Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wish1973

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
Büntethetőség már 12 éves kortól, tankötelesség mindössze 15 éves korig, és persze a szavazati jog kiterjesztése: a fiatalok jogi helyzetét valamiért újra akarják szabni. (Fotó: Blikk) A Fidesz az elmúlt hetekben három olyan javaslattal is előállt, melyekből az olvasható ki,…..
Itt villog a kurzor már vagy egy órája, és töröm a fejem, hogyan kell átfordítani egy szűk réteget érintő speciális szakmai kérdést a hétköznapok nyelvére. Habár már nem egyszer írtam ezen a blogon a témáról, a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a fogyatékosság és a…..
Az adószámmérséklés és adórendszer-egyszerűsítés lázában égő adócsökkenemzeti együttműködés kormánya a hamburgeradó bevezetését tervezi. A Nagy Tavaszi Reformcsomag részeként növelnék a dohány- és alkoholtermékek jövedéki adóját; a magas cukor-, zsír-,…..
Sárdobáló Nem kéne, Gyuri! 2011.01.14 18:30:00
Igazából én nem értem, hogy ez hogyan történhetett. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter kiállt a pódiumra, és elmondott egy rövid előadást. Ennek epizódjaként a feltehetően nem működő prezenterrel vívott kűzdelmét a közönség nagy derülésére így…..
(Köz)szempont Itt a lé a tét... 2011.01.07 20:33:00
Nemigen hiszem, hogy bárkinek is nagy meglepetést okozott volna azzal a Médiahatóság, hogy az első eljárást pont az RTL Klub ellen indították el. Az okokat, vagy inkább csak a sejteni vélhető indítékokat nagyjából ismerjük is, sokszor rálépett már a jobboldal tyúkszemére a…..
 Egyik autóhiteles olvasónk arra panaszkodott, hogy nem elég, hogy a múlt hónapban az induló részlet másfélszeresének megfelelő összeget kellett törlesztenie, a Merkantil Banktól kapott elszámolás szerint a brutális árfolyamkülönbözet miatt - a több mint két és fél éve…..
Szemetelni bunkóság, mindegy is, hogy valaki gyalog teszi vagy az autó ablakán vág ki valamit. Akkor is láthatóan mérges voltam, amikor a balfi blogos hétvégén láttam ilyet a keménymag egyik tagjától, aki remélhetőleg fogta a többiek tekintetéből az üzenetet és azóta sem…..
Elég a kamu álláshirdetésekből, a kormánynak lépnie kell! Csatlakozz!!!    Több, mint fél évig próbálkoztam az álláskereséssel, tegnap számoltam össze a beadott pályázataim számát (278 db) ebből összesen 34 visszajelzést kaptam, melyben benne vannak az…..
Michael Knight Minden szentnek... 2010.08.06 19:07:00
Hát ezen is túlvagyunk. Pali bácsi ünnepélyes keretek között beiktattatott. Megadták a módját, amolyan Ungarische gulasch jelleggel. Wass Alberttel és csárdással, bizonyára vaníliás karikával, a tudósítások szerint szentkoronás és sportos alkotmánnyal, ria-ria-Hungáriával…..
Visszatérő helyszín a Ponty utca, korábban is volt már poszt, aminek főszereplője volt, most itt van ismét. Csilla alaposan megnézte a környéket, hogy jó helyre parkoljon, mégsem sikerült neki. Legalábbis papíron, kérdés, hogy a vád mennyire fedi a valóságot, ehhez kéri a…..
Levélírónk egy megengedhetetlen helyzet fültanúja volt a napokban, a napközis tanító néni minősíthetetlen stílusban kiabált egy alsó tagozatos gyerekkel. Az igazgatónő tud ugyan a tanító néni viselkedéséről, de annyira kevés van neki már a nyugdíjig, hogy nem akarja…..
Wish1973 2010.02.13 08:38:12
index.hu/bulvar/2010/02/12/huszonket_emberrel_akart_vegezni_egy_diak/

ajánlom figyelmébe azoknak, akik azt gondolják, h van létjogosultsága a teri néni -féle "pedagógusoknak", és büszkén hirdetik, h ők is kaptak, oszt' mégis ember lett belőlük.
ez a csávó 22 év sérelmeiért akart 22 ártatlan embert kinyírni. nem kizárt, h őt is remek szülők és pedagógusok vették körül, belőle mégsem lett "Ember", csak pszichopata.

a poszthoz még annyit: ha napközis nevelő kíséri ki a gyereket a nap végén, az azt jelenti, h az adott gyerek alsós. nem egy pofátlan kamasz, hanem egy kicsi gyerek.

vajon az eu északi országaiban, ahol még a szülő sem kenhet le egy makarenkói pofont,miért civilizáltabb, élhetőbb az élet? miert nem gondolják, h koruknál, pozíciójuknál fogva megengedhetnek maguknak bármit? vajon miért nem sunnyognak minimálbéres vállalkozók, miért nem állnak be a roki helyre a nem rokik, miért magasabb az életszínvonal, miért hosszabb az átlagéletkor, miért engedik át a zebrán a gyalogosokat? lehet, h mert nem izomból "nevelnek", mert betartanak bizonyos társadalmi normákat, amik az élet valamennyi területére kihatnak?
Újabb magyar síelő sérült meg súlyosan, ezúttal Szlovákiában a Chopok déli oldalán - értesült a www.sítv.hu.Szerencsés János, a kassai főkonzul tájékoztatása szerint január 25-én délután hívták a Szlovák Hegyimentő Szolgálatot egy 32 éves magyar fiatalember…..
Wish1973 2010.01.27 12:21:49