Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ukjoci07

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete olvashattátok az oldalunkon a Windows Phone és az Android rendszerű telefonok összehasonlítását, most pedig a két nagy rivális, az Android és az iOS küzdenek meg egymással. Előre megjegyzem, hogy a leírtak a saját tapasztalataimon és véleményemen alapszanak, valamint…..
A hónap végén, február 25-én jelenik meg a debreceni Skafunderz új, Négy című nagylemeze, ezt igyekszik beharangozni a zenekar vadonatúj videoklipje, amit Transz-Szibéria című friss dalukra készítettek, és ami először itt most a Lángoló Gitárokon látható. A klip érdekessége,…..
A médiafogyasztást világszerte mérő Nielsennek van egy SoundScan nevű vadhajtása, ami a zenével, és ezzel kapcsolatos számokkal foglalkozik (mit hallgatnak legtöbben, mi fogy jól, mit töltenek le, stb.), és az új évet azzal kezdi, hogy az elmúlt 365 napról mindenféle listákat…..
ukjoci07 2012.01.07 15:04:13
@Fenimore: igen, azóta átjavították. :-)
Mellesleg hasonló véleményen vagyok, mint Te. LMFAO és társai remélem minél hamarabb a süllyesztőbe vesznek, Adele viszont maradandót alkothat - bár alapvetően nem az én stílusom.
Ákos – Arénakoncert 2011 (FalconMedia / Szerzői kiadás) Bizonyos körökben ciki ezt bevallani, de én voltaképpen a kezdetektől fogva követem Kovács Ákos zenei karrierjét. Nem fanatikus módon, de azon kevés népszerű magyar előadók közé tartozik, akiknek ha kicsit…..
ukjoci07 2012.01.07 11:40:33
@mzsuzsi: nézd, nem azzal van bajom, ha valaki Ákost hallgat vagy ilyesmit, összefoglalva: igényes zenét! De szerintem aki lealacsonyodik SP-k és Fluorok, Zsófikák, stb szintjére, vagy elő is adja nekem, hogy ez mekkora király zene, vagy a tucc-tucc "zenék" (amik nem is azok, hanem zajok), azt igen is megtudom ítélni és ha gáz ha nem, meg is ítélem, hogy valszínű nem feltétlenül van helyén minden. Épp ezért mondtam, hogy nem szeretem Ákost, elmondtam a véleményem, de ha valaki ilyet hallgat, hát örülök neki... Szerintem alapvetően meghatározza az embereket, hogy milyen zenét hallgatnak. Nem akarok senkit megbántani, de egy értelmes ember felfogja, hogy amit FLuroék csinálnak, az sz@r, az nem zene, majmolás, géppel összedobnak valami zenét és kész. Ilyenkor mindig bele gondolok, hogy viszont akik tényleg ZENÉLnek, mennyit gyakorolnak, mennyivel értékesebbet kreálnak, mennyi munkájuk van abban, amit ők csináltak. Na ezért ítélem meg így az embereket, zene alapján.
Bár igazi turnét nem kapott Lou Reed és a Metallica közös lemeze, a Lulu, azért az év valószínűleg legnagyobb port vert lemezének pár darabját így is megismerhetjük élőben. A különleges párosítás tegnap például a Later ... With Jools Holland nevű angol tv-showban…..
ukjoci07 2011.11.11 09:03:41
Lilu a Való Világ szerda esti adásában jelentette be a lakók legnagyobb megdöbbenésére, hogy megkavarták az eddig megszokott játékszabályokat, és ugyan még alig költöztek be a villába, de jövő héten két embernek máris mennie kell. A nagy Megmérettetés nevű szeánsz szerda…..
ukjoci07 2011.09.29 07:48:54
@Hilts: egyetértek ezzel! 100%-ig!
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Minden Dream Theater-rajongó rémálma vált valóra valószínűleg, mikor elolvasta azt a hosszú közleményt Mike Portnoy dobos-dalszerző hivatalos fórumán, amiben a zenész leírja, hogy 25 év után kilép az általa is alapított zenekarból. Nem akarjuk most itt az egész üzenetet…..
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
ukjoci07 2010.01.05 16:42:51
@liliom: Jaja, azt én is láttam. A pofa vágásról és zsebre tett kézről nem is beszélve. Amúgy köszönöm szépen, hogy felvilágosítottatok Bíró Lajos ügyben. Ettől függetlenül nem lesz szimpi, pedig biztos jó séf...
Amúgy meg nem Gordon Ramsayt kerestem a műsorban, pont inkább, hogy kicsit a viselkedésben azt véltem felfedezni...
Amúgy lehet Ramsay idegesítő, de azért ő is tud főzni... :-) Mellesleg az ő étterméről is hallottam rosszat.
Gianni nekem is nagyon unszimpi, főleg a Lidl-s reklámokban ahogy "osztja az észt".