a blogot,hogy minél több izgalom legyen akkor tökéletes volt a kivitelezés!(baleset is jó volt,mármint az olvasotság miatt,jó ötlet volt!)
repgépszerelő 2010.03.13 17:03:16
@teddybear01:Igazad van. Megcsinálom az utat negyedéből amit Csiki kapott,igaz,igy nem tudnám leirni!
 Az alábbi biztosítói hozzáállás azért is bosszantja duplán a Zugügyvédet, mert gyakorló vitorlázópilóta, és részben egy öreg vitorlázógép tulajdonosa is. Különösen az tetszik, hogy biztosító egyszerűen azt nyilatkozta,ilyen kárügy nem volt a 30-as évek óta, ezért…..
Belsőség Csináljuk a semmit 2010.03.07 16:22:00
15:43 Furcsa szerelvényt figyelhetnek meg a 7-es autópályán azok, akik most Hamburg és Hannover között, Wietzendorf magasságában haladnak. Egy metálkék 3-as BMW kombi húz egy valószínűtlenül nagy méretű utánfutót, rajta egy törött hátsójú Ponton Mercedes limbózik megállíthatatlanul. Csík vezet,…..
A benzinkút és vendéglő, kocsma tulajdonosok kedvenc módszere, hogy csak a borravalóért dolgoztatják az alkalmazottjaikat. De hogy egy diákszövetkezet is asszisztáljon a sajátos foglalkoztatásban ez új elemnek tűnik ebben a műfajban. Tisztelt Zugügyvéd!Rövid leszek, és…..
repgépszerelő 2010.02.18 17:54:20
  Ne dőljön be a kupé Mercedes újszerű belének, mert amikor már fizetni kéne, biztosan kiderül, hogy átvagdosták benne az alvázszámot. Vélemények azonos című írásunkról...
A Zugügyvéd birtokában  vannak olyan bírósági ítéletek, amelyek kimondják, hogy az Adóhatóság nem vét határidőt, ha határidőn belül kiadmányozza a határozatát, és azt két hónappal később adja postára. A kiadványozás belső nyilvántartásának bemutatására a…..
repgépszerelő 2010.02.10 22:32:59
@vorobjanyinov: Igen,de amig a Tescoba otthagyom az árút a f@szomba,átmegyek a kis boltba,addig itt végig kell állnom a sort!
Nincs valami legális lehetőség arra,hogy azt a hirhedt PKKB.t ki lehessen kerülni?
Az összes here biztositó,nagy cégek ezeket kötik ki!
repgépszerelő 2010.02.11 07:50:56
@vorobjanyinov: Tud nekem valaki ebben segiteni?
Valami jogszabály,hivatkozás kellene,ami kimondja amit irsz,azt,hogy tisztességtelen hogy egy vidékinek a PKKB.ra kell menni pereskedni!
Illetve arra bizonyiték,hogy ha pl a biztositó kiköti a PPKB.t,azt meg lehet támadni?!
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
repgépszerelő 2010.02.08 20:53:17
@Túlképzett:
Magyarországon nagyon nagy ügyeket meg lehet úszni,és piti ügyekért lehet kapni éveket.
Sokszor,kicsi,családias vidéki biróságokon(főként Szolnok megye)kicsi lopásokért megmérnek 2-3 évvel ugy,hogy nem voltál büntetve!
Pesten,meg száz milliós csalásokat megúsznak.
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
Segélykérő levelet kaptunk a héten, tán még nem késő, bízunk a közösség erejében. Segítsünk Pistának! Szia Winkler! Egy kis segítségre lenne szükségem. Az interneten keresek esküvői bérautót. Célom, hogy minél korábbi és minél jobb állapotú Zsiguli találjak, de…..
repgépszerelő 2010.02.06 15:58:13
A Zugügyvédnek a mai Népszabadságban jelent meg egy publicisztikája, ide is belinkeli, hátha érdekel valakit. "Az igazi megoldás olyan biztosítékrendszer, ellenőrzési mechanizmus kiépítése lenne, ami az egész jogrendszer és az egyes jogszabályok valódi természetét,…..
repgépszerelő 2010.02.06 15:27:32
Nem @Érvsebész: nem tisztem a zugit védeni(nem is kell)de alapvetően ott van a félreértés,hogy NEM SAJÁT BLOGJÁT IRJA,hanem
közzétesz bloggolók irásait,élethelyzeteit,és nem tiszte ezeket sem méltatni,sem kritizálni!
Néha-pár esetben-megteszi,de általában szóról szóra leközli.Az olvasók pedig hozzáirják saját véleményüket:IQ,tapasztalat,vérmérséklet szerint...
 Régen volt már biztosítós történet a Zugügyvéden, íme egy újabb szösszenet a  trükközésükről. A következő indoklás különösen megkapó: Mivel többféle nyilatkozat is van, ami ellentmondó, nekik így nincs kártérítési kötelezettségük. Kedves…..
repgépszerelő 2010.01.30 19:56:16
@Iustizmord: Összejárunk a feleségem egyik barátnőjével,akinek a férje az Allianznál vezető jogász.Nemrégiben kicsit felöntött a garatra,és csak beszélt folyamatosan.Én meg persze kérdeztem,amig az asszonyok a főzésről,divatról diskuráltak.
Országos viszonylatban a gk kárügyek birósági statisztikája az Allianznál:
-jogalap kérdésében 91% bukik az Allianz,tehát a felperesek 91%a sikeresen perlik az Allianzot.
Az összegszerűségben ennél is nagyobb az arány,95% ban igazuk van az ügyfeleknek,a biróság és az eljáró műszaki szakértőknek is.
Ezt erősiti nyilatkozataiban is Dr Melegh Gábor,egyetemi diocens,tanszékvezető,itt:
www.auto.bme.hu/~melegh/
Természetesen,ezek az adatok KIZÁRÓLAG belső használatra vannak nyilvántartva,ezzel nem dicsekednek!
 A Zugügyvédre is beérkezett, de közben az Indexen is megjelent a védelem mibenlátát újraértelmező, az ügyfelét szökésre buzdítő ügyvédnő története. Tisztelt Zugügyvéd! Magyar Róbert szökési ügye már kapott posztot, de belefutottam egy cikkbe, ami a más…..
 Az alábbi - egy civil jogvédő szervezet által megfogalmazott -  levél sok érvényes megállapítást tartalmaz a bíróságok működésével kapcsolatban, de ez, hogy a Zugügyvéd közzé teszi, közel sem jelenti azt, hogy a tartalmával egyet ért. Kíváncsi, hogy egy ilyen…..
Belegondolni is rémisztő, mi történne, ha az összes elektronikus banki nyilvántartás összeomlana, ha egy ilyen, az alábbi levélben ismertetett esetet sem tudnak a bankok megnyugtatóan kezelni. Kedves Zugügyvéd, blog olvasók! A következő ügyben szeretném a segítségeteket…..
repgépszerelő 2010.01.08 12:09:01
@Csanna: A szivemből szóltál!
Gergő nagyon ráér,rögtön válaszol minden kommentre,pedig hiba a blogernek hozzáirni!Merthogy minden vitából csak vesztesen szállhat ki hiszen "arctalanokkal"vitázik!
Jajj Istenem,vajon mi történne vele,ha a gyermekét kellene kétnaponta dializisre vinni,albérletet fizetni,közben azon gondolkozni hogy a zsiroskenyeret milyen vastagon kenje..!
Mert fél lábbal/szemmel/karral élni,gyermekünket kórházba vinni,pénztárcánkból az utolsó forintokat kiszedegetni a kilós kenyér kifizetéséhez,NA AZ A SZOPÁS!
Éveket dolgoztam afrikában,sok mindent láttam.Azok az emberek sokkal boldogabbak mint mi itt európában!