Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Shit Pál (törölt)

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes koncepcióval állt elő az amerikai egyesült államokbeli Republic Wireless. A Hybrid Calling névre hallgató szolgáltatás lényege, hogy ha van elérhető WiFi hálózat, akkor a telefonkészülék azon bonyolítja a forgalmát. Amennyiben nem sikerül csatlakoznia, akkor a…..
A taxisokra a köznyelv ráragasztotta a "guruló koldusok" jelzőt. Az ingatlanosokra talán a "pofázó hiénák" lenne a legmegfelelőbb... Van egy lakásunk, aminek az eladását hol felpörgettük, hol hagytuk ellaposodni az utóbbi 3 évben, annak megfelelően, hogy milyennek láttuk a piaci…..
Jean-Claude egy... mi a fenében?! Hollywood napszemüvegeit emberemlékezet óta a Luxottica konszern szolgáltatja, nagy hozzáértéssel. A Mission Impossible 2-ben például lazább jelenetekben Ray-Ban volt a szereplőkön, Tom Cruise öltönyhöz Persolt viselt, a nagyon sportos jelenetekben…..
Iparági forrásokból úgy értesültünk, hogy a Rába és a Volvo közös busza nem fog megvalósulni. A Rábával kapcsolatos híresztelések valódi oka a járműbeszerzések további halogatása. A Rába állami tulajdonba kerülése óta időről-időre felröppen a hír, hogy előbb-utóbb…..
Tékozló Homár Mesesajt-kámbekk 2006.01.25 10:07:38
A Homár sem mai csirke, de teljességgel kimaradt serdülõkori étrendjébõl a Mese sajt. A kádári K+F torzszülöttje, a sajtfeldolgozás és a csokoládéipar evolúciójának valószínûtlen metszete, Olvasónk, yeti észlelése szerint visszatért, hogy újabb generációkat taszajtson…..
Semiambidextrous számára már külön kategóriát kellene kitalálni, annyi remek beküldése (és hozzászólása) volt. Ez a mostani sem hétköznapi találat: Az izmok visszalőnek, vagyis Norbi egy érdekes felvezetésű terméke. Legalábbis az angol megközelítés, mely begörcsölt…..
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Dr. Shit Pál (törölt) 2012.09.19 08:19:59
@Kirienko: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te mekkora idióta vagy, könnyezek a röhögéstől. :D
A BBC és a Musicmetric vállalat egy online eszköz segítségével kimutatta, hogy melyik 20 országban a legmagasabb az illegális letöltések száma, fél év alatt összesen mennyi torrent fájlt szedtek le a felhasználók és ki az az előadó, akinek a legtöbbször töltötték le a…..
Nem kell híres brit kutatócsoport tagjának lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk: a Facebook a valaha értelmes emberi lényeknek is elvette az eszét. Folyamatról van szó. Hetek, hónapok, sőt évek alatt történik mindez, ráadásul észrevétlenül lappang a „páciensben”. A…..
A Pioneer a CDJ sorozat új családtagjával egyértelmű utat jelöl ki a DJ-társadalom CD-ző részének: irány a számítógép. Új CD-lejátszójuk, a CDJ-2000nexus először is wifis; számítógépről és telefonokról, táblagépekről lehet ilymódon megküldeni hanggal. Aztán ott van a…..
Nem is lehetne szebb alkalom a huszadik teszt alkalmával, a nyár utolsó napjára, mint az öt napja nyílt Hooters, amiről az egész város beszél. Péter cimborámmal mi is elmentünk, és beteszteltük, mit tud a dudás étterem. De mindenek előtt szeretnék idézni egy klasszikust. Az…..
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
Máté napokig hívotatta a GTR futárszolgálatot, amire végül kinyögték, hogy elveszett a Vaterán rendelt 40 ezer forintos Galaxy telefonja. Egyéb információt nem tud kiszedni belőlük. Április 15. óta viszont felemelkedett a vagyon elleni bűncselekmény értékhatára 50 ezer…..
Egy jókora konyhaasztal, körülötte vagy egy tucat divatos kínai fiatal, pár csavarhúzó, két-három flakon ragasztó. Nagyjából ezek egy 55 dolláros, vagyis ultraolcsó táblagép gyártásának utolsó fázisának kellékei.  A kínai Sencsenben készült hétperces videón a…..
Ma jelentették be, hogy a belföldi vonatokon többé nem lesznek étkezőkocsik. Anno a kényelmes vasúti utazás velejárója volt a kulturált étkezés lehetősége. A 19. században az étkezőkocsik igen-igen fontos civilizatórikus szolgáltatást nyújtottak. Az étkezőkocsik hazai…..
Dr. Shit Pál (törölt) 2012.05.08 10:28:29
@gabesz7004: iszom a szavaid! :)

Privatizálni kellene a picsába több részre bontva, akkor a verseny és a tőke rendbe tenné az egész szarkupacot.
Hát mégis van értelme a Tesco klubkártyájának. Waitzen ugyan erről az akcióról lemaradt, de biztos lesz még hasonló: Annyit ekézitek a teszkót, hogy beindulhat az ingaeffektus: én most védeni fogom őket. Csatolva küldöm ezt a fantasztikus kupont, amit még márciusban küldtek…..
Az igazi tini horror arról szól, hogy sok jó képességű fiatalembert lemészárol valami kibaszott ronda ember/szörny/gépezet. Azonban ennek a jelenet sornak is van sablonja, sőt tulajdonképpen az egész film egy klisé: 1.       Az érkezés Az amerikai csak…..
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
Majdnem négy évig szüneteltette egyik legsikeresebb vetélkedőjét az RTL Klub, mert megtehette. Volt helyette más, reality vagy tehetségkutató, esetleg egy másik vetélkedő, nem volt égető szükség rá, mint ahogy most sincs, de ha már van a csatornának egy olyan formátuma, ami…..