Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jump In

25 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az évem elsősorban a generációváltásról szólt. Az Xbox 360 helyébe megérkezett nálam is az Xbox One. Azóta elég sok új játékom lett (ingyen, na meg persze vettem is párat). A gépezet egész pontosan 16 telepített játék mellett 80 telepítésre kész játékot számlál, ami szép szám a májusi állapothoz…..
Mivel még szinte új vagyok a kávézás, de főleg a kávékapszulák világában, ezért életem első kávéfőző vásárlása után rögtön belevetettem magam a témába, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a kapszulák nyújtotta élményből.Én amolyan ínyenc vagyok inkább. Nem szoktam és nem is fogok soha rendszeresen…..
Az elmúlt hónapokban kicsit elszaladt velem a ló, ami a játékvásárlást illeti. Több olyan cím is elém került, amivel régóta szemeztem, de a megjelenése idején valamiért úgy döntöttem, hogy inkább passzolom. Az első a sorban a The Division lett. Anno okkal nem vettem meg és sajnos ma sem sokkal…..
Augusztus 3.-án életem első premier előtti vetítésén jártam. A címben szereplő film trailerei közül mindössze kettőt láttam, valamint három karakter ismertetőt. Ezek alapján mit vártam? Egy fergetegesen jó Harley Quinnt, egy korrekt Deadshot alakítást, humort és mást nem nagyon. Lehet, hogy…..
Az elmúlt hetekben tesztelgettem az Xbox - Windows játék átküldési lehetőségét. Jelentem, a streamelés prímán működik! Mikor nincs otthon az ember, kisebb kijelzőn játszani még mindig jobb, mint egyáltalán nem játszani. A Microsoft Play Anywhere lehetősége engem nyilván nem érint, mivel nincs és…..
A mozi és én: régen gyerekkorunkban és később középiskolás éveink elején is aktívan eljártunk szüleinkkel (évente 10-20 film összejött), aztán középsuli második felében a régi barátokkal is. Ez azonban idővel megszűnt. Elsodort minket az élet más városokba, országokba, egyéb dolgok fontosabbak…..
A kocka blogomból sosem lesz filmes blog (és nem csak azért nem, mert nem értek a filmekhez), viszont arra gondoltam, hogy a jövőben a játékaim mellett néhanapján film/sorozat élményeimről is írhatnék. Ez az első próbálkozásom e téren. Nem szeretek, nem szokásom egyedül moziba járni (és a jövőben…..
Mik történtek velem mostanában gamer fronton? Vettem használtan egy tökéletes állapotban lévő, garanciális Xbox One-t. Mellé beszereztem 3 kezdő játékot lemezen, melyek a következők: Forza Horizon 2, Rise of the Tomb Raider, Batman Arkham Knight. Persze ott van az ingyenes World of Tanks a Tigrissel…..
Adott az én Xbox 360 Slim gépem. Már öreg szegény, gondoltam eladással vagy anélkül, de beújítok egy újabb vasat, mert egyre csak jönnek a jó címek én meg közben kimaradok a buliiból. A gond az, hogy az új konzolok nem túl olcsók, a játékok árai egyenesen horribilisek, plusz mellette még havi…..
Ehhez a listához a Twitter archívumom több száz tweetjén kellett átrágnom magamat. A TOP3 kedvencem nem volt kérdéses (pár év alatt összeállítottam), de a többit meg sem kísérelném sorrendbe rakni. Láttam sok-sok filmet. Régieket és újabbakat, azok közül ezeket szerettem. Ennyi. Folyamatosan…..
Hosszú idő után újra jelentkezem. Tudom, messze még a december, de ahogy a dolgok állnak nagy meglepetésekre nem számítok. Az Xbox Gold előfizetésemnek köszönhetően vár rám még 5 db Games with Gold ajándék játék és ennyi. Mivel csapattam? Év Játéka és egyéb kategóriáim?..
Ebben a posztomban a normál M4A3E8 Sherman és a Fury Sherman technikai tulajdonságairól fogok írni. Téma lesz e két M4-es tank fejlesztése, testreszabhatósága, és szót ejtek a lőszerekről és a legénységről is. Még valami! Írásomban továbbra is csak a World of Tanks Xbox 360…..
Anno látatlanban nagyon utáltam a World of Tanks-et a reklámokkal és a játékról áradozó ismerősökkel együtt. Az Xbox 360-ra érkező Béta verzió sem győzött meg igazán, de a végleges változat kipróbálása irtó hamar magával ragadott, és megszerettette velem ezt a…..
2014-ben is elég sok játék került fel a virtuális és az igazi polcomra. Akadtak olyanok, amik ingyen jöttek (Xbox Live Gold előfizetéssel), többet évközi akciók keretein belül kaparintottam meg, és persze voltak játékok, amiket szintén gamer testvéreimnek köszönhetően…..
Amikor valamilyen nagyobb visszhangot kiváltó baleset történik, mindig jönnek az okos kommentek, hogy KRESZ vizsgához kéne kötni a kerékpározást, elvégre ők is aktív résztvevői a közlekedésnek. Szerintem tanítani esetleg lehetne (külön bringásoknak szervezett tanfolyamokon,…..
Minden kocka lelkű gamer tudja, milyen az, amikor alapból 20-30 órás játékidővel rendelkező videojátékok végére érve el kell búcsúzni egy-egy karaktertől. Persze a lehetőség adott, azonnal újrakezdhetjük a sztorit, és így akár több száz órát is eltölthetünk kedvenceinkkel. Gondoltam, készítek egy…..
Van egy rossz hírem: az *Airsoft drága hobbi! Persze el lehet kezdeni egy egyszerűbb kezdő fegyverrel, és a kötelező szemvédővel / teljes arc-nyakvédő maszkkal, rohangálhatunk a többiek között pulcsiban, melegítőben, de személy szerint így nem érezném jól magam, és sokan állnak hasonlóan a…..
Jump In 2014.05.07 19:50:16
@durczás: Motor volt és használt. :D
Igen, a csapatkeresést kihagytam ebből a posztból, és tény, hogy használt felszereléssel, fegyverrel is lehet kezdeni, de rengeteg ember van, aki csak az új dolgokat vásárolja. Személyiség kérdése. Általában ez a biztonságosabbnak vélt verzió a vásárlók fejében.
Jump In 2014.05.07 19:56:22
@Whitzerai: Köszönöm a hozzászólást. Jobb lett volna leírnom, hogy gondolkodás nélkül nem szór el senki sem ennyi pénzt. Én sem. Szerintem hosszútávon 6-12 hónap alatt ennyit elszór az ember, megveszi, amire vágyik, főleg ha a csapatszellem motiválja (egységes megjelenés). És ja, valóban a kipróbálás, játékos/csapatkeresés az első.
Jump In 2014.05.07 22:50:30
@Vid Szöllősi: Egyrészt ez egy személyes blog > blog poszt, nem cikk. Másrészt belekötni abba, hogy mi drága és mi nem, vagy abba, hogy kinek mi kell, és mi nem, butaság.

Amiket felsoroltam nem kell egyszerre megvenni, és nem is kell mind megvenni, ezzel tisztában vagyok. Nem írtam mindenről, itt-ott nem fogalmaztam megfelelően, ez az én saram, de amik eddig kommentek érkeztek... hát.. 1 dolog volt igazából, amit nem tudtam/eltévesztettem.
[ Nincs kedvem kommentálni. Iszonyú hosszú írás. Respect, ha az egészet elolvasod. Egy kis infót azért még ide vések. Jelenleg Dani facebookos borítóképén ez a szöveg áll: "Igen, szingli vagyok. És kurvára le kell nyűgöznöd ahhoz, hogy ez változzon." ] [ Előzmény bejegyzés ide kattintva ] Az…..
Összeállítottam egy listát azokról a játékaimról, melyekkel még soha nem játszottam, vagy alig jutottam túl velük az első fejezeten. A legtöbb Xbox Gold ingyen játék volt (köszi Microsoft), vagy alig került többe pár száz Ft-nál (heti és egyéb akciók), kettő nagyobb címet…..
Jessica De Gouwimdb: http://www.imdb.com/name/nm2681284/   Peyton List imdb: http://www.imdb.com/name/nm0514228/   Willa Hollandimdb: http://www.imdb.com/name/nm1473267/   Emma Stoneimdb: http://www.imdb.com/name/nm1297015/     Kat…..
A raptr nemrég hozta nyilvánosságra legújabb infografikáját (katt ide), mely több mint 19 millió gamer játéktevékenységéből született. A PS3 tulajok statjai nem kerültek beszámításra, mivel ezek valamiért nem publikusak.   Együtt vizsgálva PC-t és Xbox-ot az év…..
Szereztem egy rosszakarót. Nem baj. Szánt szándékkal megkavartam az állóvizet, és ha kell, újra megtenném. Egy volt osztálytársamról van szó, akivel két évig tanultunk egy helyi suliban, és akit az első perctől kicsit "furának" tartottam. Mondjuk ki nem az? A srác jeles tanuló…..
Ezen az óriási piacon nem egyszerű feladat megtalálni a számunkra megfelelő tabletet. Választásnál a legfontosabb, hogy tisztában legyünk az igényeinkkel, és nálam pont ez okozta a problémát. Tudtam, mit akarok, és nem akartam kompromisszumokat kötni. Sajnos a…..
Nemrég felmerült itthon, hogy kéne egy új vas az ősök részére. Van itthon több is, de egyik sem mai darab. Amit ők szoktak használni az meg különösen pff, a héten be is nyújtotta felmondását. Nem akartam elfogadni, próbáltam rendbe rakni, de telepítésnél olyan hibaüzeneteket…..
Legszívesebben megváltoztatnám a múltat, most épp annyira bánom, hogy évekkel ezelőtt megvettem a netbookomat, vagyis, hogy pont ezt a gépet. Egy 2010-es évjáratú Acer Aspire One 532h-ról van szó. Akkoriban a második legjobb ár-érték arányú termék volt a piacon, a fene sem…..