Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faust.

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem ismeritek a szabályokat?!" Ezúttal Wes Craven '96-os kult(nak tituált)horrorja kerül terítékre. Őszintén szólva fogalmam nincs, hogyan jutott eszembe, hogy meg kéne néznem a filmet. Utoljára olyan 11 éves korok körül láttam a tívíkettőn (még szolid piros kör volt…..
MAROS FILMFESZTIVÁL 2010.- Rákosmenti történetek –A versenykiírásRákosmente Önkormányzata rövidfilmszemlét hirdet.A filmszemlére nevezett filmek vetítésére a Maros moziban kerül sor, 2010. márciusában.Nevezési szándék jelzésének határideje: február 22-igA…..
Faust. 2010.01.12 21:52:50
Filmekről - kockáktól. Irónia 2010.01.12 21:40:39
Nem sok ilyen poszt lesz remlélem, de ezt muszáj volt. Egyrészt vicces, másrészt hangulati felütés Mykee kolléga közelgő Batman überposztjához...
A rengeteg fajta gyümölcssör mellett ismételten egy nem megszokott söritallal szolgálunk nektek. Volt már kaktuszos-lime-os, gránátalmás, így ezúttal a banánsörök következnek. Ezek alapanyaga pedig az érett banán, ügyelve persze arra, hogy még véletlenül sem kerülhet bele…..
Faust. 2010.01.11 21:10:01
Mykee cimborám és a blog vezetősége által lehetőséget kaptam én is, hogy minden filmes kategóriába vágó, érdekes vagy talán kevésbé érdekes gondolataimat e blogon belül megoszthassam a kedves publikummal. Üdvözlök én is tehát mindenkit itt, és hogy kellő löketet adjak a…..
filmdzsungel A pankrátor 2010.01.05 21:43:00
Pótoltam A pankrátort - már ideje volt. Mickey Rourke újjászületett, ez nem vitás. Aronofsky ledirigált egy nem akármilyen 110 percet. Szívszorító, földbe döngölő… A nyomott hangulata teljesen rátelepszik az emberre. Még jóval a film vége után sem enged. Körbeleng…..
Alexander Payne (Gimiboszi, Schmidt története) 2004-ben elkészített filmjéért nem mutattam túlzott érdeklődést. Amikor a tv-ben láttam az előzetest, az tetszett de...nem izgatott fel annyira, hogy beüljek rá egy moziba vagy letöltsem a net-ről majd később pedig, kikölcsönözzem a…..
Cronenberg rovarával, a Léggyel indítottam volna a filmajánlók özönét, de a publikálásra kattintva az egésznek nyoma veszett. A hiányosságot egyszer bepótolom, de hogy valami igazán grandiózussal kezdjünk, előveszem egy régebbi ajánlómat, mely az Ördögűző kvadrológiával…..
Szeretettel üdvözlök mindenkit a Film/kocka blog első (és remélhetőleg nem az utolsó) bejegyzésének megszületésénél.Amint azt nevünkből kitalálható, a Kedves Olvasó már megint egy filmes blogra tévedt, melyből ugyebár rengeteg van - de sosem lehet elég!;)Előre leszögezzük,…..