Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bari-kád

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fullba nyomta :D..
bari-kád 2016.02.09 15:20:35
Kövér László visszaállítaná a sorkatonaságot, az Országgyűlés elnöke szerint a sorkötelezettség eltörlése miatt kialakult helyzet orvoslásához sokkal több energiára lesz szükség, mint amennyit a sorkötelezettség fenntartására kellett volna fordítani.A házelnök szerint a terrorizmus és az illegális…..
bari-kád 2016.01.18 16:57:28
@bari-kád: szóval én inkább építenék még egy stadiont, abból több jön vissza zsebbe.
bari-kád 2016.01.19 15:59:01
@Bambano: Igazad van, nem úgy hívják. Ennek ellenére "a parlament 2011 decemberében hozott törvényt a nagykorú, magyarországi lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárságú férfiaknak a katonai szolgálat teljesítéséhez, a sorozáshoz és a behíváshoz szükséges adatainak összeírásáról. A Hende Csaba honvédelmi miniszter javaslatára elfogadott előterjesztés indoklása szerint bár békeidőben megszűnt a hadkötelezettség, lehetőség van arra, hogy rendkívüli állapotban automatikusan, megelőző védelmi helyzetben pedig az Országgyűlés döntésével újra bevezessék.

A törvény úgy határozza meg a behívhatósági korhatárt, hogy a honvédségnél hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonai szolgálatot teljesítettek esetén az a katonai szolgálat felső korhatára, más hadkötelesek és a potenciális hadkötelesek esetében pedig annak az évnek az utolsó napja, amelyben az érintett a negyvenedik életévét betölti."
bari-kád 2016.01.19 16:30:51
@bari-kád: Ehhez sorozóbizottsághoz sem kell menned, mert a központi lakcímnyilvántartó és a TB adatbázisa megadja a szükséges adatokat. Szép új világ..
Megvannak a leírt eljárások a területi fogadóállomásokon, sőt "hadgyakorlat" is volt erre a tevékenységre épülve - ha jól emlékszem Tata mellett. A Honvédségen belül létezik úgynevezett "M" - azaz mozgósítási - állománytábla, ezek teljesen feltöltött egységek, ezredek, zászlóaljak, századok stb., amin az utolsó alhonvéd-helyettes-őrkutya is szerepel. Ezekbe a mozgósításkor beérkezett "személyi állomány"-t töltik be a kialakult helyzethez igazodó mozgósítási tervnek megfelelően.
Na, pofa befog, mert úgy hallom csengetTEK..
Te is megfogadtad, hogy 2016-ban több figyelmet fordítasz az egészségedre? Akkor bonts egy sört, és miközben legurul, olvasd el, hogy milyen pozitív egészségügyi hatásai vannak. 1. A sör erősíti a csontozatot A tejről is ez a hír járja, annál meg csak jobb már egy pohár sör! A szép nevű…..
Tóth Laura is megtalálta a helyét a sportcsatornán, írja legújabb sajtóközleményük, ami nagyjából arról szól, hogy Laura, aki modellként is ismert, rúdtáncolt egyet, amiről azt hitte, hogy csak kurvák szokták, igaz nem manapság, hanem az ötvenes években. Hogy ezt honnan vette,…..
bari-kád 2015.11.05 19:05:53
@szepipiktor: Pontosan. Meg a Story4-et. Eszed-nem eszed, nem kapsz mást, köszönjük Antenna Hungária. Vasárnap olyan program volt a sport1-2-n hogy majd' felrúgtam a MindigTV-s dobozomat mint Gomez Carlos Tévezt..
comment:com Jön a Digi Sport 3 is 2015.10.20 08:00:00
2015. október 24-én, szombaton elindul a Digi harmadik HD-sportcsatornája, a Digi Sport 3. Az új adó indulásával még több Európa-liga, angol, olasz és francia bajnoki mérkőzést láthatunk majd, illetve azok, akik Digi előfizetők, ugye, mert a csatornákat a UPC és a Telekom…..
bari-kád 2015.10.21 16:00:59
@cukkmukk: ja, beraknak helyettük egy Eurosportot.. A kézilabda BL ugrott, pedig 4 csapatunk játszik. Meg még egy csomó dolgot vadászhatok össze a neten ha látni szeretném.
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
bari-kád 2015.10.21 15:53:37
@Country Sheriff: Azért jó az internet korában élni, mert nem vagyunk rádióhoz kötve. A hazai rádióknak még azt is elő kellett írni, hogy X% magyar zene menjen le naponta, illetve hogy a frekvenciapályázatoknál a lap hátoldalának oldalszámozásra kötelező..
Nem nagyon lehet rétegzenét eladni, ebből nem kerülnek helyzetelőnybe. Az országos (és rengeteg helyi) rádióadók gyakorlatilag az MTI híreinek zenés-beszélgetős kerete.
Nem értem, esküszöm, valaki magyarázza meg, mert hülyén halok meg (lehet amúgy is, de mindegy): Mi a fenéért kellet kikockázni a szerencsétlen hattyú seggét a reggeli Tényekben? Szaros volt? Vagy mi?  ..
Egy napelemes rendszer megtérülési ideje kb. 6-7 év. Ha az üzemidő egészét nézzük, a megtérülés után is több mint 20 évig üzemeltethetjük a napelemet, mivel ezekre a termékekre a garanciaidő általánosan 30 év. Ezalatt akár milliókat is spórolhatunk, még akkor is, ha…..
bari-kád 2015.09.28 11:35:38
@Omnisapient: Mert gázt használsz. Dobd hozzá az egy év alatt kifizetett gázszámládat (aminek az ára szintén nem fog lentebb menni, sőt..), és gondold azt, hogy ezt is elő tudod állítani árammal. Nekünk most átfolyós kombi gázkazánunk van, a meleg vizet és a fűtést is ez adja. Ebben az a sz*r (többek között), hogy kell hozzá gáz, amivel fűt, meg áram, amivel keringteti. Ha egyik vagy másik éppen nem működik, megette a franc az egészet.
Egy ilyen napelemes rendszerrel azt is meg tudom csinálni, hogy gyakorlatilag leválok a gázról, esetleg a csonkot hagyom az udvaron alternatív lehetőségként, és mindent árammal működtetek. Amit az oda-vissza számlálós villanyórával éves átlagban számolva én állítok elő magamnak.
Hogy beleallt a kurogorcs a medenceizmaiba :D Kis pöcke, ahogyan allhatott, joooj B)..
bari-kád 2015.09.03 17:30:58
Ogli szeretne mindenkinek kedvezni  ..
bari-kád 2015.07.29 17:48:06
A kaposvári Eminem Rol nagyon kivan, hogy a retek városában mennyire nehéz a rapperek élete  ..
Jó, ezen tényleg nem csodálkozhatunk, meg azon sem, hogy eddig is az volt, hiszen a negyedik évad 19,8 milliós össznézettséget tudott, a mostani meg 20 millió fölé kúszott fel - már ha minden, de tényleg, minden platformot figyelembe vesznek (lineáris tévés sugárzás,…..
2015 mákonya az összeesküvés elmélet, már a stárok is rácsúsztak, van ez is olyan jó, mint a szpideskóla. Na nézzük csak: Először jött hablatyjózsi: Amire Tóth Verából is megkönnyebbült beleit nyomasztó babos gáztól végre: Amire az Isten hátamogöttös csóka,…..
Mától nézhető mindenhol a True Detective második évada, aminek nagyon örülünk. A zseniális első évad után nyilván nehéz lesz letenni valami hasonlóan lenyűgözőt az asztalra, de az HBO-t semmi nem tántoríthatja el attól, hogy megpróbálják. Egészen lenyűgöző színész…..
  András, ne izéljen már, én simán találtam neki ajit B) ..
Nyugaton a rajcicák már rég beadták. Mi szóltunk!   ..
Van egy csatorna, ahol iszonyat futamokra rázzák: Ez is fasza, bélzsíros macskanő tánc: Ez itt pedig HÓFÖRGETEG Judit pörformansza :  :DDDDDDDDDDDDDDDD, jaj, elnézést, nem úgy értettem, nagyon szép B)..
bari-kád 2015.05.19 16:15:51
@Nap: a második videjóban van has. A táncot még nem találtam meg..
Subba Lendületes hetet! 2015.04.20 08:28:00
bari-kád 2015.04.20 16:55:25
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
A leggyakrabban előforduló hibák, amiket ilyenkor elkövetünk: A legtrendibb dolgokat vásároljuk meg A nem megfelelő kivitelezővel kötünk szerződést A szomszédunk „túlépítése” („a miénk szebb és drágább, mint a szomszédé”) Átugorjuk az előkészítő…..
Subba Gyászajándék 2015.04.16 11:56:00
Féljen az ifjú pár! Az interweb legelbaszottabb esküvői fotói azok ezek..
bari-kád 2015.04.16 17:30:25