Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrejfej

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron már írtunk a Scythe című társasjátékról, amely 2016 egyik legfontosabb megjelenésének bizonyult. A sors különös fintora, hogy 2017-ben is elmondhatjuk ugyanezt, hiszen hamarosan érkezik a játék a magyar változata a Delta Vision gondozásában, ráadásul nem sokkal utána a kiegészítő is…..
andrejfej 2017.01.23 15:26:14
Idén ünnepli harmincadik születésnapját az F.O. System. A legendás dark rock zenekar 2006 óta pár évente színpadra áll egy-egy múltidéző koncert erejéig, legközelebb éppen február 20-án, jövő szombaton a Barba Negrában. Az esemény kitűnő alkalom arra, hogy Mátyás Attila frontemberrel felelevenítsük…..
Szűk másfél évvel ezelőtt, amikor lefutott a képernyőn A törvény nevében első szezonját záró epizód stáblistája, a sorozattal kapcsolatos sajtómegjelenéseket figyelő rajongók már dörzsölhették is a tenyerüket a hír hallatán, mely szerint az HBO még a premier-évad…..
A sárándi M47 emlékére valami amatőr szervezőtársulat szervezett egy táncestet a hétvégén a Petőfi Csarnokba. Többek közt Dj Rush meg Marco Remus csinálásra ment az atomszögelés reggelig, akiket meg állítólag elfelejtettek kifizetni a magyar szervező szakemberek. Azóta az…..
andrejfej 2015.03.17 15:03:17
@Zsuzsikám (the 4th): Az öreg nyugdíjaskedvezménnyel ment be, tőle nem lettek gazdagabbak.
  Van egy örökérvényű igazság Hollywoodban: semmi sem igazi. Éppen arről beszélgettem egy amerikai barátommal, hogy ő szereti a Halálfos Iramban sorozatot, én meg utálom. Az autók -  szólt az érv, az én érvem meg az, hogy a sorozat mindannak a szépségnek és technika iránti…..
andrejfej 2015.03.10 16:34:20
@McMester: škoda 110 super sport (typ 724)
És beteg egy film volt, igen :D
Pár éve egy gyönyörű márciusi hétvégén adtunk a kispolgári élvezeteknek, és a család egy részével visegrádi kirándulásra indultunk. Visegrád kellemes hely, a kötelező programok (séta a Duna parton, vár, bobozás) után jólesett az ebéd, mely után még ejtőztünk egy…..
Subba Vasárnapina: Gyertyatartó 2015.02.15 18:07:00
andrejfej 2015.02.16 17:01:45
Délig  bármilyen kérdésre válaszol az erdélyi bajszos nő  VV Edina ..
Ötletes és nagyon szerethető megoldások: Éleszerű részletek, bonbon az ánuszban: Misi mókus csöcsökkel: Sallangmentes:    ..
andrejfej 2015.02.02 15:36:39
Subba Na, mit néz a Voksán Viri? 2015.02.02 12:02:15
Hát a SZUPER HERÉKET!!!!!!  MOndjuk azt én is nézném B)..
10. Ortutay-botrány 2006 májusában harmad- és negyedéves diákok kollégiumi beavatást tartottak a szegedi Ortutay-kollégiumban, melynek során nem kevesebb, mint 29 elsős fiút aláztak meg a lehető legváltozatosabb módszerekkel. Az álmukból felköltött "gólyáknak" parancsra…..
„Ha a számításaim helytállóak, amikor eléri a 88 mérföldes sebességet, csodát fogsz látni, fiú.”  Magasságos egek! Nagyjából 5 éves lehettem, amikor megismerkedtem Robert Zemeckis csodájával, a Vissza a jövőbe első részével, méghozzá a jó öreg VHS kazettán. Azonban…..
andrejfej 2015.01.09 11:01:18
10. Bilincsben Elvileg lesz belőle film (az imdb-n már külön szócikk is van róla, de még szereplők híján), úgyhogy kíváncsian várom a végeredményt. A története nagyon egyszerű, ám annál hatásosabb. A legbelső félelem, a vívódás képi ábrázolása óriási kihívást…..
Azért ha valaki ezekre a képekre ránéz, alighanem elkezd irigykedni. Persze a főnöknek így is lehetnek rigolyái, és a munka is lehet sok, de alighanem ilyen körülmények között reggel könnyebb a munkakezdés. A helyszínek egy része persze itt is elsősorban pihenésre van szánva,…..
A Blikk nem viccelt a tegnap elindított, "VV Veronika is csak egy ribanc" dologgal, és rejtett kamerás felvétellel bizonyítják, hogy a VV egykori szereplője 150 000 forintért egy szál pinában pókerezik ilyesmire fogékony férfiak társaságában, akik közül az egyik meg is mustrálja a…..
Az Elit alakulat (Band of Brothers) és a The Pacific - A hős alakulat után II. világháborús bombázópilótákról szóló minisorozatot forgat a Steven Spielberg - Tom Hanks producerkettős, természetesen ismét az HBO-nak. Spielberg a Ryan közlegény megmentése című film készítésekor…..
Az ASUS-é az eddigi legfurább szerzet a CES-en. A 18”-os készülék Androidot és Windowst is futtat ugyanis. A P1801 első ránézésre egy kisebbfajta AIO PC (all-in-one) -- vagyis nem külön ház és monitor kialakítású, hanem a képernyővel egybeépített számítógép, --…..
Debreceniek biztos láttak már ennél cifrábbat is, de azért ez se rossz. Naiv gyalogost a rendőrök egyik éjjel megbüntették 5000 forintra, mert szerintük nem ott él életvitelszerűen, ahova be van jelentve. A sajtpapírjukra viszont már elfelejtették ráírni a fennforgás…..
A Belvárosban tömegközlekedők biztos tudják, hétfőtől átpakolták a buszmegállókat a Ferenciek terén,  az átépítés miatt. Mivel itt napközben tízféle busz is megáll, két megállót tettek egymás mellé. A földre pedig valaki krétával szépen felrajzolta, hogy melyikhez…..
andrejfej 2013.01.08 15:03:37
@Dr. Furia: ki tudja melyik irodában mennyi pénzt számoltak el érte..
Furdancs Blog Ajtógomb-"tuning" 2013.01.04 10:00:00
Eseménydús volt a karácsony. Mondhatni, beigazolódott, hogy valóban létezik a "minden a legrosszabbkor romlik el" elnevezésű tréfás népi játék. Nekem kijutott mindenből. Volt részem fali melegítő szerelésben, meglátogatott a mosógépszerelő és lendületből megjavítottam a…..
Hiába akarnak a Tv2-nél minőségileg szórakoztatni, ha a jónépnek nem a minőség kell, hanem a bulvár meg Jimmy fia Krisztián. A The Voice nézettsége a legutóbbi adásra már arra a szintre csökkent, amit nem nagyon lehet megmagyarázni a heti értekezleten, így lépni kellett, de…..
andrejfej 2013.01.04 15:13:58
Az instant fényképezés egykori királya, a Polaroid újra feltámadhat. Egy orosz nyelvű kiszivárgott anyag szerint egy cserélhető objektíves rendszerkompakt gép készül, mely egyelőre a kevésbé felhasználóbarát IM1836 névre hallgat. És miért érdekes mindez nekünk? Azért,…..
andrejfej 2012.12.20 10:44:18
@Acetate: köszi, akkor jól gondoltam.
A neves Sakar Inc. :D Rá kellett keresnem, hát ők is gyártanak mindenfélét. Lehet, hogy kiugrásként fizetnek a névért és egy használható hardvert tesznek alá?