Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irish Whiskey

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis a Magyar Honvédség egyik légi katonai szervezete, amely az MH Légierő Parancsnokság közvetlen irányítása alá tartozik. Rendeltetése a Magyar Köztársaság és a NATO szövetségesek légterének, csapatainak és…..
Vastagbőr Elnöki kegyelem 2010.03.20 09:01:00
2009. szeptembere: "Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, mert a gyerekek nem jártak iskolába. A gond a két nagyobb gyerekkel volt, az anyjuk szerint reggelente a gyerekek elindultak otthonról, de az…..
Irish Whiskey 2010.03.20 16:50:38
@El Topo (Sgt. Elias): Azért mert nem vagyunk cigányok.. a magyarnak van tartása és büszkesége nem ilyen igénytelen szarkupac mint egy cigány. (Tisztelet annak a kevés normális életet élő cigánynak)

Itt nagyon jól látható az etnikumok közti különbségek, míg az egyik hajlik a henyélésre, semmitevésre, élősködésre addig a másiknak lesülne a bőr a pofájáról ha a segílykére kéne várnia és abból élnie.

"Falun laktam, általános iskolás lévén én is megpróbáltam ellógni egy órát a suliból. De mivel falu, azonnal kiderült, és mire hazaértem, apám a kapuban várt. Köszöntünk egymásnak, majd kaptam egy akkora pofont, hogy 3 méteren belül nem álltam meg, majd összerogytam.
Ezt azért mert a tanár hazatelefonált nekünk, hogy rosszul lettem-e mert nem voltam ott az utolsó órán.

A "bassza meg" és "rohadt kölök" még egy óra után is visszhangzott az utcán. Mert falu és a magyar embernek számít, mit mondanak róla vagy a gyerekéről."
Ugye emlékszünk Miklósi Gábor remek helyszíni riportjára a hétesi telepről? "A vasgyári dolgozóknak épült, egykor irigyelt kolónián mintegy negyven szociális bérlakásban ma közel négyszázan laknak. Két idős ember kivételével mindenki cigány." Aztán egész…..
Irish Whiskey 2010.02.28 07:20:39
@Sörömpőőr: :DDDDDD

Ez a kép tök muris! Le is kapom aztán kirakom háttérképnek!
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
Irish Whiskey 2010.02.11 16:13:27
@Sturm und durung: TE HÜLYE BAROM!

Úgy beszélsz mintha Magyarországnak lett volna választása.. Vagy beállunk a németek mögé és esetleg visszaszerezzük néhány elrabolt területünket vagy megszállnak minket és legyilkolják még azt a maradék zsidót is akiket nem vittek el !

Horthyhoz meg csak annyit, hogy ő volt az aki 1944 augusztusában leállította a zsidók deportálását szóval rengetek zsidó tartozhat neki hálával mert sokat megmentett!

Inkább a zsidók fizessenek kártérítést annak a rengeteg palesztinnak akiknek megölték a feleségét, férjét, gyerekét, szüleit ! Szaros Izrael. Remélem, hogy Irán majd jól elkeni a száját a zsidóknak.. nagyon elvannak szállva maguktól mostanában!
Irish Whiskey 2010.02.11 16:21:24
@Sturm und durung: Nem. A kaftános pajtásaid nyírják ki a magyarságot! Az a sok nagy orrú tetűhintás!
Irish Whiskey 2010.02.11 17:49:42
@Sturm und durung: TE NAGYON BAROM HÜLYE!

"Magyarországnak volt választása, mintahogy a szomszédos országoknak is volt, lásd Csehszlovákia, Románia, Jugoszlávia. Voltak, akik az ellenállást választották, és nem lettek Hitler csatlósai, vagy nem adták át neki a saját állampolgáraikat önként és dalolva!"

Jól van kisfiam akkor kezdjük:

1. A csehek a világ leggyávább népe. Egy puska lövés nélkül átengedték az országukat a náciknak,(pedig volt hadseregük és nem is rossz hadsereg) kiszolgálták őket élelmiszerrel, fegyverrel meg minden lószarral.
2.Román tetvek. Csöndben megsúgom neked, hogy mellettünk és a németek mellett harcoltak a donnál az oroszok ellen, halkan súgom nehogy a többiek meghallják ezt a titkot. Aztán amikor a kecskebaszó románok látták, hogy ezt a háborút már nem nagyon a náczikok fogják megnyerni, ezért ekkor gyorsan átpártoltak a szövetségesekhez. Aztán a háború végén bőszen verdesték a mellüket, hogy ők mekkora antifasiszták mert a németek ellen harcoltak, hogy szakadna rájuk az ég arra a féreg népre.

Magyarország számtalanszor megpróbált kiugrani a háborúból, sajnos nekünk nem sikerült..

Az izraeli barátaidnak viszont szólhatnál, hogy takarodjanak ki a gázai övezetből és a ciszjordán területekről. Mert ugye abban egyetértesz velem, hogy ott népirtás folyik. A hőn szeretett zsidóid gyilkolják a civil palesztinokat..ugyanazt csináljátok mint a nácik...
A Spotter blogról vettem át a sztorit. 1993-ban az orosz államadósság fejében 28 darab MIG-29 Fulcrum vadászgépet szerzett be a magyar állam. 1993-ban ez 800 millió dollárba került. 1997-ben már csak 20 aktív gép üzemelt, majd csak 14 gépet tettek NATO-kompatibilissé. 2005-ben…..
Irish Whiskey 2010.02.02 06:08:34
@Irish Whiskey: "Mondjuk te még hasznos is lehetsz. Tudsz románul, szlovákul ? Menjél akkor pozsonyba és ott bomlasszál, hogy a nemzet tudat idejét múlt.--->

ott aztán nem sokáig rontanád a morált... jönnének a slotakutyák aztán piff puff. :) Ott egy Sör ott megy egy pőőr
Irish Whiskey 2010.02.02 15:55:43
@molnibalage: hagyjad... sörömpőőr a vastagbőr bohóca. Bolond szegény, nincsen a szellemi képességeinek teljes birtokában.
Irish Whiskey 2010.02.02 16:28:08
@greybull: "Közben meg mi magyarok vagyunk pont olyan helyzetben, mint Izrael a szomszédaival"

hát nagyon nem... Izrael egy féreg állam telis teli féreg emberekkel(izraeli politikusok, nem minden zsidó féreg). Ők elfoglalták azt a területet ahol most élnek. Kiszorítva, lemészárolva az őshonos lakosságot. Izrael szomszédai -jogosan- vannak felháborodva jogosan teszik azt amit tesznek.

Magyarországot ezzel szemben éppen, hogy a környező országok a szomszédok szipolyozták ki. Szóval -mi vagyunk jogosan felháborodva- trianon után úgy mint ahogy a palesztinok is jogosan vannak felháborodva miután a kiválasztottak csak úgy kiválasztották maguknak a szentföldet.

Szóval a lényeg, hogy Magyarország helyzetét nem lehet Izraeléhez hasonlítani mert az egyik fehér a másik meg fekete. Izrael azért nyeli a szart mert megérdemli, Magyarország meg azért nyeli a szart mert megengedi, hogy szarral etessék.
Vastagbőr Lájkoljátok Viktort 2010.01.28 15:15:00
A mai nappal zero és jómagam is csatlakoztunk a Vezír rajongói klubjához Facebookon. Ha gondoljátok lépjetek be Ti is, mert elég funny, hogy Viktor, vagyis inkább egy sajtósa "Twitterkedik" odafent.  Mondjuk nem hiszem, hogy ő maga nyomkodja a laptopján a piros…..
A demagógiamérő erősen kilengett, valami történhetett ... gyorsan jött a hír: "A fővárosi MSZP-frakció 50 százalékkal csökkentené a BKV jegyárait; a javaslat a nyugdíjasokra, az öregségi korhatárt elérőkre és az otthonápolási díjban részesülőkre vonatkozik -…..
Csak itt, csak nektek. Figyelem, kedves Vona-fanok. A "Jobbik és a gazdaság" című posthoz írt egyik kommentem apropóján megkeresett Shunder László, a Jobbik Győr-Moson-Sopron megyei szervezetének egyik alelnöke. "Mivel az eddigi cikkeik alapján úgy látom, hogy Önök…..
Irish Whiskey 2010.01.25 19:47:35
@zero: :DD

Igaza van neki!
Magyar Róbertet 2006 nyarán vették őrizetbe, a büntetőper 2007 márciusában kezdődött. Magyar Róbert a rendőrség szerint a "fekete sereg" néven ismert maffiacsoport vezetője volt. Az ügyész szerint a vezető, M. Róbert a vele kapcsolatban álló vidéki bűnözői…..
Irish Whiskey 2010.01.22 07:08:40
kuruc.info/r/35/53995/

A rendőrnek már egy kis hangyafingnyi tekintélye sincs.
Vastagbőr Mienk a bronzérem 2010.01.20 12:31:00
Gyerünk srácok, húzzunk bele, még nem szeretnek minket eléggé a szocik. Csak a harmadikak vagyunk a listájukon:   Új feladat még figyelemelterelés céljából beépülni a kurucokhoz. Messze még a tavasz, hol a legalja?..
Irish Whiskey 2010.01.20 15:49:33
@dr. Grünwald Ottó: Tévesek az információid!

Orbánt már leszerződtették: kuruc.info/r/26/53155/

Amúgy egy Magyar-Irán szövetség nem is lenne rossz. Már csak azért is megérné mert nagyon baszná a zsidók csőrét na meg az usákokét is. :)
Az Orbán kuncsorgós leveléről szóló posthoz írt kommentek: "dr. dodó2010.01.07. 16:53:13 Fidesz szavazó lennék, de fillért nem adok nekik. Szerintem azért ez a szarkavarás, hogy majd lobogtathassák a kampány végén, miszerint azért volt ennyi pénz, mert a támogatóink…..
Irish Whiskey 2010.01.15 12:30:30
Vastagbőr Jobbik és a gazdaság 2010.01.14 12:01:00
"Lehetséges, hogy a Jobbik lesz a második legnagyobb párt Magyarországon" - jósolta a madarak röptéből a Nagy Dakota Törzsfőnök. Nos, lehetséges ... Az MSZP éppen a 128-ik kötőtűt döfi bele a saját golyójába, most éppen  Hagyó Miklós előkelő listás (meg…..
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
Irish Whiskey 2010.01.11 19:50:51
@Noname Cowboy: :DDDDD ezen padlót fogtam! Még hogy a Magyar "hadsereg" HA-HA-HA az a 250 ember akik Afganisztánban vannak azok úgy ahogy kivannak képezve, jól felszereltek (viszonylag) de csak azért mert a jenkik adtak fegyvereket meg humweet meg mindenféle ilyen csodálatos javakat. A többi katona, hát nem tudom milyen a mai katonai kiképzés Magyarországon de szerintem túl fényes nem lehet. Az eszközökről pedig ne is beszéljünk.. Van 15 darab szakadt T-72 -es ami olyan, hogy ha oldalba kapom Trabantal felrobban. Mert ugye a nagyvezírek azt mondták ott fent, hogy "Magyarországnak számottevő harckocsi állományra nincsen szüksége" Mert ugyse támad meg minket senki hát persze hogy nem hiszen barátokkal vagyunk körülvéve. Szlovákia azzal fejezte ki barátkozó szándékát hogy megerősítette a Benes-dekrétumokat meg a nyelvtörvény.. Szerbek azzal fejezik ki szeretetüket, hogy magyar embereket vernek péppé a vajdaságban. A szőröstalpúak pedig elnyomják a székelyeket, csángókat. Na ebből mi derül ki? Hát az, hogy minket mindenki szeret :) ez teljesen nyilvánvaló!

Vannak még a jó kis Btr-ek aminek a páncélja nem véd az Ak golyóktól szóval ha tüzet nyitnak a gépjárműre az a néhány baka akik ott bent szoroskodnak azoknak kampó.

Ahogy Slotákpatkány mondta van még 14 hihetetlenül csúcs szuper Gripen vadászbombázónk. Hurrá! Csak éppen normális fegyverzet nincs hozzá. Tehát magyarán harci értékileg lószart sem ér. Olyan mint ha nem is lenne..

Ez a félelmetes Magyar hadsereg amitől fosik a slota nevű kutya.
A Subbáról: Nincs vége a sztorinak ... Elszabotált krumpli osztás 2010.01.07 | Spaller Endre Az önkormányzat tudatosan káoszt kelt a krumpli és hagyma osztás körül. A forrás megvan, a rászorultak meg fogják kapni a krumplit is, a hagymát is. Sajnáljuk, hogy a Dr. Tóth József…..
Irish Whiskey 2010.01.10 15:57:58
@Roxvox: Ez még talán nem is tűnik olyan rossz üzletnek. A csin-csungokat szépen letelepítjük a cigók mellé aztán már csak egy kávét meg 1 szál cigarettát kérek.

Amúgy a kínaiakkal végülis nincsen semmi baj csak ne lennének annyira szaporák. Most százezer, 10 év múlva már 1 millióan lennének.. szóval azért megfontolandó biznisz.
Irish Whiskey 2010.01.11 15:36:00
@Ralph Cifaretto: Voltam Jobbikos rendezvényen és őszintén szólva nem sok ökörséggel találkoztam, de nem tagadom lehet előfordult már. Sok ott a satuhülye ? Ha adsz linket példaként amiből kiderül hogy ki az a sok satuhülye akkor elhiszem..
Irish Whiskey 2010.01.11 18:10:15
@Ralph Cifaretto: kuruc.info/r/34/53441/

Ebben a videóban sem látok semmi ökörséget sőt még egy satuhülyét se..
Többek között én is megkaptam a levelet a postaládámba Orbán Viktortól. Hogy honnan tudja a nevemet és címet a Viktor, kész rejtély. Bat kolléga is megkapta, ő beszkennelte nekünk és elküldte. Az eleje a szokásos Viktor-bullshit-generátor, viszont a vége valami újat tartalmaz:…..
Kész. Nincs mit írnom. Újra megtette. Remélem a CNN.com már átvette a videót. Reset, majd egy gyors reboot...  ..
Irish Whiskey 2010.01.06 19:08:42
@Doña ¡Cara(mba)!: Egyetértek veled!

Világosan látszik és igaza van Vonának amikor azt mondja, hogy ez a 2010-es szavazás az elmúlt 20 évről fog szólni. Igen, azt is látom, hogy most mindenképp olyan pártnak kell nyernie aki nem fél radikális változtatásokat érvénybe léptetni. Ez a párt pedig a Jobbik (szerintem mindenki látja) és nem a langyi Fidesz . Minél több embernek kell felnyitni a szemét ezalatt a 3 hónap alatt ami még hátra van a választásokig.
Irish Whiskey 2010.01.06 21:08:59
@Cutbertus: Csak attól tartok, hogy már csak ez az egy lövésünk van. Ha most mellészavazunk (a sok zombi mellészavaz) akkor olyan mélyre fogunk süllyedni a trágyalében, hogy onnan már ki nem húz senki. Hihetetlen mit meg nem lehet tenni ma Magyarországon.. és érted, az embernek már fel sem tűnik! Elsétál mellette szó nélkül. Már megint loptak ?! Hát ja, mint mindig.. ehhez már úgy hozzászoktak az emberek. És ez kurva nagy baj mert ilyenkor nem legyinteni kéne hanem megostromolni a parlamentet aztán eltüntetni a káros elemeket. A szemünk láttára teszik tönkre az országot és mi csak nézzük. És ez bizony kurva vicces dolog, meg egyben szomorú is meg talán egy kicsit szánalmas is, hogy nem teszünk ellene csak nézzük.

Szóval ezért mondom, hogy ez az április sorsdöntő lesz..
Irish Whiskey 2010.01.07 06:16:35
@Félkupica_Fehér_Főnök: Azokhoz talán akik még vacilálnak a két párt között és nem döntötték el, hogy kire adják voksukat. Mert gondolhatja valaki, hogy ez is J meg az is J akkor nagy baj már nem lehet... hát dehogynem.

"Azért az "arcramászók" (by alien) biztos elsőként ugranának rá... én inkább a genyórázó-alienekre lennék k.vára kíványcsi :o) (Ugye mindenkinek megvan, hogy egy tehénből kibújó alien egy tehénre, egy kutyából kimászó egy kutyára hasonlító lény lesz a filmben)"

A genyórázó alien valahogy nem ugrik be :D van az arctapadó meg a kis hasrobbantó kukac ami olyan lakú lesz mint ahogy te is írtad amiből kikelt. Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a mariba nem mernének belepetézni. Gondolhatja magában a kis pálya/alakválasztó alien "ha ilyen csúnya kívülről akkor vajon milyen randa lehet belülről?! No mind1, megyek keresek inkább egy malacot." Vagy csak szimplán megválasztják egyfajta báb "anyakirálynőnek" egy földi helytartónak mert annyira félnek tőle, hogy inkább behódolnak neki. :D
8,7 milliárd eurót hívtunk le az IMF hitelkeretéből. 2010-ben meg kell kezdeni a törlesztést. 2010 utolsó negyedévében 170 milliárd forintot, 2011-ben 1150 milliárd forintot, 2012-ben 900 milliárd forint, 2013-ben 50 milliárd forintot kell(ene) visszafizetni az IMF-nek. De hogyan?…..
Irish Whiskey 2010.01.05 21:00:15
@Sörömpőőr: Persze mindenki hülye csak te nem mi ?! Wikipedia egy rakat szar csak úgy elárulom neked! Mert oda bárki bármit írhat, akár baromságot is. A hozzád hasonló egyének teleírják szarral aztán a mit sem sejtő ember azt nézi meg !

Mikor lesz a szülinapod ? Megveszem neked a Mein Kampfot!
Irish Whiskey 2010.01.06 20:51:00
@Sörömpőőr: "Most valami egészen más fog következni, jobb, ha máris elkezded megszokni a gondolatot."

Ja, jön a Jobbik :) Valóban minden más lesz. (remélhetőleg)
Irish Whiskey 2010.01.06 21:13:31
@Sörömpőőr: persze :D rólad mindent eltudok képzelni csak azt nem, hogy a Jobbikkal szimpatizálsz..
"Három Nagykanizsa és Balatonmagyaród között közlekedő busszal kapcsolatban fokozott védelmet kértek a falu lakói, mert iskolás csemetéiket rendszeresen érik atrocitások a járatokon, emiatt már félnek a gyerekek. Ígéretéhez híven a rendőrség hétfőn megkezdte a…..
Irish Whiskey 2010.01.06 15:33:03
@laspalmas: Pain2 vagyok, csak csináltam ilyen Indanetes biszbaszt aztán gondoltam az Ír Viszki kevésbé szar név mint a fájdalom ezért átírtam...
Irish Whiskey 2010.01.06 16:19:33
@MŐ Jolán: Téged fizetnek ezért, hogy itt jártatod a pofád ? Ha nem értesz egyet itt néhány emberrel oké, de ne bomlassz mert nyakon leszel baszva.

"unalmas kispolgárok vagytok" - miért te mi vagy ? Rózsadombi metélt farkú ?
Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ... Jöhet a Nagy Szavazás: Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben? Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter,…..
Nagy vihart kavart tegnap az Index cikke, miszerint a honvédség vezérkari főnöke, Tömböl László megajándékozta és megköszönte eddigi tevékenységét Mátyás Miklósnak, az 50-es évek egyik vérbírójának. Bevallom őszintén, én szinte csak legyintettem, mert ebben az országban,…..
Irish Whiskey 2010.01.05 21:30:20
@Tigeri: hacsak nem vagy elvakult komcsi akkor nem :D