Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bass.gitár

0 bejegyzést írt és 1257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotósaink elkísérték a köztársasági elnököt őszintére sikerült iskolalátogatására, ahol többek között megtudhattuk: popzenét hallgatni nem ganxsta. Az általános iskola Rocksulira keresztelését megünneplendő Schmitt Pál átadta a 2011-es Pro Culturae Orbi díjakat - az…..
Pilu Szalai Annamária: Miami Press 2010.12.28 09:24:00
 Olvasni mindig öröm, de most nem lesz az. Megpiszkálván még egyszer az oroszlán bajszát, - sokak kérésére - a Miami Press teljes száma álljon itten örök mementóul a tróger hatalom szervilis embereinek.  (Csak így sikerült megoldani a beágyazást, de…..
A blog egy ismeretlen olvasója küldte el nekem a Drogmentes Magyarországért Maratonok "forrásleveleit", melyekben a mozgalom alapítója, Kunfalvy Ákos összefoglalja annak legfontosabb irányelveit.Innen tölthető le PDF-ben:http://www.mediafire.com/?zh4cdoq6h48j78pA pikánsabb…..
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..
bass.gitár 2010.12.08 23:57:23
@csillámpóni:

Olvastál már Jókaitól valamit?

Ez a gagyi írás holnapra már a szemétben lesz!
Jókait még mindig olvassák, pedig az írásai nem tegnap születtek!
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
bass.gitár 2010.11.25 21:37:57
@Nikosi:
Ezzel egyetértek!
Leírnád más oldalon is. Itt nem hiszem, hogy lennének olyanok, akik ezt ne látnák!
bass.gitár 2010.11.25 21:57:13
@ökörpöröly:

Pszichológus látott már?
Nem veszed észre, hogy rajtad kívül a többiek normálisan viselkednek?
Neked nehezen megy?

Valamit nagyon jól csinálok,ha állandóan támadnak a hozzád hasonlók!
Már volt, aki gratulált!
Kösz, hogy segítettél!
bass.gitár 2010.11.25 22:12:20
@wmiki:
Nyugalom, engem piszkálnak!
Üzeneteket kapok a címemre. Ki tudja miért, útjukban vagyok!
Ez egy összeállt csapat, aki nem azt mondja, amit hallani akarnak, annak nekimennek.
Hiába, sohasem bírtak a liberálisok.
Ki tudja miért?)))
hángörienidiocc Elméletek 2010.11.22 18:33:00
Most, hogy egy új névvel bővült a nekem-semmi-közöm-a-röhejes-és-dolgozatnak-is-csak-a-legjobb-szándékkal-nevezhető-íráshoz (a fészbúkon még önálló csoportba nem tömörülő) emberek listája, érdemes komolyabban is elgondolkodni, hogy mi is történhetett. Íme néhány…..
bass.gitár 2010.11.23 09:55:39
@Devil:

Lehet, hogy SP tőletek tanult?
Ajánlhatnál neki érdekesebb oldalt!
Szerinted is értékelhetetlen az itt megjelenő cikkek helyesírása? A cikkek címe gyakran gusztustalan? Egy-két mai cikk címe olvashatatlan?
Mit gondolsz, innen is elküldenek egy-két embert a primitív munkák megjelenése miatt? Vagy már elküldték azokat, akik tudták a magyar nyelvet?
Szerinted milyen nyelven kellene írni, amit tisztelnének?
bass.gitár 2010.11.23 10:45:58
@megmondomdom: @Devil: @Humperdickk: @belekotty:

Igazatok van, erről a vicc lapról /esetleg szenny oldalról?/ át kell mennem a hit gyülekezetesek oldalára.
Valami párt alapításra készül Hack Péter? Már megint kóvályog a régi jó liberalista.
Nem hagyható ki a lököttsége. Annak idején a Parlamentben is mulatságos volt a kis Paprika Jancsi a "nagy dolgok" emlegetésével.

Megköszönhetitek, a válaszaitokkal hamarabb átléptétek a 100. oldalt! Manapság ez ritkaság!
Kezdtek "ellaposodni" a beírások. Ráadásul pár ember írogat egymásnak. Unalmas.
Amíg Novák Előd beszél a parlamentben, addig képviselőtársa leköti magát. Pontosan mit is csinál? Hát nyilván egy szittya vadászrituálét mutat be :) Az alábbi videó csak erős idegzetűek számára FOGYASZTHATÓ! :)Ui:Kedves Előd, lopni nem szép dolog, még ha az ember fia…..
bass.gitár 2010.11.22 18:42:03
@mthrfckr: @Szarvas:

Vitézy rossz helyre ült. A barátjával a homokozót kedvelik. Ott ismerkedett az egyenlőség fogalmával. Most az otthonában gyakorolja. Juj, kik is megértők ebben?
Tiszta Beszéd Bér/feszültség 2010.11.05 16:54:00
 Ha konkrétan nem is fogalmazódik meg a kérdés, valahol mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon időben ugyanannyit dolgozik az ember és minden ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Lajtán túl, mégis töredékét keresi a munkavállaló, mint a francia…..
Az Orbán-kormány intézkedései mintha kissé megerősítették volna a karikatúraipart az utóbbi időszakban. Szavazzatok melyik a legjobb! A színvonalas és termékeny Fungie szerint az alkotmány sokat fog egyszerűsödni.  A devizahitelesek pedig különleges kéréssel fordulnak a…..
Így dicsérjen meg az ember egy fideszest: pont tegnap délelőtt méltattam Lázár János mondatait, amelyekkel egyetértek, erre már aznap délután elsütötte az év eddigi legcinikusabb mondatát ("A jogállam megszilárdulásával az alkotmánybíráskodás ilyen széles jogköre…..
bass.gitár 2010.10.28 09:34:21
@guderian:

Hátra arcot csináltál? Ejnye!

Erre az oldalra lassan felesleges rákattintani. Az index igazi magyargyűlölő oldal lett. Eddig is az volt, de kezd bepörögni, mint a pszichós főnöke.
bass.gitár 2010.10.28 09:36:33
@guderian:
Te csacsogsz a Jobbikról? Hol van még a Jobbik?
Ha igazi Jobbikos lennél, nem is jönnél erre az oldalra. Ők bojkottálják az oldalt, ha nem vetted volna észre.
Az index mai interjújában sok dologról kérdezte a frappáns nevű Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnökét. Többek között az internetes szabályozással kapcsolatban is, aminek kapcsán Szalai elmondta, hogy egyelőre nem tervezik a facebook megregulázását.…..
bass.gitár 2010.10.20 00:57:32
@AutosVilli:
Megvagy! Te vagy a Fideszes ész, csak nem akartál kibújni a nyilvánosság elé!
Kinek a helyére kellett volna ülnöd?
Senki nem okozott annyi kárt a közérdeknek, mint az állam. Itt nem az ún. „subprime” hitelek indították el a lavinát, nem is a lakossági devizahitelek. Magyarországot a magyar állam lökte a szakadék szélére. (Fotó: fidesz.hu) Orbán Viktor tegnapi beszédében is…..
bass.gitár 2010.10.19 15:32:54
@jan:
Egy kormánynak se higgy soha!
Olyan pici lehetsz még. Hiszel a mesékben.
„Próbálják elképzelni, hogy mégis lehet másként, erre teszünk kísérletet” – mondta ma az ellenzéktől szurkolást és támogatást kérve egy ismételten rettentően tanulságos parlamenti vita végén Orbán Viktor. A kormányfő megtalálta a helyes kifejezést, igen,…..
Gulyásdemokrácia Ultrabal 2010.10.18 14:35:01
Nem akarok kommunistázni, de ilyen szélsőbalos beszéd a Parlamentben utoljára Kádár szájából hangozhatott el, mint amit most Orbán levágott. Nehéz tartalmilag minősíteni a miniszterelnöki beszédet, de valahol a sírnivaló és a botrányos szavak környékén találhatók a…..
bass.gitár 2010.10.18 18:20:13
@Drgomor:

Figyelj. A hírdobozt napokig be sem szoktam kapcsolni. A rádiót már a fene eszi meg. Újságra nem költök, minek? Az interneten egy-két oldalt elolvasok, de a politika esetleg helyi szinten érdekel. Remélem, az nem tilos. Itt se olvastál tőlem semmit hónapok óta, rátok se nyitottam az oldalt!
Most zsebbe vágó dolgokról van szó, és hidd el, piszkosul utálom, ha valaki a zsebemben turkál!
A magánnyugdíj-pénztárak sorsa jelenleg nem érdekel! Arról megy a szöveg mindegyikőtök részéről. Tőlem ott eszi meg a fene őket, ahol vannak. Nem érdekelnek. Érthető?
bass.gitár 2010.10.18 18:42:17
@Drgomor:

Képesnek tartanám rá, ha lenne!
De nekem nincs! Jöhetnek a fityeszesek aranyfogat keresni, innen üres kézzel mennek!
bass.gitár 2010.10.18 18:43:27
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Végül is a saját adóját alaposan lecsökkentette. No, meg a haverokét.
Proszektúra Szent Bal 2010.10.18 15:19:00
Mostanában, hogy a haza üdvéért tenni szándékozó felelős állampolgárként éjjel nappal a készülő új alkotmányunk, elnézést: Alkotmányunk, sőt ALKOTMÁNYUNK leendő passzusain agyalok, jóformán elsikkadtam azon események felett, miszerint Ivády Gábor urat majdnem kizárták…..
bass.gitár 2010.10.18 18:04:08
  Rég nem volt olyan jó külföldi sajtója a jobboldali magyar kormánynak, mint az elmúlt napokban: nyugati lapok sora számol be elismerőleg a katasztrófahelyzet kezeléséről, és a kárt okozó céggel szembeni fellépésről.  A történetben azonban van egy pikáns csavar:…..
bass.gitár 2010.10.12 22:18:14
@almodhi:
Melyik céged lett államosítva? A vörösiszap egy része a tied? Mekkorát buktál?

Az ÁVO és a tartalékos haderő messze van egymástól!
Kérd meg a szadeszosok közül valakit, vigyen el az apukájához, vagy adja át neked az apukától hallottakat! Mit tettek a magyarokkal! Majd utána beszélhetsz!

A tartalékos haderő képzése nem új, egyedi találmány. Más országokban is létezik!
Nálunk nehéz lesz kiképzésre alkalmas legényeket találni. A mai ifjak egészségileg nem alkalmasak. Csak úgy hordták pár évvel ezelőtt a talparaesett fiúk az orvostól a papírt.
Sok a drogos, a az olyan aki a homokozót választja!
Ugye felfogod miért nehéz a helyzet?
bass.gitár 2010.10.13 08:38:18
@almodhi:

Remélem minden gyermeked idegenlégiós lesz! Jól megszedhetik magukat, minden félével!

Miért is várok egy tefélédtől olyat, hogy a "haza mindenek előtt!" Neked ez az ország nem a hazád, te csak itt laksz. A hazád máshol van. Bocs! Elfelejtettem.

Apuka nem óhajt menni? Jó példával járj elől!

Olvasod, nézed az ATV szennytévét? Hol az IQ-d? Sűrűn találkozhat a békával!
Amikor valami szörnyűség történik, azonmód megkezdődnek a találgatások a katasztrófa okait illetően. Ez természetes emberi viselkedés. Az pedig a politikai intrikákon és hétköznapi sumákságokon szocializálódott magyar (kelet-európai?) polgár sajátja, hogy minél nagyobb a…..
Nekem teccik :) ..
bass.gitár 2010.08.19 10:50:21
Szép, jó napot mindenkinek!

Örökké tartó kapcsolat!

@Rosszindulatú Vászka:
Mások bódogsága neked miért nem bódogság?
Félre a pesszimizmussal!
bass.gitár 2010.08.19 11:09:47
@Rosszindulatú Vászka:

Persze, te így gondolkodsz?

Megkérdezhetem, hogy Uraságod ma melyik lábikójával érintette meg az anyaföldet először reggel?
bass.gitár 2010.08.19 11:23:10
@Friedmann Juci:

A kirándulókat jelképező villanyoszlopoktól?

De a végén ott a boldog találkozás. A hegyek között a szerelem. Mi ebben a félelmetes?
globalicum Bendibájk 2010.08.18 18:28:00
bass.gitár 2010.08.19 11:13:51
@telekino: @Dr. Körömlakk ®:

Mi a gond? Miért ne lenne igazam?
Különben is, márnyúléknál magas a mérce az ételeknél.
bass.gitár 2010.08.19 11:16:59
@leginkább tejből:

Nekem teccene!
bass.gitár 2010.08.19 11:19:17
@Rosszindulatú Vászka:

Igazad van, most ébredtem!

Jó, akkor spóroljunk!
De ugye nem kell gyorsétterem?
globalicum Újabb kedvcsináló 2010.08.18 07:00:00
Szabad volt nem hülyeséget beszélni, szabad volt dolgozni, segíteni, szabad volt játszani, ha a játszás ideje volt, szabad volt a nap minden pillanatát értelmesen eltölteni, és nem volt szabad hazudni. A hazugság számított a legnagyobb véteknek, a hazugság bármely fokozata és…..
bass.gitár 2010.08.18 21:47:24
@Dr. Körömlakk ®:

Neked aztán mesélhet az ember.
Máshol járt az eszed. De vajon hol?))
bass.gitár 2010.08.18 21:54:41
@Dr. Körömlakk ®:

Tudom, hogy szoktál álmodozni. Remek a fantáziád.
Hol is van az írásod? Eldugtad?
bass.gitár 2010.08.18 22:28:01
@Dr. Körömlakk ®:

Irány a Bendibájk oldal.
Márnyuszi kombinál. Csuda muris.
globalicum Kényes hejzetek 2010.08.18 16:13:00
bass.gitár 2010.08.18 21:08:45
@Rosszindulatú Vászka:
Köszönöm az órát. Nem voltam katona.
bass.gitár 2010.08.18 21:32:15
@Rosszindulatú Vászka:

Nem is ér semmit a magyar hadsereg.
Mikor is ért valamit?
Vagy ezt is rosszul tudom?
bass.gitár 2010.08.18 21:49:52
@Rosszindulatú Vászka:

Na, végre Vászka!
Van amiben egyetértünk. Ezt a napot, ezt a témát fel kell jegyezni.

Kár, hogy a piros gatyások fényképe lóg az egyetértés fölött.
bass.gitár 2010.08.18 17:18:04
@Dr. Körömlakk ®:

Ma már nem nagy szám. A kínai gyerekeknek már a tejportól mini korukban kezd nőni a mellük.
Tini korukban már túlszárnyalják ezt a libát.
Ők nem akarják, de van nekik.
bass.gitár 2010.08.18 21:12:55
@bobolysz@:

Minden újság mutogatja, hogy a fertőzött tej miatt hogy jártak a gyerekek.
A tejgyár igazgatóját már kivégezték.
Az olimpia idején hozták nyilvánosságra, hogy gond van a bébitápszerrel.
globalicum Royal Enfield 2010.08.17 06:00:00
Ismerjétek meg bobolysza legújabb szerelmét, hallga csak:   Igen, ez egy kibaszott motor. Amióta bobek műszaki értelmiséginek számít (nem régóta) úgy érzi, egy motor nélkül nem is igazán ő, aki ő. Hogy aki ő, az motorral kell, hogy járjon, mert különben nem az,…..
bass.gitár 2010.08.17 09:36:40
@bobolysz@:

Megszavazom! Legyen minél hamarabb meg.

Miért lenne buzis?

Majd pár év múlva lesz neki másik járgánya.
bass.gitár 2010.08.17 11:04:19
@Rosszindulatú Vászka:

Láttam a tv-ben a közlekedési viszonyokat. Van ott az utakon minden.

@bobolysz@:
Ha ilyen, akkor lehet, hogy KL-lel megbeszélem, hogy vétózzuk meg.
Hosszú távra gondolkodj, valami jobbat, modernebben vegyél. India hadserege, kevés. A miénknél jobb, de valljuk be, nem sokat érő.
Modernebbet. Egyébként megnéztem a képeket. Egyik sem jönne szóba nálam.

@spájdernecc:
Tudom, már figyelmeztettek. De ki tudja mit hoz a jövő. Lehet, hogy benne lesz @bobolysz@ csapatába. Úgy fognak száguldozni, hogy a rendőr nem tudja elkapni a csapatot.
bass.gitár 2010.08.17 11:30:34
@telekino: @spájdernecc:

Az eszközeik jók, a seregük a világ egyik legnagyobb serege, de az országban és a seregen belül is nemzetiségi ellentétek vannak.
Ebből mindig gond szokott lenni egy háborúban.
Egy régi klasszikus újraértelmezését tekintheti meg most a műértő közönség!Külön kiemelném az előadóművész már-már mimikai tökéletességét, jelentsen ez bámit is!   ..
bass.gitár 2010.08.17 09:24:43
@Rosszindulatú Vászka:

Mindig tudtuk, hogy menő vagy!))
Nem kell titkolózni. A kis csapat úgy is megtud mindent. Aki hírneves, annak így kell élnie.
bass.gitár 2010.08.17 09:40:32
@bobolysz@:

De látod, hogy még mindig van rajongója.
Lehet, hogy sutyiba több is van neki. Örökifjú.
Irigyled?