Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis kály (törölt)

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre ez lesz a legrövidebb bejegyzés. Miután Orbán Viktor évértékelőjének elemzése kapcsán többen felvetették, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltjének beszédéről is feltétlenül írjak majd, ma kísérletet is tettem erre. S bár a kampányfőnök azt csiripelte, hogy…..
Ródler Norbert, a a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője részletes, praktikus útmutatót adott ipari kendertermesztés felé kacsingatóknak. A tavaly összesen 32 leleplezett vietnámi ház nyomán kiadott BRFK-féle Kendertermesztési Tanácsadóból kiderül, nem…..
Most, hogy az antifasiszta népfront a beismerő vallomások és az mdfszdsz tuszakodás következtében részben előzetesben van, részben röhejes, a gondolkodó ember azzal a túl aligha becsülhető rémálommal szembesül, hogy egy Fidesz (mérsékelt kormánypárt) és egy Jobbik (enyhén…..
Én kérek elnézést (már megint) a Madarak nevében -kedves nézelődő- nem tehetek róla,   ám a hétvégén Tényleg ezt látták , és erről meg Ők nem tehetnek. Szóval újra csak 18 éven felülieknek (sem) ajánlom ezt a bejegyzést. Ez van, mit szépítsük a dolgot. Üdv…..
kis kály (törölt) 2010.02.03 21:01:28
@külön.remek: Hofi Kádár udvari bohóca volt. Ez a fickó meg itt Gyurcsányé.

Mit mondjak, Hofiba még így is több gerinc szorult ...
2009 tavaszán kezdték el építeni a 4-es metró kelenföldi járműtelepéhez vezető iparvágányt. Először az Egérút feletti hídon készült el a 30-as vasútvonalról kiágazást biztosító kitérő és a biztonsági csonkavágány. Ezek után kezdték el a nyomvonalban a…..
Bár a Mádi- és a Hagyó-ügy között nagyon kevés a tartalmi hasonlóság (egészen pontosan semmi), abból a szempontból mégis szerencsés az összehasonlítás, hogy láthassuk: mennyire jelentős a pártok számára, hogy egy választási kampányban lehetőleg a minimálisra csökkentsék…..
kis kály (törölt) 2010.02.01 23:24:36
@G. Wolf: Akkor az utolsó lekapcsolhatja a vellanyt. Nincs egyetlen tisztességes ember se ott. Már eleve tisztességes magyar ember nem is állt annak idején se kommunistának se. Nézd meg, milyen a felhozatal. Cusik, Hagyók, Tóbások, Nyakók. Épeszű, picikét is tisztességes fiatal vagy középkorú a párt közelébe se ment már eddig se.

De még ha lenne vagy menne is, ez a párt annyira lejáratta magát és magát a baloldaliságot is az elmúlt 80 évben, hogy vége, ennyi, kanyecz filma. Nincs tovább, ez már a szabadesés, lehet még egy ciklust csapdosni az ikaroszi szárnyakkal, de már látszik a felszín közelsége. Amúgy is egymást fogják szétcincálni, pláne hogy az SZDSZ nevű liberális vírus megfertőzte őket 94-re és mostanra teljesen felélte a gazdatestet, hamarosan előtör a mellkasból a rém. Cca. úgy egy, másfél év és Gy. újra a párt élére áll, tiszta neoliberális (SZDSZ-es) pártot csinálva az MSZP-ből. Ildi néniék meg mehetnek székházak, zsé és talpasok nélkül a sejhajba. De Gy. van akkor gané, hogy még akár nyáron meglépi ezt, mondjuk előre menekülésként, amikor majd be akarják áldozni a tavaszi borzalmas eredményekért.
A múlt héten egy csúnyán roncsolódott fülcimpát kellett megjavítanom. Az srác egyik fülcimpája úgy megütődött, hogy az elkezdett sebesedni, és csúnyán elvékonyodott. A másik fülön is jól látható sebek vannak, amik az elvékonyodás ezen szakaszában már csak varrással…..
kis kály (törölt) 2010.02.01 22:06:17
Vastagbőr Fejek a hó alatt 2010.02.01 18:01:00
A hétvégén leesett –hazai viszonylatban- soknak számító hó bizony próbára tette az embereket: sok lapátolás, mérgelődés, bosszankodás. Van, aki az időjárásra haragudott, volt, aki embertársaira. Így tett a Kossuth rádió riportere is a szombat 11:00 órái hírekben. A…..
 Ha minden igaz, elkezdődött. Az antal attila, meg a balogh zsolt nevű versenyzők a hagyó miklós nevűre vallottak. Ez jelentősebb esemény bárminél bűnüldözésileg, mert olyan még nem fordult elő a magyar politikai bűnözés, a teljes társadalmi spektrumot átfedő,…..
kis kály (törölt) 2010.01.31 15:44:54
kis kály (törölt) 2010.01.31 20:16:32
@ergerberger: Roma polgártársak lihegését hallani háturúl szappanért való lehajlás közepette még főtoleránsainknak is rizikósan sok. Inkább énekelnek, hátha egy magyar zárkába kerülnek ...
A Heti Válasz ezen a héten a Jobbik egyéni indulóival foglalkozik (az összes jelöltről többet a Jobbik honlapján: meglepően professzionális munka, informatív választókerületi térképekkel - különösen összehasonlítva a Fidesz minimalista vagy az MSZP általam sajnos meg sem…..
2010. január 21-én elhelyezték az új acél pályalemez első elemeit a Margit hídon. A korábban felállított bakdaruk segítségével történik a többtonnás elemek mozgatása. A munkálatokat a pesti oldali hídszárnyon a Margitszigetnél lévő pillér közelében kezdték meg.…..
kis kály (törölt) 2010.01.31 17:46:42
@gramercy: Akkor kevesebb lophatott volna a Maffia, s akkor miből raknák ki a szegfűs plakátjaikat? Na ugye, nem akarhatod te sem, hogy Jones gazda visszajöjjön!

Hát ezért van 3 villamospálya, értve vagyunk, ugye? :)
Az idei kampányban még nem játszik meghatározó szerepet, de már lényeges a web2-es kampány. Mivel az iwiw-en nem vagyok rajta, és szerintem politikai kommunikációs szempontból kevéséb is lehet "játszani" vele ezért inkább a Facebookkal szeretnék, és fogok foglakozni. A…..
  Egy kedves ismeretlen olvasónktól (amennyiben Rejto Jeno lenne a becsületes, polgári neve, szíves elnézését kérjük) kaptuk meg a Fidesz erzsébetvárosi szórólapját. A flyer spártai egyszerűségű, semmi 3d, semmi WordArt:   Az üzenet…..
Most végre kijelölte a kormány a vasút helyét: melegedő szerencsétlen sorsúaknak. Nem a fagyoskodóktól irigylem a meleget, csak úgy érzem, ezzel is csak mélyebbre taszítja az állam saját vasútját. Nem az állami múzeumok előcsarnokát, nem a Nemzeti Bank tanácstermeit, nem a…..
Vastagbőr Lájkoljátok Viktort 2010.01.28 15:15:00
A mai nappal zero és jómagam is csatlakoztunk a Vezír rajongói klubjához Facebookon. Ha gondoljátok lépjetek be Ti is, mert elég funny, hogy Viktor, vagyis inkább egy sajtósa "Twitterkedik" odafent.  Mondjuk nem hiszem, hogy ő maga nyomkodja a laptopján a piros…..
kis kály (törölt) 2010.01.28 20:29:44
OFF

olvassátok, a kulcsszó ismét: INGYEN
index.hu/belfold/2010/01/28/a_varotermekben_melegedhetnek_a_hajlektalanok/

"A kormány felkérte a MÁV vezetését, hogy a nagyobb városokban, így Budapesten is, tegye lehetővé - az elmúlt években már bevált gyakorlat szerint - egy-egy váróterem nappali nyitva tartását a hajléktalanoknak, közölte Szollár Domokos kormányszóvivő. Az állami tulajdonú erdőgazdaságoktól azt kérték, biztosítsanak lehetőséget, hogy a rászorulók ingyenesen gyűjthessenek tűzifát."

INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN INGYEN

Már várom a további ígéret cunami, mondjuk az ingyen pin@t! ;)

ON
Javában zajlik az átigazolási szezon. Készülnek a választási listák, áll össze a csapat minden szerveződésnél. Innen úgy látszik, mintha piacon lennénk. Húspiacon, ahol minden eladó. A politikai túlélésért eladó az arc, a személy, az elv. Gyakorlatilag áru minden…..
Ma adtam egy rövid interjút a jövő héten megjelenő Barikád című hetilapnak. Sejtem, hogy sokaknak (innen is és onnan is) nem tetszik majd a megjelenésem a lapban, ezzel kapcsolatban azonban elég határozott a véleményem: ha kérdeznek, ráadásul érdekes dolgokról és még bele is…..
kis kály (törölt) 2010.01.28 06:31:47
@Szekuriti Blogger: Nem csak a cigánybűnözés van itt kérlek, hanem az is, hogy az egyetlen nagypárt bement a szélsőséges liberális középpárt csapdájába és a kampány a nyugdíjasokról szól. A fiataloknak, középkorúaknak nem tudnak mit kínálni, mi több, nem is érdekli őket. Lehet, hogy a fidesz sokat nyer most a nyuggereken, de középtávon már sikerült magára haragítani a nyugdíjas kor alattiak egy részét. Majd csak nézd meg, hol csapódnak ők le (tőlem is lesheti a fidesz most már, hogy egyéni jelöltjére szavazzak, kapja azt csak meg a jobbikos, számít a töredékszavazat is, sok kicsi sokra mgy ....)
Betelt a pohár ezzel a nyugdíjas húzással, elég volt, vége.
kis kály (törölt) 2010.01.28 06:51:08
@fromdtod: Látom, nagy szocifan vagy. Nektek olcsóbban adom a bőröndöt.
A demagógiamérő erősen kilengett, valami történhetett ... gyorsan jött a hír: "A fővárosi MSZP-frakció 50 százalékkal csökkentené a BKV jegyárait; a javaslat a nyugdíjasokra, az öregségi korhatárt elérőkre és az otthonápolási díjban részesülőkre vonatkozik -…..
Elhagyni Budapestet Férfimunka 2010.01.25 15:04:00
A megvásárolt objektumot, ahogy előzően írtam, gyakorlatilag 5 éven keresztül nem használták, ennek megfelelően volt lepusztulva, mind a ház, mind a kert.A házat övező melléképületek, az egykori gazdálkodásról árulkodtak, a tyúkóltól kezdve a disznóólig minden volt, ami…..
Egyet kell hogy értsek Kóczián Péterrel, hogy a sajtónak kellene ízekre szedni a két (populista) párt összes mondatát, nem pedig szolgaian leközölni a sajtótájékoztatók anyagát, vagy az MTI híreket. Mivel semmi ilyen nem történik, egyre feljebb és feljebb csavarják például…..
kis kály (törölt) 2010.01.25 23:08:04
Még hogy nem jönnek ide a külföldiek:

www.hirszerzo.hu/cikk.egyre_tobb_kulfoldi_el_magyarorszagon.137988.html

"Egyre több külföldi él Magyarországon
2008-hoz viszonyítva, tavaly 15 százalékkal, 216 ezerre nőtt a számuk. Míg Európa országaiban átlagosan 20 százalékkal csökkent, hazánkban nőtt az illegális migráció.
Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója elmúlt évről szóló beszámolójában elmondta: egyre több külföldi él tartósan Magyarországon, tavaly 216 ezer külföldinek volt valamilyen érvényes tartózkodási engedélye. "

Na, kérem, ez pont egy SZDSZ bázisnak szinte elég is ... .... .... .... ....
A magyar bíróságot sok mindenért lehet szidni. De egy biztos: akkor is ki tudja hozni Orbánt győztesnek, ha Orbán a véleményszabadsággal érvel a személyiségi jogok ellen és akkor is, ha fordítva. Most épp az utóbbi volt soron, Orbán a véleményszabadság ellen nyert pert. A…..
kis kály (törölt) 2010.01.24 20:40:48
Köpköd a tévémaci Rabszolgasors 2010.01.23 20:27:00
Amikor az utóbbi hónapokban újra elkezdték pörgetni ezt a brazil sorozatot, belenéztem. Kíváncsi voltam, hogy tényleg annyira rossz-e, mint emlékszem, és tényleg, az.De nem vagyok álszent, azért én is néztem sokat belőle annak idején. Fejből nyilván nem tudnám, de a neten…..
kis kály (törölt) 2010.01.23 23:37:36
@failtv: Kócziánnak. Hmm, hogy ez nem az a blog? Hát, akkor szar a blogmotor :D Bocsika, nem én tehetek róla, hanem az index.hu, én abba írtam bele :)
Már meg éppen kereszténygyalázás helyzete forgott fenn/kereszténygyalázás volt folyamatban. Méghozzá a Klubrádió hullámhosszán. Bezony. Ez már csak ilyen. Címlapon hozta a Magyar Hírlap is. Mivel Klubrádiót éppen nem hallgatok, ezért reájuk támaszkodva idézem Para-Kovács…..
kis kály (törölt) 2010.01.21 21:54:42
@ddance: Az más, az felsőbbrendű faj. Mi csak gojok vagyunk, hallgassunk ...
A kuruc.info nevezetű magyarfajvédő szennyportál mérhetetlenül kiakadt azon a bűnügyön, amelyikben a megállapított tényállás szerint négy roma úgymond tőrbecsalta a rendőröket, akiket aztán meg is fenyegettek. Az elkövetők azonban mindezért nem a – kuruc.info főokosai…..
kis kály (törölt) 2010.01.20 20:52:46
Gulyásdemokrácia A messiásváró 2010.01.18 18:20:00
Az MSZP megnyerte a választást. Nem hitte el senki, először még ők sem, annyira ellentmondott minden várakozásnak. Aztán jött a népszerűségvesztés, a biztosnak elkönyvelt jobboldali győzelem, a szoci belharc, a ciklus közbeni miniszterelnök-váltás, és az MSZP újra megnyerte a…..
kis kály (törölt) 2010.01.18 20:54:27