Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djyangce

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édes és nem tokaji. Bevallom, nem sok reményt fűztem hozzá, inkább a barátok közt osztogatott szárazra fogadtam volna. Alig több mint egy éve vörös és fehér is így volt vele, én sem vagyok igazán édesszájú. Történt ugyanis, hogy megkeresett Bácsi Zoltán azzal, hogy…..
Az igazi persze az lett volna, ha veszünk egy halom pezsgőt valamikor december közepén, jól megkóstoljuk őket, aztán megmondjuk a tutit. Ez aztán több ok miatt sem jött össze: hiányzott hozzá például az idő meg a pénz, nem is beszélve a tutimegmondás képességéről. Gondoltam,…..
A téli szünet ezen a héten elkezdődött, új epizóddal januárig nem nagyon jelentkezik már senki. Onnantól kezdve viszont fokozatosan indul az úthenger. Fejben tartani 30-40 premier időpontját én nem tudom, szóval a SpoilerTv.com puskáját pont nekem találták ki. Ez a lista csak a…..
djyangce 2010.12.24 12:41:10
djyangce 2010.12.24 15:08:13
@sixx: Mea maxima culpa. A cím után rögtön ctrl+f jött, 24-e lévén rohanás van.
by Gyerekszoba A svéd energiaszolgáltató, a Vattenfall sok szempontból kitűnik versenytársai közül. Nemcsak áramot állít elő és szolgáltat, de fokozott figyelmet fordít a megújuló energiaforrások kiaknázására és a környezetvédelemre. Ha magyar cégről lenne szó, egy…..
Van, hogy borozáskor a szív leugatja az észt. És ez a rangsorvita hosszú időre emlékezetessé teszi a bort. Így születnek a személyes kedvencek. Nekem azonban vannak olyan kedvenceim is, amelyeknél a távolról sem hibátlan érzéki élményt a hozzáadott érték izzítja be. Legutóbb…..
A sokszereplős, összetett sorozatok előszeretettel dolgozzák fel az Utolsó vacsora című festményt, és rejtenek el a promóképekben mindenféle utalásokat a következő évadokra (lásd: Battlestar Galactica), a kérdés csak az, hogy az alant látható, és klikkre jó nagyra növő két…..