Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Creativ3Form

84 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réges-régenA Halálos Iramban egy immáron 22 éve tartó hullámvasút, amire rengetegen ültek fel azóta. A producerek azonban először be se akartak fizetni rá, mivel nem érezték benne azt a különleges bizsergést, amit a rendező, Rob Cohen viszont igen. Ezért egy szép napon, a meggyőzés fegyverével élve,…..
Végjáték  2018-ban David Gordon Green mert nagyot álmodni, és ez az álom nem csak, hogy valósággá vált, de minden elemében működött is. Green rendezésén érezni lehetett, hogy tiszteli valamint érti is Michael Mayers karakterét. Tökéletesen sikerült egyensúlyban tartania ez eredeti lassabb,…..
Néha jobb, néha rosszabbMindig is szerettem Michael Bay-t. Az 1996-os „A Szikla” ott van az 5 kedvenc filmem között. Tény, hogy mostanában túl sokszor nyomja fullba a kretént és ezalatt nem csak az akciókat értem, hanem a néha…ha őszinte akarok lenni, akkor nem is csak néha túltolt, kretén poénokat…..
Evil dies tonightA 2018-as Halloween, John Carpenter 1978-as klasszikusának egyenes ágú folytatásaként robbant be a mozikba, és nyerte el a kritikusok valamint a nézők tetszését. Remekül vegyítette az eredeti visszafogottságát a mai slasher filmek vadságával és brutalitásával. Pont annyi volt…..
Új vagy nem új, ez itt a kérdés Nem tudom ki, hogy van vele, de számomra még mindig nagyon furcsa, hogy Hugh Jackman soha többé nem ölti magára Rozsomák (csak azért se írom le, hogy Far…huh…majdnem) karakterét. Titkon reménykedtem, hogy Reynolds valahogy ráveszi egy Deadpoolos ökörködésre, de…..
There's nothing leftA 2018-as Hang Nélkül számomra nem csak a koncepciója révén volt bátor próbálkozás, hanem a rendező személyét illetően is. John Krasinski neve sokaknak ismerősen cseng a vígjátékok terén, amikben…nos…nem arról adott tanúbizonyságot, hogy megállná a helyét egy horrorban, legyen…..
I waited for you Leigh Whannel neve nagy valószínűséggel sokaknak semmit nem mond, pedig elég fontos dolgokban volt benne a keze az elmúlt 20 évben. Egyfelől ő a Fűrész széria egyik megalkotója (az első és a harmadik részben még szerepelt is), de az Insidious filmek is az ő fantáziájának…..
Rosszfiúk egy életre Egészen 1995-ig kell visszamenni, ha az első Bad Boys film születésének szeretnénk utánajárni. Will Smith és Martin Lawrence még nagyon fiatalon osztották az észt, de tették mindezt olyan jól, hogy az ember még azt is hajlandó volt elfelejteni, hogy akciófilm, de főleg inkább…..
Akarom a szörnyeket A szörnyes horror sci-fi filmek kihalóban vannak. Már, ami a minőségi cuccokat illeti. A 2017-es, űrben játszódó Élet egy üdítő kivétel volt olyannyira, hogy jobb Alien film volt, mint az Alien: Covenant maga. Hasonló cipőben jár az Árok, ami nemcsak, hogy szörnyes horror…..
Creativ3Form 2020.01.15 16:19:33
@KLB80: True. Dánke. ;-)
Szomorú eset A zaklatás mindig is súlyos probléma volt, és mindig is nehezére esett beszélni róla az embereknek. Az elmúlt években azonban egyre többen adnak hangot a múltbéli sérelmeiknek, ezzel nem egy botrányt kirobbantva, ami bizony néha bálványok ledöntésével járnak. Ehhez hasonló eset történt…..
Who you gonna call? Ha van olyan rendező a világon, akinek a stílusát kb. fél perc alatt...sőt, nem is kell fél perc, elég két vágás és felismered, akkor az Michael Bay. Így van ez most is. Ha az első nagyjából 4-5 perces zenei felvezetés alapján még nem is hiszed el, hogy ő az, elfogadom. De…..
Nem egyszerű téma A válás semmilyen szempontból nem egy vidám dolog még akkor sem, ha békésen, normális viszonyok között történik meg mindez. Mindkét félben mély nyomokat, sebeket hagy, amik begyógyulnak ugyan, és a heget is csak az adott illető „látja”, érzékeli legbelül, de mindezek ellenére,…..
Creativ3Form 2019.12.12 13:42:52
@Conan The Librarian: Szobrot én se adnék neki, de sztem egy jelölést megérdemelne.
Creativ3Form 2019.12.12 13:43:49
@Pirx pilóta: Ideje lenne már megnéznem azt a filmet, nagy hiányosságom, bevallom.
Most tél van... Kijelenthető, hogy az elmúlt években rengeteg minőségi magyar film került a mozikba, és ami a legörvendetesebb, hogy nem csupán egy műfajon belül, hanem vígjáték, dráma, szatíra és krimi is feltűnt az éterben. Ez utóbbihoz csatlakozott most a Valan, ami a skandináv krimikre jellemző…..
Kísért a múlt 2009-ben a Zombieland egy remek vállalkozás volt. Nem csak paródiaként működött tökéletesen, de a dráma és a komolyan vehetőség faktora is remekül muzsikált. Végig ott volt bennünk a para, a belső félelem érzete, hogy bárhol-bármikor felbukkanhat egy zombi és vége a dalnak. Paródia…..
Jöttem... A mai, úgynevezett Z generáció nagyon sok rétegből áll. Sokan azt hinnék, hogy aki ebbe beletartozik, az mind ugyanúgy viselkedik, ugyan olyan elveket vall, ugyanabban hisz, de ez messze nem így van. Több szeletre osztható fel ez a generáció, és ennek egyik szelete a FOMO, azaz a Fear of…..
Mindenki tudja, kiről van szó 11 évvel ezelőtt lezárult egy korszak. Egy karakter korszaka, amit és akit mindenki ismer, aki csak kicsit is szereti a filmeket. Lehet, hogy nem látott egy részt sem, de ha azt mondják neki, hogy Rambo, tudja kiről van szó. Már a 2008-as epizódban is érezni lehetett,…..
A kimeríthetetlen világűr Az űr, a galaxis, réges-régen is meg a jövőben is egy olyan terület volt és lesz, ami mindig is mozgatni fogja az emberek fantáziáját. Mindig is érdekelni fogja az emberiség nagy részét, milyen titkokat rejt, van-e élet rajtunk kívül, és ha igen, mihez kezdenénk, ha…..
Úgy is mindenki képben van Nyolc rész után szerintem felesleges bemutatni a Halálos Iramban szériát, mert még az is tudja miről van szó, aki amúgy nem szeretne tudni ezeknek az alkotásoknak a létezéséről. Lehet őket hibáztatni? Döntse el mindenki maga. A lényeg, hogy a Halálos Iramban az egyik…..
Mi a helyzet, Mr. Besson? Nem mondhatni, hogy Beeson csendben ül a babérjain és a régi klasszikusainak dicsfényében fürödve majszolja tonnaszámra a macaront. 2013-ban a Vérmesékkel ajándékozta meg a nagyérdeműt, melyhez olyan színészeket sikerült megszereznie, mint Robert De Niro és Michelle…..
Egy szerelmi történet vége 19 évvel ezelőtt került moziba a Bryan Singer rendezte X-Men: A kívülállók, amivel kezdetét vette a filmtörténelem egy olyan fejezete, ami még nagyon sokáig nem fog lezáródni. Az X-Menekre vonatkozó szakasza azonban még is a végéhez ért, ugyan is a Fox égisze alatt…..
Egyszer volt, hol nem volt Az elmúlt pár évben a Blumhouse jó pár remek produkcióval ajándékoztatta meg a közönséget. Esélyt adott a kreatív ötleteknek, meglátta az egyszerű, de nagyszerű projectekben azt a szikrát, ami naggyá teheti őket. Ilyen volt Jordan Peele, Tűnj el! című alkotása, ami a…..
Welcome back Chuck Zachary Levi azon színészek közé tartozik, akit ha meglát az ember, azonnal ismerős lesz neki, de a neve…nos…honnan is…várjáááá…hm…cheejjj, pedig itt van a nyelvem hegyén. Valahogy így. Ám vannak olyanok is természetesen, akik azonnal rávágják, hogy hát ő az az ügyifogyi, folyton…..
Most akkor ez kamu ugye? Sztem nem lövök mellé azzal, ha azt mondom, hogy a pankráció egy megosztó jelenség. Valaki azt mondja kamu és ez nem is sport…valaki ezen felháborodván csuklásra készteti jó pár generáció édesanyját, és habzó szájjal üvölti a világnak a kocsmai verekedések három…..
Van-e élet a szupiság után Emlékszem, a LEGO Kaland pont egy olyan időszakban tette tiszteletét a mozivásznon, amikor kb. két hetente (túlzás persze) kiadtak egy LEGO játékot, legyen az Star Wars vagy Indiana Jones vagy Batman vagy az anyám kínja. Emiatt nekem már herótom is volt elég keményen, így…..
Lassan vége a januárnak, és a tavalyi évvel kapcsolatos toplisták, legyen az film, sorozat vagy akár játék, a végét járják, így talán az utolsó pillanatok utolsó pillanatában megmutatom nektek, mi volt számomra, a tavalyi év öt legjobb játéka, illetve jó pár különdíj is lesz. Sok helyen olvastam,…..