Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dennis Moore

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Két Glee-videó 2010.04.19 16:08:00
Az egyik Madonna Vogue című nótájának zsenilális újragondolása, a másik pedig a Tv Guide címlapfotózásának munkálatain készült.   ..
Sokkoló képek a The Big Bang Theory (Agymenők) egyik főszereplőjéről, csak erős idegzetű olvasóknak. Űberspoileresek, óvatosan a klikkolással! ..
Dennis Moore 2010.03.08 14:06:24
Dennis Moore 2010.03.08 14:10:32
Egy új promóképünk van a Nurse Jackie második évadából (az elsőt éppen most vetíti a Viasat3), de trailerünk, ha jól látom, csak ugyanaz, ami már egyszer volt itt a c:c-n. Sebaj, befér az ugrás utánra. Edie Falco új frizurája azárt odavág. ..
Halottak száma: 10 fő. A hajó rövid időn belül indul. A szállóból minden vendég a kikötőbe igyekszik, a Vőlegény kivételével, aki, mivel magára vállalta a temetés lebonyolítását, marad még egy ideig. Shea feldúltan érkezik a hírrel: nincs meg Madison. A Vőlegény gyorsan…..
És még csak nem is Sheldonnal beszélgettek. ..
Dennis Moore 2009.10.15 07:56:42
Hülye egy elnevezés, igen, de ez van: vasárnap átadták a Creative Emmy-díjakat, azaz a főműsoros sorozatok ún. háttérmunkásainak járó szobrokat, itt értékelik a hangvágókat meg a díszlettervezőket, de egy-két érdekesebb (mármint nekünk, kívülállóknak) kategória is beesik…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.07 10:00:00
A Paula Abdul vs Idol-saga újabb részletei: a TMZ.com szerint ha a Fox megdobja a csajt tízmillió dollárral, akkor visszamenne. Más források szerint a Fox valahol kurvára örül Abdul távozásának, és vendágzsűritagokat nyom be a helyére, akik között ott lehet Beckham neje, a…..
Dennis Moore 2009.08.07 11:29:05
Dexter a halvérű vérszakértő és Dexter a hidegvérű gyilkos mellé érkezik egy harmadik Dexter is: a családapa. És hogy ezt hogy sikerül egyben tartani, az kiderül a negyedik évad háromperces előzeteséből, amit egy olvasónk küldött, ezúton is köszönjük! Az ugrás után pedig…..
Dennis Moore 2009.07.29 12:25:43
justjared.buzznet.com/2009/07/27/michael-c-hall-petco/

Próbáljátok ki, nekem ment innen, Mo-ról.
Ott hagytuk abba, hogy Logan a nagy flört közben közölte Max-szel, hogy tudom ki vagy, mi vagy, és tudok segíteni megtalálni a többieket. Max erre olyan siralmas képet vágott, mint a szomszéd néni csirkéi, mikor közölte velük, hogy a gazdasági válságra tekintettel ezen túl nem a…..
hogyvolt Szomszédok 1x12 2009.04.25 12:25:00
Elég turbulens részt tudhatunk magunk mögött. Jutka apja törlesztette Jutkáék kölcsönét, Feri megkapta katonai behívóját, Alma ismét összejött Lacival és majd együtt vakációznak, de a kirobbanó teljesítmény ezúttal is Mágenheimékre jutott. Julcsi egyre rosszabbul teljesít…..
Születésnapi bulit rendez a TV6, és ennek örömére egy játékot hirdetett itt nálunk: tessék szépen válaszolni az alábbi, nagyon egyszerű kérdésre, majd a helyesnek gondolt válasz betűjelét elküldeni erre a címre (web@viasat.hu), a tárgyba beleírva, hogy TV6 parti (nehogy…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.04.14 09:24:00
Szomorú hírrel kezdünk: a Showtime a negyedik pilotot is visszadobta az idei újoncok közül, így Tim Robbins gyógyszergyáras sorozatából sem lesz semmi. Kurvaélet. Fellélegezhetünk: a Topmodell második New York-i szereplőválogatása botrány nélkül ért véget, de dráma azért…..
Vicces helyzettel kezdődik a legújabb epizód, Semir mint gyakorló apuka, próbál segíteni Andreának, ezért 300 csomag pelust vásárolt a kislányának. Semir igazi üzletember, hiszen még 20 centet is spórolt vele, de a legnagyobb spórolás az lett volna, ha nem vesz egyet sem. Chris…..
Artúr: Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor jelenik meg (ha lesz ilyen egyáltalán) Az ítélet: család c. sorozat DVD-n.Valaki: Mikorra várható a Family Guy-dvd?Sajnos egyelőre nem tudtak semmi konkrétat mondani egyikkel kapcolatban sem az InterComnál. Midaga: "Kiadják-e?",…..
Lassan csordogálnak a hírek az NBC februárban visszatérő szuperemberes sorozatáról, amit megtudtunk, most megosztjuk mindenkivel, mert nem vagyunk irigyek. Kezdjük egy rosz hírrel: a sorozat egyik állandó szereplője ki akar szállni a sorozatból, mert kevesli a rá jutó képernyőidőt…..
Óriási hibát követtem el a lakásért vívott kilátástalan küzdelemben: felengedtem az ágyra Mötley-t, pedig írta a háromezer forintos macskás könyv, meg figyelmeztettek a jóindulatú kommentelők, hogy ez olyan, mint Fernando Torrest egyedül hagyni az ötösön. A macska szeme egyet…..
Mára van Life On Mars (nézi ezt valaki rajtam kívül?), Grace klinika (tényleg jó az ötödik évad?), CSI (Joshua Malina a Helyszínelőkben, vaddöfakk?), 30 Rock/Office/My Name Is Earl kombó (miért nem külön-külön?) és Smallville (lehet lesz kilencedik évad is?).    …..
Istenigazából ez max egy mínuszos hír lenne, de akkor nem tudnánk fasza Mr. Waczakos videókat beilleszteni, szóval külön poszt lett belőle. John Cleese, akit mindig is a legviccesebb faszinak tartottunk a Monty Python-társulatból, egy új tévésorozatban szerepel majd, de ezúttal nem a…..
Dennis Moore 2008.09.19 14:35:57
House volt már csapat nélkül, most viszont pont ennek az ellenkezőjét látjuk, jelenleg 40 embere van, akiket ugráltathat és szívathat. Páciens viszont nincs, Cuddy meg nagyon ideges, ezt így nem lehet csinálni, a kórház csak 3 House tanoncot fizet. Az nem gond, ezeknek House úgysem…..
Jöjjön az epizód, ami berántott, és végérvényesen Gilmore rajongót csinált belőlem. Valahogy úgy esett, hogy ezt a részt láttam életemben először a sorozatból, és meg is találta a fogást rajtam rögtön: a koffeinfüggő anya-lánya páros, akiknek 45 percen keresztül be nem…..
Hát persze, hogy Lákival találkozik Herceg. Amúgy is régóta gyanús volt nekünk ez a Lákifiú, habár ennek a sorozatnak az a sajátossága, hogy mindig mindenki gyanús. Lákit egyébként indiai csajának életével zsarolja a főnökasszony, aki persze Demsát akarja és a dokumentumokat.…..
A múltkor az Izzie-George együttlét utózöngéivel, Torres apjával és pár műtéttel ütöttük el az időt, amiről azt hittük, hogy unalmas, pedig ez a hét még annál is unalmasabb volt. Hiába no, nem lehet minden évadban olyan epizódokkal előállni, mint a bombás volt. Azzal…..
hogyvolt NCIS 4x09 - A zűrös húg 2008.05.06 09:00:00
Ne riasszon el senkit a tipikusan zsékategóriás magyar filmekre jellemző cím, a múlheti filler epizód után indul végre a mandula, tessék kapaszkodni, mert az évad talán eddigi legjobb része következik. Hajnali kettő óra, McGeevel nyitunk odahaza, aki a 40 éves Olympia írógépét…..
A sok bába közt a vízzel öntöttük ki a gyermeket, és elfelejtkeztünk a TV2 ma este induló új sorozatáról, a meglehetősen hülye és félrevezető című Áldott jó nyomozóról, ami ugye azt sejteti, hogy a címszereplő nyomozó meg van áldva valamivel - márpedig ha valaki…..