Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buzáné

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz évvel ezelőtt, 1994. január 17-én halt meg Párizsban Cziffra György. A világszerte ismert zongoravirtuóz talán a XX. század legjelentősebb magyar zongoraművésze volt. Cziffra György 1921-ben született bele egy cigányzenész családba, Angyalföldre. Ez a vidék, a maga…..
"Szerintetek mekkora tűzveszélyes hely a Szilágyi, Gábor Áron utca, Küküllő utca határolta közpark (II. kerület), ha a közepébe két tűzcsapot is be kellett egymás mellé állítani?"   - kérdezi Balázs, aki a képet küldte. A kedves tűzoltóolvasók biztos tudják a választ.…..
Buzáné 2012.03.27 17:22:16
comment:com Elindult a MaNDA TV 2012.01.24 10:00:00
Elindult a Magyar Nemzeti Digitális Archívum, a MaNDA TV első adása, ami később online, kétnaponta jelentkező kulturális híradó lesz. A MaNDA TV első videóját archív felvételekből állították össze, látható például az első magyar science fiction-film, a Karády…..
Pilu Csá, Vityesz! 2012.01.06 20:19:00
 320, 262. Szép számok, szép nagyok. Vitán felül áll, hogy a gyorsnaszád helyzete egyszerre kezd kritikussá és kezelhetetlenné válni. Nem kell és nem is lehet jóslatokba bocsátkozni ezen a téren, de valószínűleg közel járunk ahhoz ponthoz, mikor a hangulat percek alatt…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Buzáné 2011.11.05 08:09:53
@lariflari: úgy kell vállalkozni, hogy kalkulálsz a költségekkel. Bérlet, áram, pultos kislány, tisztítószer, zene, adó, járulék. Ha sok, akkor lehúzod ami nem olyan fontos. Én a helyedben így kezdeném, nem kutyapicsázással.
Buzáné 2011.11.05 08:20:03
@lariflari: jó, majd elmagyarázod, biztosan tudsz néhány okosságot vállalkozáshoz. Mit lehet ügyesbe, olcsóba, okosba. Csoda, hogy nem ott tartunk, mint a görögök.
Buzáné 2011.11.05 08:24:04
@mickeyknox: Buza úr természetesen parkolóőr, ne sajnáld :D
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
  Tél végén minden, a mostoha sorssal megvert magyar múzeumi világért aggódó ember foghatta a fejét, amikor nagyjából az első kapavágás előtt bedöntötték a Szépművészeti Múzeum régóta szükséges, s folyton újraírt kibővítési projektjét.  Egy igazi magyaros…..
Így kampányol egy normális politikus, sajnos nem nálunk, hanem lengyel testvéreinknél."Vége az üres beszédnek Elég a hülye háborúkból Világi állam Méltó élet Szabadság Ez az én célom Szavazz okosan!"   ..
Buzáné 2011.09.29 14:56:54
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
Megint egy TV2-riport, nem tudunk mit csinálni. A balatoni motorcsónakos világról. Ja, hogy ilyennek nem szabadna lennie? De van.   Papp Gergely néha egészen a népmesés Szabó Gyulát idéző hanghatásokkal operálva mutatja be a balatoni nyarak egyik neuralgikus kérdését: a…..
Én is ott születtem, jó lenne, ha ott ásnának el, maximális szeretet. Ezen mégis kénytelen voltam darabokra röhögni magam. Már ötödszörre hallgatom, és jajjajjj... kúszik belefelé. A vágóképen megjelenő polgármester úrral és a csónakon tartott esküvő fotójával együtt.…..
Most egye is meg a Goldenblog, amit kifőzött magának. Ha keserű akkor is. Mi azért abból indulunk ki, hogy jóhiszeműségből, a túlórázás/leterheltség (nem pedig szarokrája, vagy szimónia) miatt a Goldenblog nevezéseket versenybe engedő szerkesztő nem nézte meg a nevezőket,…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Diákszigetnek végképp nem, de már lassan magyarok szigetének se lehet nevezni a Sziget Fesztivált, a jegyárakat elnézve. Egy napijegy 12 ezer Ft. Persze lehet mondani, hogy a kapott szolgáltatásért cserébe ez nem drága, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a célcsoport nem hiszem, hogy…..
Ez alkalommal sem kis hazánkról lesz szó, hanem a nagy USA gyermekeiről, de természetesen elkészíthető a magyar változat is - csak ne az elmúlt húsz évből válogassunk hozzá nagy arcokat. Khm. Bocs. Szóval, az alábbi kockákból a cseperedő amerikai gyermek nemcsak az ország nagy…..
Buzáné 2011.06.08 07:38:57
V. Naszályi Márta Elmaradt 2011.05.06 13:25:00
 Ma délelőtt lett volna a Mikó utcai "Szitakötő játszótér" megnyitója a Vérmezőn. De elmaradt. Először csak a táblát nézegettük tanácstalanul a kisgyerekekkel érkező anyukákkal együtt a bejáratnál.Felhívtam a tábla alján olvasható zöld számot. A…..
Buzáné 2011.05.07 16:21:51
@Danubia: jó kérdés! :)
Proszektúra Új csillag született 2011.04.26 17:22:00
Húsvét hétfőjén Budaházy után immáron egy újabb nagyszerű hazafi vált médiasztárrá, a kempóbajnok Eszes Tamás úr személyében. Felmentették az Egri Városi Bíróságon a garázdaság szabálysértésének vádja alól, s ma már azt is megtudhattuk róla, hogy indul a…..
Buzáné 2011.04.26 23:44:43
@Spiritmonger: csattanós volt, gratulálok!
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
zoli voltam Pizzamatek 2011.02.11 15:09:00
Ha másfél óra után felhívom a pizzafutárt, hogy hol a kajám, hiszen 30-55 percen belülre ígérték a szállítást, és azzal "nyugtatnak", hogy MÁR MAJDNEM húsz perce elindult a futár, az gáz.Apám, nem húsz perce kellett volna ELINDULNI, hanem bő félórája…..
 Provokáció érte az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért január 27-i tüntetését? Kardos-Horváth János a Kaukázus nevű zenekar vezetője előadott egy “Feri gyere vissza” c. számot.- Provokáció? A szervezők állítólag nem tudtak arról, Kardos-Horváth…..
A múlt héten Subbán szereplő Pózolós Lény (typo, de marad) a holokauszt-emlékműnél járt. Taps! Azóta a szövegét már át is szerkesztette, külön taps!  ..
A new hord of pigs to fill the gap left by the old. Feeding on fear but fear is running low. (Darkest Hour: With Friends Like These)   Ablonczy Bálint bogarat tett a fülembe hétvégi jegyzetével. A Heti Válasz Online-on arról írt, hogy kicsit visszás, hogy Martin Schulz elvtárs…..
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
Buzáné 2011.01.18 23:53:34