Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dula

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, lassan várjuk a dumaszínházas mosóporhirdetéseket, ki lehet erőltetni egy-két vicces sztorit a makacs foltok témakörében is, legalább annyit biztosan, mint a számítógépes vírusvédelemmel kapcsolatban, márpedig éppen ezt teszi a standupos Kiss Ádám az ESET filmjében. A…..
Sziasztok! Lányom idén gyűjtötte be a mellékelt pedagógiai gyöngyszemet (csak az utolsó huszadik sor csúszott át a következő oldalra). Először nem is értettem a dolgot, aztán lassan felderengett olvasmányaimból Kreuzkamm tanár úr... Azt hittem manapság ilyen már nem fordul elő. Hozzátenném, hogy…..
de Sade márki Előadás 2010.02.25 19:00:00
Előadást tartok egy gimnáziumban, mondandómat jól megválogatott képekkel illusztrálom, a hallgatóság zömében negyedéves diákokból áll, és kurvára nem érdekli őket az, amiről beszélek, engem viszont igen, egyrészt, mert az emberiség máig sem pontosan igazolható…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
dula 2010.02.16 09:10:27
@kétszersült: Pedig egyszerű: ne legyen rossz napja! Nem azért van ott, hogy én a vevő, az Ő rossz napja miatt szívjak. Amikor egy bakternek rossz napja van, emberek halnak meg. Volt, hogy a ruházati osztályon a kirakott ruhákat mind kivittem a kirakott táblával együtt a vevőszolgálatra, hogy "bebizonyítsam" az igazam. Ez az újpesti Tescoban történt. Nem örültek nekem...