Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voicespeed

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis kínai barátunk secperc alatt összedobja. Neked hány nap kéne hozzá? Raknád? Rakd!..
voicespeed 2017.10.11 10:40:56
Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra által szervezett úton. Nem csoda, Tajvan igazi fedélzeti kamera-világhatalom, a tajvani cégek gyakorlatilag egymással versenyeznek. Utazás előtt rémálomnak tűnt a program,…..
Belsőség Nekem ez itt nem piros 2015.01.06 16:16:05
Kár volna csak a videómegosztók fedélzeti kamerás találatai alapján gondolkodni a közlekedéskultúra területi viszonyairól. Ideje tisztázni, hogy Kijevtől ide is van elég tahó az utakon, csakhogy a forgalomfigyelő fedélzeti kamera (közismert nevén: dashcam) itt nem alaptartozéka…..
Lassan jön a hideg, újra zeng a hegy, de vajon mit szólnak hozzá a rendőrök? És mit venne a nepper? Az Égéstér 143. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Kisautó blog Bogárral driftelni? 2014.10.01 13:36:29
Az egyik bogaras Facebook csoportban futottam bele ebbe a kis videóba, amiben RC Bogarak driftelnek. A monitor bámulásába becsatlakozott Assur, a hírszerkesztőnk is. Mivel én szinte semmit sem tudtam eddig az RC autózásról, őszinte érdeklődéssel hallgattam a szakmai…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
A legutóbbi posztban ott hagytam abba, hogy keréken állt a gép, és számok szerint jónak kellett lennie. Azóta sikerült kipróbálni, és minden várakozás bejött, tulajdonképpen ennyire jól sosem éreztem magam bringán. Fejleszteni való persze akadt még bőven, de sosem gondoltam…..
A világot a szent őrültek viszik előre, ez szinte alapvetés. Ugyan egyelőre nincs ötletem, hogy mivel szolgálhatja a közjót egy háromszáz felett száguldó RC autó, de a biztonság kedvéért már ez is létezik. Nic Case ötven éves korára felejtett el felnőni, de nem is baj, hogy…..
Emlékszem, amikor úgy két éve a haverokkal tervezett balatoni hosszúhétvége előtt vásároltam a helyi Lidliben. Virsli, sör és szeletelt kenyér került a kocsiba, a szokásos csütörtöktől-vasárnapig mennyiségben, amikor elakadtam a játékpolcnál. Összességében soha nem…..
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
voicespeed 2013.05.24 08:34:07
@robot_: Nem az a kérdés, hogy ki miről tud, hanem az, hogy a POHU miért nem kérdezi meg a gyártótól, hogy "Biztos jó volt nálatok?"
Azt is ki lehet deríteni 3 kattintással, ha valahol gyanúsan sokáig vesztegelt a szállítási folyamatban.
Azt mondjuk nem verné a VW nagy dobra, ha bent a folyamatban(pl fényezőüzem) volt valami gixer és kocsi valahogy mégis kicsúszott a gyárból.
A japán stílus nem változik, inkább csak a széleken lemorzsolódik róla ez-az, majd ismét rátapad némi rajzfilmes extremitás. A kinti motorépítés gerincét még mindig az ízléses, helyenként meglepően elhelyezett kiegészítőkkel ellátott gépek adják – van mit nézni, itt van…..
voicespeed 2012.07.24 07:52:55
@hdspori: Egyrészt maradt ot nem kevés, másrészt, meg az ingatlan extrém drága, hát minden másra b..ák el a lóvét.
voicespeed 2012.07.24 07:53:29
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
Mint ilyenkor mindig, most is letaglóz, mennyire komikusan drága lett itthon az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kisautó blog Nyuszi vagy, McFly?! 2012.02.03 10:40:00
Aki látta a vissza a jövőbe filmeket, ismeri a cimben szereplő mondatot. Ez Marty gyengéje, nem szereti, ha gyávának nézik. Ezért majdnem belemegy egy utcai gyorsulási versenybe, amiben -ha nem tudta volna előre a jövőt - csúnyán összetöri magát és a gyönyörű, vágyva-vágyott…..
voicespeed 2012.02.03 13:53:03
@Béla_: Maradjunk annayiban , hogy nem
www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=58519
1295 $ szorozd fel 300-al mire ideér :(
Valahogy úgy voltam eddig ezekkel a kormányozható slot-carokkal, mint a címben idézett, viccbéli bácsika. Mert ugye már maga a slot-car elnevezés is arról szól, hogy a kocsikat egy vájatba illesztett vezetőpöcök tartja a pályán. Így hát nem lehet kormányozni, csak váltószerűen…..
Ez már ezüstláz, szoktam magamban utalni Efrájim Kishon remek, azonos című humoreszkjére, amikor be akarja festeni a kályha ajtaját ezüstre és egyik túlzásból a másikba sodródva az egész lakást ezüstre festi. Hasonló a helyzet a bogárhátúval, ami egy kicsit több nyomaték…..