Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thokee

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szerda délelőtt a klub elnöke e-mailben értesített a csapat körüli helyzetről, tájékoztatott, hogy a brianconi jégkorongcsapat jövőre a francia negyedosztályban indul, és megköszönte az eddigi lelkes játékomat" – tájékoztatta blogunkat a válogatott…..
Az idei NHL-alapszakasz legeredményesebb játékosa a vancouveri Henrik Sedin lett, ám ehhez az is kellett, hogy ikertestvére, Daniel a Vancouver utolsó meccsén minden fontos passzt értékesítsen. Harmadik megoldása vitán felül kivételesen zseniális volt. ..
thokee 2010.04.13 15:27:51
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
thokee 2010.03.25 21:34:23
@869065: A rájátszásban jobb, 3 tizeddel, ha jól emlékszem. A különbség csak annyi, hogy Rajna, 230 lövés körül kapott, míg Peter 350 körül. Ugye nem kell mondani, hogy ez mennyit jelent...

Továbbá, ha megnézed a közép és az alapszakaszt, akkor Peternek mindkét esetben 3%-kal jobbak a mutatói.
A meccsre koncentrálunk, a pezsgőnek utána is lesz ideje lehűlni, mondja Ladányi Balázs szokásos beharangozó videónkon. A Fehérvár csütörtök este zsinórban nyolcadszor lehet bajnok. Ehhez az Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban kell vernie a Dab.Doclert a finálé negyedik…..
Nagyon nagy volt a különbség ma este a két csapat között az OB I. döntőjének első mérkőzésén. A hazaiakon látszott, hogy két kemény csatán vannak túl az elmúlt két napon, a vendégeken pedig az, hogy nem becsülik le az ellenfelet. Már 35 másodperc elteltével gólt…..
thokee 2010.03.19 21:29:22
@montipájton: Természetesen fejlődünk a Volán elleni meccseken, de ezért a 7 meccsért, ne járjon már aranyérem...

Legyen a Volán kiemelt, s miután meg van a magyar bajnok, akkor játsszanak egy szuperkupát. S meg van oldva.
thokee 2010.03.19 22:09:33
@barney's: Akkor legyen a Volán örökös magyar bajnok. A többiek meg hadd játszanak az az évi magyar bajnoki címért.

S még mielőtt valaki félreérti, itt nem a Volánnal van a gond, sokkal inkább a szövetséggel...
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a…..
thokee 2010.03.18 22:55:49
@check: Tudomásom szerint, a bíró nem "adhat gólpasszt" illetve ha róla pattan be, akkor is érvénytelen a találat.
thokee 2010.03.19 11:01:06
@gogosz: Valóban átjön, de azért annyira mégsem :)

Rég tudtuk megugráltatni az ülő szektorokban helyet foglaló nézőket, azonban tegnap még ez is sikerült. Eszméletlenül nagy hangulat volt, a hideg ráz mikor belegondolok :)

Külön felvételt lehetne készíteni a lelátón történt gólörömökről, "a teli zacskós szotyi repüléstől, az örömömben ugrálunk ölelkezve és elesünkön át, a hatan egymás nyakábanig" minden meg volt :)

Még sok ilyet gyerekek, még sok ilyet...
Katasztrofálisan kezdte az OB I. harmadik elődöntőjét a Dab.Docler, és hibáikat pillanatok alatt három góllal büntette a vendég Vasas Budapest Stars. Az első dunaújvárosi kiállításból is gólt szerzett a vendégcsapat, így a 13. percre négygólos előnyt építettek fel.…..
Jégkorong Vasas-Dab.Docler 3-4 2010.03.14 15:52:00
Elképesztően izgalmas mérkőzést vívott egymással a Vasas Budapest Stars és a Dab.Docler. Két harmadon keresztül a dunaújvárosiak látszottak győztesnek. Az első húsz percben egy gyönyörű támadás végén Magosi, a másodikban pedig emberelőnyös játékban Pozsgai szerzett gólt…..
thokee 2010.03.14 16:35:34
@1VOLÁN: Ezzel nem értek egyet, ha emlékeim nem csalnak, az alapvonalon állt, két méterre a kaputól...
Jégkorong Dab.Docler–Stars 3-4 2010.03.12 22:10:00
Büntetőlövések után vette el a Stars a dunaújvárosiak pályaelőnyét a három nyert meccsig tartó elődöntő első találkozóján. Az első harmadot a hazaiak nyerték MacSweyn góljával. A középső játékrészben hat perc alatt három gólt lőttek a budapestiek, Gröschl, Sille és…..
A Ferencváros a rendes játékidőben verte a Megyeri úton az Újpestet, a Vasas Bp. Stars a hosszabbításban múlta felül a Dab.Doclert az OB I. középszakaszának mai mérkőzésein. Az UTE nehéz helyzetbe került az 2-5-ös vereséggel. Ha a Sapa Fehérvár AV19-nek nem sikerül…..
thokee 2010.03.01 21:39:01
@Zsenevier: Úgy gondolom még teljesen korrekt voltam, nem ártottam senkinek sem a hozzászólásommal, ezzel szemben Haszonits több ember szórakozását tette tönkre, a játékosokkal szórakozik, s élvezi.

Nem értem, hogy a pályára miért akarsz beküldeni, játszani sajnos nem tudom ezt a játékot, de látni látom, s érteni értem :)

Veled ellentétben...
A magyar hoki idén sem marad Aréna-ünnep nélkül. A már meghirdetett magyar, norvég, osztrák torna mérkőzései közül a mi két meccsünkre a Papp Lászlóban kerül sor. A jegyértékesítés februárban kezdődik, az árak minden bizonnyal 990 és 3990 forint között lesznek.…..
A hétfői mérkőzések visszavágójával folytatódik ma a jégkorong OB I. középszakasza. A mezőny továbbra is nagyon tömör, az elsőt az utolsótól négy pont választja el. Arra bíztatjuk Kedves Olvasóinkat, minél többen látogassanak ki a mérkőzésekre, izgalmas és feszült…..
Peterdi Imre az utóbbi időben keveset játszott a Fehérvárban az EBEL-ben, nem meglepő, hogy váltott. Nagyon úgy tűnik, Berta Ákos augusztus óta húzodó átigazolási ügyének végére is pont került. Ennaffati Omar és három erősnek tűnő idegenlégiós után tehát két…..
thokee 2010.02.01 16:49:13
@hüjeliba: Szerintem egy rossz szó nem érné őt, mindig szeretettel fogadták mind a csarnokban, mind az öltözőben.
Teljes fordulóval, két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Este hatkor kezd az Újpest Miskolcon, egy órával később a Dab.Docler Pesterzsébeten. Tovább után visszatekintünk a szerdai Újpest–Starsra, és előzetest olvashatnak az edzőktől. "Jól kezdtünk a…..
thokee 2010.01.29 20:53:16
@CTZ78: Ezzel ne foglalkozz, mi dunaújvárosiak vagyunk túl elfogultak a csapatunkkal szemben. Csak hisztizünk, a bírók tökéletesek...
thokee 2010.01.29 20:55:59
@Gabberboy: S azt hiszem van miért. Elég csak Halacskára, Árkovics Nagy Úrra s a többiekre gondolni...
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
Az alapszakasz győztese és negyedik helyezettje vívja a második Mol Liga-elődöntőt. A Dunaújvárosban 18 órakor kezdődő Dab.Docler–Vasas Bp. Stars mérkőzést a Halassy, Abonyi, Soós D. trió vezeti. A final fourban a csapatok legjobbjai a többiekétől eltérő színű,…..
Akkor most nem használunk jelzőket, tessenek megnézni a 4-1-es Ottawa–Chicago alábbi jelenetét, aztán lehet hozsannázni. Persze, hogy Brian Elliott kapus és védője hibázott a kapu mögött, persze, hogy utána mázlija is volt, de hát ez mind nem fontos. Marian Hossa amúgy…..
thokee 2010.01.20 15:53:37
Hiába vezetett az Újpest az első harmad után a Megyeri úton, végül megint simán kikapott a Mol Liga- és OB I.-éllovas Dab.Doclertől. A vendégek részéről Korol duplával, Magosi Bálint triplával vette ki a részét a 7-3-as győzelemből. A Brassónak másodjára rendes…..