Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ARK-9 (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt egy érdekes matricát vett észre a Tesco kuponfüzetén. A Royal Mail feliratból arra következtetett, hogy ezt Nagy-Britanniában adták fel, és logikus, hogy akkor már ott is nyomtatták. Azt persze nem tudjuk, mióta és milyen mértékben intézi ügyeit a Tesco otthonról, de…..
Sokként érte a kábelkommunikációs szakmát, illetve a hazai közvéleményt is előbb az RTL Klub, majd a TV2 azon elképzelése, miszerint jövő évtől pénzt kér műsoruk továbbításáért a kábelszolgáltatóktól. A felvetést Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
comment:com John Cleese 71 éves 2010.10.28 15:30:00
Nagyon sok boldog születésnapot innen is. Ennek alkalmából van egy felejthetetlen jelenetünk a Vaczak szállóból, jó szórakozást hozzá! ..
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..
Sefi barátom sörözés közben anyázott nekem egy sort, hogy miért mentik meg a jelzáloghiteleseket. Mondtam neki, inkább írja meg ide, de hagyjon békén sörözni. Íme meglehetősen sarkos véleménye, melyet amolyan vitaindítóként illesztünk be. A reakciókat az otthonokosan@gmail.com…..
ARK-9 (törölt) 2010.09.15 07:44:59
@halbikvera: Tökéletesen egyetértek!
Hitelkárosultak blogja A hetedik 2010.09.12 08:42:00
Olvasónknak már hat különböző problémás hitele van, ennek ellenére egy újabb hitelben látja a megoldást.2007-ben vásároltuk ingatlanunkat melyre előbb vásárlási, majd 2008-ban szabad felhasználású jelzálog alapú hitelt vettünk fel. A két hitel törlesztő részlete akkor…..
ARK-9 (törölt) 2010.09.14 11:06:22
@TroppauerHümér: "Vagy a szabadság maximumát vajon akkor érjük-e el, ha börtönben lakunk (rács az ablakon, vasajtó a lakásunkon), ahonnan nappal is csak körültekintéssel tudunk kimenni?"

Ez ma Magyarországon már tökéletesen megvalósult-sajnos
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
Olvasónk megdöbbentően soknak tartja a kamatot, amit be akarnak hajtani rajta.Én is pórul jártam a bankhitellel. Mindössze 200 ezer Ft-ot vettem fel, amit havi 20 eFt-jával törlesztettem, de nem akart csökkenni a tőkerész, a kamatok viszont nőttek.Végül sikerült a hátralévő 81…..
ARK-9 (törölt) 2010.09.02 07:08:55
@PR_fact: Akkor a hitelfelvevők 90%-a nem tudna hitelt felvenni! :-) A bankoknak pont az az érdekük, hogy mennél több olyan ügyfelük legyen, akiknek már a 2+2!=3 megértése is komoly szellemi erőfeszítést igényel!!
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
ARK-9 (törölt) 2010.08.02 15:14:00
@eztígyhogy: "amikor a 90-es években a HUF hitelkamatokat emelték fel egyoldalú szerződés módosítással 3%-ról 30-re."

Kapitalizmust akart a magyar, hát megkapta. Tetszettek volna gondolkodni '89 -ben és nem hőzöngeni! (Persze tudom, nem is a becsületes munkásember hőzöngött akkor sem, hanem az a réteg, akiknek akkor és ma is büdös volt a munka...)
Norbert nem érti, hogy a Saxoo eladója miért nem jött rá, hogy ő egy eladó, aki azért van ott, hogy Norbertnek segítsen a vásárlásban. Talán nem volt egészen pontos a munkaköri leírása, mindenesetre sem köszönni, sem eligazítani nem tudott, így a vásárló máshol költötte el…..
ARK-9 (törölt) 2010.04.12 15:37:35
@Kulics: Bejött nekik.. A zsidók ifjúsági tagozata bejutott!
ARK-9 (törölt) 2010.04.12 15:47:47
Mai, szórakoztató cikkünk a biztató nevű trójai mail vendégszerzőnk keze munkáját dicséri egy örök hálás témában.   A szülők A szülőket sok kategóriába oszthatjuk, például aszerint is, hogy alacsonyak vagy magasak, netán kövérek vagy soványak, esetleg barnák vagy…..
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
ARK-9 (törölt) 2010.04.04 22:02:23
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
ARK-9 (törölt) 2010.02.12 08:45:01
@smtm: Igen, mert nem "törölközős" típus vagyok (Kreálok magamnak 10 problémát, ebből kilencet megoldok, aztán törölközöm: "De fasza csávó voltam ma!")
Nevén nevezem a dolgokat: A környezetszennyező az környezetszennyező, ha pedig valaki lenyeli a sértést ("Kimentünk a kocsihoz, beültünk, elhajtottunk") utána ne ugasson!!!
ARK-9 (törölt) 2010.02.12 08:54:01
@smtm: Ha szerinted a kipufogógáz nem szennyezi a környezetet, akkor oxigén helyett azt kapjon csak a tüdőd! Nem vagyok fasza gyerek, lehet, gondolkodni sem tudok - de én még nem szennyeztem gyermekeink, unokáink jövőjét autók rákkeltő égéstermékeivel! De neked ez magas, mint majomnak az ABC...
  Az MSZP is unhatta saját, mérsékelt társadalmi elfogadottságú eredménykampányát, így (a nyugdíjkatasztrófás teaser után) most belecsapott abba, ami már annyi szép sikert hozott a konyhára: retteg és rettegtet. A szocialisták hűvös eleganciával hívják fel a t.…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..