Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newstralia

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtudjuk, Janda Lena sincs elragadtatva Ágnestől.  ..
 Egy stábon belül mindig vannak kimondatlan ellenérzések. Aveline Ágnes most - ha nem is teljesen kendőzetlenül - érint egy ilyet. ..
Megtudjuk, hogy Urtis mit gondol Janda Lena ötleteiről - úgy általában.   ..
Megtudjuk, hogyan kereste meg Urtis Janda Lenát. Minthogy a művésznő nem látogatja a forgatás helyszínét, otthonában került sor a felvételre.   ..
Megtudjuk, Ágnes és Urtis hogyan dolgoztak együtt napi szinten.   ..
A rendező Urtis majdnem megvált Ágnestől az említett javaslat miatt.  ..
Megtudjuk melyik volt az a pont a szinopszisban, melyben nem sikerült igazán egyezségre jutni Urtis-szel.   ..
 Urtis tegnap kifejtette a véleményét a saját szinopszisáról.   ..
Mindenfelé megtalálhatók vagyunk a különböző közösségi oldalakon, ami természetesen nem csak azért van, hogy ilyen is legyen. Ha twitter oldalunkon követsz bennünket, akkor a blogon nem megjelenő, apró érdekességeket is megtudhatod a forgatással kapcsolatban. YouTube csatornánkon…..
Ismerkedjünk meg a forgatókönyvírónővel.   ..
Két jelenet között sikerült lencsevégre kapnunk a rendezőt!  Megtudjuk, hogy nem a Newstralia volt a munkacím.   ..
Először is ismerkedjünk meg azokkal a stábtagokkal, akikkel a továbbiakban is rendszeresen találkozni fogunk. A rendező: URTIS e-mail: urtis@mozgoo.hu   A forgatókönyvíró: AVELINE ÁGNES e-mail: avelineagnes@mozgoo.hu     A látványtervező: JANDA LENA e-mail:…..
A Newstralia egy 2089-ben játszódó lélektani science-fiction, melynek középpontjában Dan áll. Egy olyan korban él, amikor az életfogytiglanra ítélt embereket egyirányú űrszondákkal a Holdra deportálják minimális oxigén- és élelemellátással. A főhős Dan is erre a sorsra…..
Elindult a Newstralia című magyar sci-fi film werkblogja!   Miről is van szó pontosan? Jelenleg is tart a forgatása a Newstralia című magyar science-fiction filmnek (mozgoo productions). Ez a blog folyamatosan megszólaltatja a film rendezőjét és a fő stábtagokat. Kérdezni…..