Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borote

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült egy adag új italt beszereznem, ezért a héten jön két német MadBat, Volcaz Energy egyenesen a Tesco polcairól, Gránát és egy Ed Hardy energiaital is ellátogat az oldalra!..
Borote 2012.01.07 23:40:07
Bevallom őszintén, könnyű kis játékot kerestem, amiből könnyen, gyorsan lehet posztot írni, ehhez képest megtaláltam az évszázad egyik legnehezebb különbségkeresőjét. Az Uglies nem kispályázik: mivel a képek aprócskák, ráadásul nagyon sok kis képből állnak össze,…..
Köszönöm mindenkinek a türelmet, a sztrájk végére egy most nem ideális, de hosszú távon annál jobb megoldás született: költözünk. Az új blog itt található, ezt pedig meghagyjuk múzeumnak...
Borote 2011.10.20 21:21:53
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Borote 2011.09.17 01:10:22
Kedves @abinya75: gratulálok ezen magasröptű hozzászóláshoz, figyelemre méltó látókörre, és jó modorra vall. Miután elolvastad még egyszer a hozzászólásodat, kérlek gondolkozz el azon, hogy Te mégis milyen alapon mondasz véleményt másokról?
(Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen megnyilvánulás után mégis milyen ellátást várnál el?)
Borote 2011.09.18 21:24:45
@bundata: és csodálkozol, hogy mennek külföldre, amikor (legalább) 18 év tanulás után 90 ezer kezdő fizetéssel rendszerint 12-18 órás ügyeleteket kell vinniük, és erre jönnek fröcsögve az ilyen mélybunkók, mint Te?
Én teljesen meg tudom érteni őket...
A hálapénzes rendszerért pedig nyugodtan lehet okolni a szocializmust, ez annak a hozománya... Apropó, szerinted csak itt megy ez a korrupció? Nalátod ;)
királyi nedű  Ismét egy német import itallal van dolgunk, a crowns energiaitallal. A jelentése koronák, angolul és németül egyaránt. Magyar szájra nem áll rá jól ez a kifejezés mint terméknév, a korona sokkal megfelelőbb lenne. Jelenleg nem a termék alap italát vesszük…..
Borote 2011.05.03 10:54:33
@Dryenful: Hogyé' vesztegetik? :D Én kíváncsi vagyok rá :)
a sötét németAz utóbbi időben visszaszorítottam az energiaital fogyasztás mértékét, és abban is biztos vagyok, hogy nem a Schwarze Dose 28 fogja meghozni azt a változást, ami esélyt adhat arra, hogy az energiaitaloktól legyek rosszul. Ugyanis nem olyan finom, hogy német…..
Ezt a gyors bejegyzést most nem tesztenk szántam, ugyanis nem vagyok benne biztos, hogy csak az itallal volt-e valami, vagy ténlyeg ilyen szar íze van. Igen jól olvastad, hihetetlenül szar íze van, annyira, hogy az már ihatatlan, az Első korty után köptem is kifelé és most elhihetitek…..
Már jó ideje nem írtam az oldalra, most visszatérek. A porondon van 6 energiaital, amit érdemes tesztelni, írni róluk 1-2 információt. A régi kedvencem a Tiger új színben tűnt fel, megérdemel egy komplett bejegyzést. Egy-két hír is történt hazánkban az energiaital gyártással…..
Ez lesz az Etalon.. ..és, hogy miért? Kellően édes, szénsavas és olcsó. Nem feltétlen kell több száz forintot kiadni egy jó italért, ami érezhetően hatásos. Mert az energia italok hatásosak (az a kérdés, hogy egészségesek-e, már más téma). Ki így - ki úgy, de mindenki érzi.…..
Nagyon jó taktikai játék az I Am An Insane Rogue AI, aminek már a címe elárulja a sztoriját. A játékosnak egy Skynet-szerű, öntudatra ébredt és nem éppen jó szándékű mesterséges intelligenciát kell irányítania, és sorra átvenni az uralmat a világ legnagyobb…..
WattÚj örömhírem van! Végre kapható a Buszesz zrt-s nénik és bácsik és az eDrink Blog közreműködésével megalkotott Új Watt íz, ami annyire fergeteges hog csak na! Sajnos a design az én dolgom volt és lehagytam a J betűt a felritaról ezért mindenkitúl elnézét…..
napkelteLegújabb tesztünkben a Watt nemrég megjelent Sunrise névre hallgató energiaitalát fogom górcső alá venni, és mikor is lenne alkalmasabb idő a teszt írására, mint negyed ötkor, hogy megcsodálhassam a napfelkeltét eme remek energiaital társaságában.Remek-et mondtam?…..
Aranyos kis platformer a Great Dungeon in the Sky, de kicsit túl egyszerű. Mondom ezt annak ellenére, hogy 400 különböző karaktert lehet felfedezni a játékban. A gond az, hogy e karakterek nagy része nem igazán használható jól, illetve hogy nagyon sok a hasonló, ugyanúgy támadó…..
rockst*ahh the one and onlyMegérkezett a várva várt teszt, a blog legújabb energiaitala a Rockstar nem okozott csalódást. Gondolom senki sem most hall először erről az energiaitalról, bár idehaza nem kapható, valahol mégis a Monster ismerettségével van egy szinten, sőt igazi…..
burn rejtélyAz előző érdekesség és teszt egyaránt a Burn 500 ml-es kiadásáról szólt, egészen addig, amíg rá nem döbbentünk, hogy a Burn megváltozott. Már nem az a szép bordó nedűt tartalmazza, mint korábban. Ez okból felvettem a kapcsolatot a Coca-Colával, érdeklődni a…..
"doggie pee"Drága és sárga. Sárga mint a kutyapisi. Szaga is hasonló, ízre nem tudom még pisit nem kostoltam, az biztos nem szénsavas. Amikor megláttam elsőre olyan retro hangulatom lett, nem tudom miért. Valamire hasonlít a gyermekkorombol az ital. Vagy csak a sárga szín -…..
A Robot Wants... sorozat egyik nagy kedvencem, hiába csak egy egyszerű platformjáték és hiába gyakorlatilag változatlan most már negyedik rész óta a játékmenet. A cuki grafika és a remekül megtervezett pályák elviszik a hátukon a szériát, a robot képességein pedig azért mindig…..
dzsögüőr eönerdzsi drin - fonatkiusEgyik pillanatról a másikra fertőzte meg Magyarországot a jaguár energiaital. Én így vettem észre - komolyan az egyik héten semmi a következőn meg mindenhol elárasztva, kis szürke palackban flangál a nagymacskás termék. Ez sem…..
Borote 2010.09.19 17:50:54
Ha napközben olykor aknakeresővel ütöd el az időt, esténként a Helyszínelőket nézed, és a polcodon pihen az összes Columbo DVD, akkor a ClueSweeper a te játékod. Megadott számú lépésből kell megoldani az ügyeket, aknakereső-szerűen navigálva a pályán, ezen felül még…..
Borote 2010.09.15 23:20:18
Ma egy nagyobb játék helyett két kisebb lesz, mindkettő az agyat dolgoztatja meg. A Moving Memory pedig még a káromkodóizmokat is, mert ritka szemét játék. A program hagyományos memóriajáték (meg kell találni a párokat, egyszerre csak két képecskét nézhetünk meg) változata két…..
Borote 2010.09.02 13:07:24
Régen volt egyklikkes játékunk, és a Smiley Showdown igazán megérdemli a posztot, mert szép is, jó is. Csak sajnos rövid is. Hamar végi lehet klikkolni a pályákat, aztán már csak legfeljebb a plecsnikre hajthatunk, meg persze a pontszámra. Amúgy jól ki van találva, emotikonokat…..
Borote 2010.09.01 12:37:46
supradozăRienergy, erdélyi szerzemény. Hidegen fogyaszd, frissítő, és rossz fordításnak köszönhetően túladagolható. Egy mondtadban le is írtam az energiaital tulajdonságait? Nem, ezért egy kicsit bővebben kifejtem az energiaital néhány tulajdonságát. A romániai Cora polcain…..
Az új külső ellenére a Get up! íze semmit sem változott...
Borote 2010.08.30 21:55:01
Az utóbbi idők egyik legjobb platformjátéka volt a Robot Wants Kitten, és most végre megérkezett a folytatása, a Robot Wants Fishy. A főszereplő robot ezúttal egy halacskát akar megszerezni egy hatalmas labirintusban, amiben hemzsegnek a szörnyek és kisebb-nagyobb főszörnyek. A…..