Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lazzaret

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boardgames! Let's Play! Talisman 2010.02.27 13:26:00
Talisman /bővitve/ Valamikor élt egy hatalmas mágus Talisman világán. Varázserejével megalkotta a Hatalom koronáját, hogy uralkodjon a világ felett. Ezután, életét annak szentelte, hogy megtalálja az örök élet titkát. Halála közeledtével, amit előre megérzett, elrejtette a…..
Boardgames! Let's Play! Sorry! 2010.02.10 11:10:05
Hi!Sajnos előre láthatóan csak a jövőhéten sikerül új társasjáték tesztett közzétenni, mert jelenleg a vizsgáim minden figyelmemett lekötik. Addig is kitartást és sok-sok jó társasozást mindenkinek...
Boardgames! Let's Play! Carcassonne 2010.01.09 16:50:00
Üdv mindenkinek!A mai alkalommal egy nagyszerü társasjátékot mutatok be, névszerint a Carcassonne-t.Ez egy egyszerü stratégiai játék, melyben a középkori Carcassonne városát és környezetét kell felépítenünk. Mindezt úgy, hogy minden körben a játékosok kis terület lapokat…..
Boardgames! Let's Play! Munchkin 2010.01.06 12:56:00
Üdv mindenkinek!Az első társasjáték, amiről írni fogok nem lehet más, mint egyik személyes kedvencem a "Munchkin". Egy olyan játékkal van dolgunk, ami igyekszik kicsit kifigurázni a különféle drága kártyajátékokat és a sallangos szerepjátékokat. Persze mindezt elég…..
Szeretettel üdvözlök mindenkit, akit erre vetett a dobókocka!Itt kifejezetten a legkülönfélébb társasjátékokról olvashattok majd információkat. Szeretnék segítséget adni mindenkinek, akiket érdekelnek a társasjátékok. Igyekszek majd minél pontosabb és precízebb leírást…..