Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merrybear

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alitraveling Phenjan 1 2014.09.07 11:46:27
Phenjanban a bevezető úton már szembesültünk azzal, ami ránk várt az elkövetkezendő héten. Vagyis: nem kellett tartanunk attól, hogy dugóba kerülünk (az autó használatról majd részletesen írok), illetve hogy sokat kell vesztegelnünk a pirosnál. A város központjába vezetett…..
Előzmény: Bevezetés, Phenjan 1. rész, DMZ és Keszon Negyedik napunkon újra vidékre mentünk. Ezúttal egy farmot (termelőszövetkezetet) és egy gátat tekintettük meg. A programban az eredetihez képest változások voltak, mert ezt előző nap kellett volna megnéznünk, de…..
Kezdjük az elején, amit eddig az orosz vasúttal kapcsolatban feltettek: biztonságos. Szerintem sokkal biztonságosabb, mint a magyar vasút. Köszönhetően annak, hogy a nagyobb távolsági vonatokon csak egy ajtón lehet felszállni, ahol a jegyet ellenőrzik. Ezen felül névre szóló (még…..
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
PilotSub Athena: Goddess of War 2011.10.07 18:04:06
Most, hogy a Rookie és a Listener lecsengett, folytatom az Athena fordítását, méghozzá az 5. résszel. Remélem lesz rá továbbra is kereslet. Szóval Athena 1x05 elkezdve...
Tigrincs blogja Kovács úr álma 2010.04.28 08:29:00
Kovács úr mert nagyot álmodni. Ő még emlékezett arra, hogy nagy álmodók hogy álmodtak új országot a világháború után, hogy tiéd az ország, magadnak építed, meg látta az álmot arról, hogy a vas és az acél országa leszünk. Persze azóta már új álmodók és álmok is…..
merrybear 2010.10.11 13:54:41
retro gastro Savanyúcukorka 2010.10.06 08:25:00
Vendégposzt Adelaidatól Miután nagymamám bekapcsolta a tévét, azt mondta: még tíz perc amíg bemelegszik, és jön az adás!...Addig is volt : meggyfuré - emlékeim szerint kis - mondhatni: "pocket-size" -nejlonzacskóban adták, benne csomagolatlanul, nem egyszer…..
retro gastro Porcukor 2010.09.21 06:23:00
A porcukor jól feladta a leckét a ’70-es, ’80-as évek élelmiszeriparának. A porcukor zacskókba zárása igen problematikusnak tűnt, mivel az apró cukorszemcsék könnyen távoztak a csomagolás legkisebb résein is. És persze ki várhatta el egy zacskótól, amibe kilónként…..
retro gastro Melódia szelet 2010.09.20 06:31:00
Vendégposzt Szalacsi Dezsőtől Valamikor a 60-as 70-es évek fordulóján, amikor a csokoládépiacon a Sport szelet már bejáratott brand volt, a Szerencsi csokoládégyár cukrászai gondoltak egy merészet és létrehoztak egy olyan csokoládés darabárut, mely egyszerre volt…..
retro gastro ZI-ZI 2010.09.14 06:12:00
Vendégposzt Gaspertől A ZI-ZI-vel kapcsolatban az első emlékem úgy három-négy éves koromra datálható, a három-négy évem pedig a '70-es évek második felére.  A ZI-ZI igazi színt vitt az életünkbe, de talán mai napig jóminőségű fogaimnak köszönhetően nem okozott…..
retro gastro T-rizs 2010.09.16 06:24:00
A ’80-as években már érezhető volt az élelmiszeriparra nehezedő vásárlói nyomás, hogy piacra dobja a generációk óta ismeretlen A rizst. Vásárlói nyomás ide vagy oda, Hegyeshalomtól keletre nem volt A rizs, csak fényezetlen B, ezért innovatív megoldásra volt szükség.…..
Nos, a zenekar örömmel konstatálta, hogy máris ekkora számban érkeznek a kedves rajongói kommentek, e-mailek, és az érdeklődők száma percről percre nő!Ezért, hogy informáljunk Titeket a formációról, ezúttal bemutatom a tagokat:Whitequeen (aka SEA): sokoldalú Queen-rajongó…..
Látom, a többiek itt aktívkodnak, úgyhogy én is hozzáfogok, nem kommentek formájában, haneeeeem dobpergés, dobpergés (Robin lécci prezentáld) blogbejegyzés formájában!!Tehát.Ez a mi, gy. k. Queenes-blogos köreinkből kinövő formációnk, a Lazy Power, amelynek bemutatkozó (és…..
A blog hamarosan beüzemelődik, de ugye "nomen est omen", lusták vagyunk dolgozni rajta. Türelem lazy powert terem!..