Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakipeet

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szereti a Marvel-képregényeket ÉS a harcművészeteket, az már régóta vágja a centit a Vasököl miatt, aki a Marvel második vonalbeli szuperhős brigádjának, a The Defenders (A védelmezők) nevűnek a tagja Luke Cage., Jessica Jones és Daredevil (na jó, Elektra is lesz benne)…..
Svájcról hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy minden flottul megy, pontosak, precízek. Mint már jó párszor kiderült, és ezt alátámasztja Ági mai posztja is, azért ez nem feltétlenül és nem minden területen van így. Üdvözöllek titeket a svájci egészségügy világában! (Gyorsan hozzátéve, hogy…..
Pár nap eltéréssel két olyan hírrel találkoztam amik teljesen össze zavartak a technikai munkanélküliség vagy munkaerő hiány kérdésében. Kiss Ákos és Tassi Viktor cikke elültette bennem a félelmet, hogy a robotizálás szinte minden területen fenyeget minket és, hogy nagyon át kell gondolni, hogy mi…..
Lassan a túlélő telefonok utazó nagykövetévé válok, már annyi készülékről született cikk virtuális tollamból. Ez sok szempontból szerencsés, például elég jól össze tudom hasonlítani a különböző típusokat, mielőtt leírom a véleményemet. Az Ulefone Armor mindenképpen…..
szakipeet 2017.01.18 16:31:04
@$pi$: ott a pont :D
  Megújuló energiát termelni vagy energiatakarékos fejlesztéseket végigvinni közösség bevonásával is lehet. Ha kevés a pénzünk, nincs alkalmas felületünk napelemre vagy más miatt nem tudunk önállóan belevágni, a közösség anyagi forrásai, közös tudása, ideje segítségével könnyebb lehet a beruházás…..
szakipeet 2016.09.02 14:59:14
Örülnék, ha tényleg működne nálunk is valamilyen közösségi beruházás, de a jövedelmi viszonyaink ehhez (is) elég szórtak. Édesanyámék panelprogramjánál állandó a vita, mert sokan nem bírják törleszteni. Nálunk a szennyvíz csatornázás hasonló, évek óta húzódik, perek, behajtási felszólítások, nem követhető költések.. Áh.. Most vártam az energetikai állami pályázatra, hát az is nesze semmi, fogd meg jól..
Úgyhogy nem várok semmire, nem szövetkezek senkivel, csináltattam egy online auditot velük:
bit.do/napERO
Úgy számolom hogy nekem ez az évek során kifizetődik.
Várom a személyes felmérést a pontos kalkulációval, segítenek a zöld hitel ügyintézésnél, a tervezéstől a szolgáltató felé pontos papírozással és műszakilag befogadott berendezésekkel dolgoznak, nem kell minden kört százszor megfutni.

Szóval a közösségi beruházásoknál itthon még először a megfelelő szemléletet kell kialakítani, és olyan nem differenciált közösségeket "létrehozni", ahol mindenkinek lehet hozzá anyagi háttere, elkötelezettsége, és ahol sikerül legyőzni a "potyázás" ösztönét. Ahogy én észrevettem, az utóbbi egyenesen arányosan nő az anyagi háttér méretével..
Mélyül a szakadék Róna és Matolcsy jegybankja között Óriási visszhangot váltott ki múlt héten Róna Péter viharos távozása a „magyar közéletből”. Előbb a devizahitelezésről mondta ki erkölcsi ítéletét és nevezte meg a felelősöket. Majd a Magyar Nemzeti Bank-ot kritizálta újra, elsősorban az ún.…..
Határozatlan ideig lekerült a bejegyzés, csak a hozzászólások miatt marad itt üresen. ..
Az elveszett generáció emlékműveRégóta érlelődött bennem egy összegzés Remarque klasszikusáról és annak filmváltozatairól, de csak most, a százéves évforduló alkalmából vettem újra kézbe a könyvet, hogy újra rádöbbenjek, nem véletlenül lett alapmű az első…..
Egyes embereknek a magánzárka büntetés, míg mások számára tudományos felfedezéshez vezető út. Az 1960-as években, amikor javában tombolt az űrverseny, a kutatók kíváncsiak voltak, hogyan viselik az emberek az űrutazást, az elszigetelt, zord életkörülményeket, és napfény…..
VV Anett (a kábé tíz évvel ezelőtti VVvalamennyi leghíresebb megélhetési celebje) bent volt a ValóVillában, aztán hogy végre írjanak róla a szakújságok: jól rámászott Robinra (arra a csávóra, aki végül megnyerte tegnap a milliókat, meg autót házzal) VV Attila (a pár…..
nem várt hívás  ..
szakipeet 2015.02.27 10:29:06
@digitime: A videjót elindítani nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
Oké, ez most bevallottan egy komolykodó poszt lesz. Ritka, úgyhogy viseljétek el, vagy még inkább: szóljatok hozzá. Az Origo Hírek régóta ezerrel nyomul a kattintásokért, a tetszikekért és a megosztásokért a Facebookon. Nem jobbak a többi lájkkurvánál, beleértve bennünket, a…..
szakipeet 2015.02.26 17:10:26
Kekkeeeee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..
szakipeet 2015.02.24 11:43:58
Noha szinte már immunisak vagyunk Hollywood meztelen idomaira, akadnak olyan pőre vállalkozások, amelyeken még mi is bőszen bólogatunk. Mert igenis vannak még olyan hírességek a gépezetben, akik a jó ügy érdekében vetik le ruháikat.   Helena Bonham-Carter például a Blue…..
szakipeet 2015.02.17 11:29:48
szakipeet 2015.02.17 15:03:17
@Vili Doli: jogos.
Hollywood annyira unalmas. Már rég nincsenek új történetek, csak a régiek remake-jeit készítik el, beleértve a világmegváltó képregényhősök végeérhetetlen sorának filmrevitelét. Ha a fantáziájuk meglódul, akkor esetleg megfilmesítik egyes klasszikusok előzményét vagy…..
Nincs szükségünk gonosz földönkívüliekre, elpusztítjuk mi saját magunkat és a Földet is, ha így folytatjuk. Ezt mindenki tudja, mégsem tesz senki semmi látványosat. A környezettudatosság szép szólam, elméletben mindenki egyetért vele, de a nagy tettek még váratnak magukra ezen…..
Íme a "kinek nagyobb" verseny űrváltozata: a Sötétségben legújabb mozis előzeteséből kiderül, hogy Jim Kirk mindenkinek csalódást okoz... de innen szép a győzelem, nem igaz? ..
Ha a számítógép billentyűzetre gondolunk, nem feltétlenül az jut eszünkbe, hogy ezen lenne még mit fejleszteni. Pedig de, és most nem arra gondolok, hogy az érintőképernyőknek hála, nem csak pötyögve, hanem gesztusokkal is lehet írni. A pötyögés jó asztali gépen, hozzá…..
Evolúsön Garfield-evolúció 2013.01.25 22:42:39
Kövér, lusta, imádja a kávét, folyton éhes, és utálja a hétfőt. Ja, és persze mindenki imádja. Nem lehet szó másról, mint Jim Davis világraszóló macskájáról, Garfieldról. Bizony, még a képzeletbeli macskák is változnak, és hogy mennyit, arról meséljenek a következő…..
Tekintve, hogy a helsinki illetőségű szobrászművész, bizonyos Miina Äkkijyrkkä, közel ötven évig dolgozott tehenekkel, adta magát, hogy szoborba öntse őket, így tisztelegve e csodás állatok előtt. A művésznő  gondolt egyet és körbetelefonálta Finnország jó…..
szakipeet 2013.01.25 16:29:53
@Dudadoktor: napraforgót meg repcét, és bioetanolt fejhetsz belőle.
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése az volt, amikor Lewis Hamilton bejelentette, elhagyja addigi csapatát, a McLarent, és Nico Rosberg csapattársaként a Mercedeshez szerződik. A döntés kapcsán sokan úgy vélték, hogy a 2008-as világbajnok a csapatváltással nagy kockázatot…..