Regisztráció Blogot indítok
Adatok
j311

0 bejegyzést írt és 1163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked mi az a pénz, amiért már nem mennél el Magyarországról vagy amennyiért hazatérnél? – tettem fel a kérdést többször is a blogon, és érkeztek is a válaszok rá szépen emailben (is). Ezekből válogattam ki kilenc véleményt (természetesen ezek semmilyen reprezentatív…..
Péntek délután. Araszolás a Balaton felé. Jön a hír, hogy Martonvásárnál baleset, torlódás. Na, így legyen lottó ötösöm! Minden nyári péntek délután Martonvásár térségében van valami baleset. Vasárnap kora este pedig Budapest felé Szabadbattyánnál. Ez a két helyszín az M7-es Bermuda háromszöge.…..
 Közkívánatra beszélgessünk egy kicsit a jó öreg motivációs levélről, ami mindenki mumusa, pedig nem kéne, hogy az legyen. Nagyon sok cikket lehet róla olvasni, mintákat lehet letölteni arról, hogy hogyan is nézzen ki, mi is legyen beleírva, stb. Engem is sokan megkerestek,…..
j311 2018.03.13 12:23:25
@bontottcsirke: Jelentkezz fideszes alvállalkozónak, nagy karrier áll előtted.
j311 2018.03.13 13:01:27
@jobangel: Végül is, mondhatom én hogy 10 forintot kérek a munkámért. HR-es kedvesen mosolyog, majd közli, hogy az interjú alapján eldönti. Ez a rosszabbik eset és esélyes, hogy tovább raboljuk egymás idejét.
Egy fokkal gyorsabb a megoldás, ha megmondja, hogy annyit biztosan nem ad.
A BBC rendkívüli adást tett közzé tegnap délután a brit Alsóházból. Theresa May és a tory kormányt a közvélemény arra kényszerítette, hogy azonnal adjanak számot az orosz kém, Szergej Szkripál ellen elkövetett merénylet ügyében folytatott nyomozásról. Az ügy nemzetközi jelentőségű, hiszen…..
Internetmegosztás otthon, egyszerűen A laptop és más mobil eszközök előnyeit akkor tudjuk maradéktalanul kihasználni, ha vezeték nélküli hálózatot, WiFi-t létesítünk otthonunkban. A WiFi hozzáférés egyik, de nem egyetlen előnye, hogy csatlakozhatunk a mobil kütyükkel az internethez. A Wifi router…..
Egy ismerősöm mesélte pár éve, hogy Franciaországban járva az ott élő barátaik útközben megmutatták az egyik nagy nemzetközi édességgyár két egymás mellett lévő gyártócsarnokát, mondván: az egyikben Nyugat-Európába, a másikban Kelet-Európába gyártják a terméket, ami ugyanolyan márkanévvel,…..
Egy haláleset sok szomorú kötelességet ró a valószínűleg amúgy is rossz állapotban lévő családtagokra, így különösen szerencsétlen ügy, ha ilyenkor bénázik valamelyik hivatal. Ez történt szegény Ádám a "néhai" Vénszivar.(míg te azzal ki nem tiltottál! esetében, aki hiába tett eleget bejelentési…..
Úgy tűnik, a magyarok külföldre költözési kedve lassan beáll egy állandó szintre, legalábbis a Tárki legújabb kutatása azt bizonyítja, hogy a lakosság 15 százaléka (azaz durván minden hetedik ember) foglalkozik a (hosszabb-rövidebb) határátkelés gondolatával. Ami viszont…..
A kék virágos kábelszolgáltató ismeri a szegény embert még az ág is húzza mondást, és egyszerűen nem akar a magyar néplélek évszázadok alatt leszűrt és kikristályosított tapasztalatával szembemenni - más magyarázatot nehéz találni a rendőrségi papírral alátámasztott…..
Az öröklési jog eleve nem egy egyszerű terület, Tamásék ügyében ráadásul szinte minden megvan, amitől csak bonyolultabbá válhat egy ilyen eset. A bank viselkedésében eléggé érthetetlen, hogy ha egyszer elismerik Tamás apját örökösnek, miért nem adnak információt neki,…..
j311 2015.09.17 11:06:54
@mt-03: Az illetéktelen kártyahasználatért csak akkor felel a bank, ha bejelentetted nekik a kárty eltűnését vagy olyan helyen és időben történt a használat, ahol te nem lehettél ott.
Pl. reggel 8-kor veszel két kiflit Győrben, fél kilenckor meg egy LCD TV-t Szegeden.
Ha tudott a halálról a bank... Itt jön képbe az örökös és a közjegyző. Egyrészt az örökös be tudja jelenteni a halált, ha elmegy a bankban és bemutatja az eredeti halotti anyakönyvi kivonat. Másrészt ha a bankszámla adatait megadták a közjegyzőnek, akkor ő is hivatalból értesíti a bankot és kikéri a számla részletes adatait. Mindkét esetben attól a naptól felelős a bank, hogy igazoltan megkapták a hivatalos halálhírt.
  A dolgok jelenlegi állása szerint Istvánék a második télnek futnak neki fafűtéssel és elektromos főzőlappal, és egyáltalán nem azért, mert ők a Gázfelhasználás Elleni Júdeai Nemzeti Front előretolt csapata. Az még oké, hogy valaki az E.ON-nál tavaly félrenézett egy…..
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
Szegény Felháborodott Előfizetőt nem az borította ki, hogy fizetnie kell a hűségidő alatti felmondásért, mert ezzel tájékozott ügyfélként tisztában volt, hanem azok a számok! Botcsinálta közvéleménykutatóként viszont érdekelné, hogy egyáltalán léteznek-e listaáras…..
Megint kiderült, hogy olvasni kell sokat és alaposan, meg kérdezni, de néha az sem elég, mert így is simán kiderülhet egy a boltban teljes körűnek becézett garanciáról, hogy kenhetjük a hajunkra akár egy közönséges üstszájgumi miatt is, ami egy kis genyó, "erős…..
Richard Hammond megerősítette, hogy ő is kiszáll a Top Gearből. A húzás nem igazán meglepő most, hogy Jeremy Clarkson kirúgása után James May is otthagyta a csapatot. Hammond eddig nem nagyon nyilatkozott az ügyben, a hallgatását pénteken törte meg, amikor kiírta a Twitteren a 2,2…..
j311 2015.04.27 09:01:01
@Virág et.: Az megvan, hogy az ilyen emberek szerzodesenek altalaban van egy olyan resze, ami x idore kizarja hasonlo musorban szereplest masik cegnel? Egyaltalan nem biztos, hogy az ennek megsertesere vonatkozo penzt valaki ki akarja fizetni...
Hallhattunk már minden érvet és ellenérvet a különböző fehérnemű és egyéb márkák hirdetéseivel kapcsolatban, az ellenzők leggyakoribb vádja, hogy ezek a cégek olyan testideált közvetítenek a nők (és nem mellesleg: a férfiak) felé, melynek nem sok alapja van. Nyilván…..
Gáboréknak nem elég, hogy sikerült a bedőlt DRB-csoportnál bankolniuk, de a pénzükhöz jutásnak még ára is van a macera mellett. Érthetően elégedetlen. Még akkor is, ha nyilván biztonsági okokból kérik tőlük a hiteles cégkivonatot. Kedves Homár!   Bt.-nk a nemrég…..
j311 2015.03.20 17:27:01
@sarostehen: Egyáltalán miért is kellene bármit is fizetni bármelyik hivatalnak ha már fizettem adót?
Nem elég akarni, de tenni, tenni kell! Méghozzá elég sokat. És az sem biztos, hogy elég ahhoz, hogy az ember megszabaduljon a T-előfizetésétől. Laci, tied az első hely! Kedves Homár! Érdeklődéssel olvastam az alábbi történetet és kénytelen vagyok reklamálni. Vajon mennyi…..
Rögtön a blog legelső posztja olyan vendégeket csalt az oldalamra, akikről a jelenlegiben írok. Ők azok, akiknek megjelenésére mindenképp számítottam, amikor úgy döntöttem molesztálós témájú blogot indítok. Így egyszerűen köszönöm nekik, hogy megjelentek és ahogy…..
j311 2015.01.06 15:35:20
Ha a független igazságszolgáltatás nem emel vádat vagy a vádemelés után felmenti a vádlottat, akkor nem volt sem erőszak, sem molesztálás. (vagy csak megúszták a dolgot, mert pénzzel mindent el lehet intézni, sok pénzzel meg bármit)

Nyilván én nőttem fel különleges családban, különleges barátokkal, mert senkire sem volt jellemző, hogy tizenévesen, vadidegen emberekkel öntudatlanra itta magát. Sőt, 13 évesen még csak kávé közelébe sem kerültünk, nemhogy energiaital, meg alkohol, meg drog.

Az egész ott kezdődik, hogy nem kell elmenni egy emberrel, akit akkor látunk először, teljesen mindegy, hogy milyen gazdagnak néz ki. Mint láthatjuk, sokan erre sem képesek:
www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4

Meg aztán ha már mégis elmentünk, nem kellene (kétes eredetű italokat) iszogatni vele ájulásig.

Ez mind józan paraszti ész. Ha nem tudok úszni, nem ugrok fejest mély vízbe.

Ha sikerült öntudatlanra inni magunkat, akkor sem kellene molesztálni vagy megerőszakolni egy ájult embert.

Egyébként meg elég könnyen megúszták. Örülhetnek, hogy megvan az összes szervük és még élnek. Amilyen felelősségteljesen viselkedtek, akár végezhették volna kutyakonzervben is...

TLDR: ha valaki hibás döntések következtében olyan helyzetbe jut ahol megerőszakolják, akkor ott bizony két ember hibáztatható:
1, aki megerőszakolta az áldozatot
2, az áldozat, aki hibás döntésekkel segített megteremteni az erőszakoláshoz megfelelő körülményeket.

Lehet itten szépítgetni a a végtelenségig, ettől függetlenül a legtöbb ilyen történetben 2 hülye szerepel.
j311 2015.01.07 17:02:38
@Nancsibacsi: Hát persze. Pasikat is meg lehet erőszakolni így is - úgy is.
Csak kb. senkit sem érdekel. Annyira sem érdekli az embereket, mint hogy a kakas csibéket ledarálják keltetés után, mert a tojók ugyanannyi tápból több húst növesztenek.
j311 2015.01.07 18:35:05
@Mj: "Mondjuk férfiak jó eséllyel nem halnak bele vagy nem szenvednek súlyos sérüléseket, de köszönöm, hogy ismét megcsillogtattad az empatikus képességeid legjavát."

Ja, nincsenek érzelmeik, érzéseik, lelkük sincs, a férfiak mindent kibírnak.
Sőt örüljön neki, hogy akkor is dugott amikor nem akart.
Ebből kiindulva a nőknek sem lehet igazán nagy lelki teher, hogy akkor dugtak, amikor nem akartak.