Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandinista

1 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
sandinista 2012.08.29 14:47:35
@bpetya75: Gondolom olyan (mármint válasz) nem lesz. Legfeljebb 2-3 hét múlva kap majd egy sértődött hangú levelet a bloggazda, miszerint "eddig kinn voltam a rigen és termelést vezettem, szabadidőmben meg takarítottam / krumplit pucoltam, nem értem rá ilyesmivel foglalkozni; aki nem akarja elhinni, annak nem kötelező".

Viszont a bukta (fuckup with marmelade) így is bukta.
Tizenharmadik vendégem Shrikant Ramdas, 40 éves banki elemző volt. Indiai családban született, Bangalore-ban nőtt fel, másfél élve Törökországban, Istambulban él. A szokásos Batthyány téri találkozóhelyre mentem érte. Hazafelé rengeteg kérdése volt, amire 1-2 szóban…..
sandinista 2012.07.16 10:29:59
@lakzi: Ez egy óriási tévedés, pedig csak a CS felhasználási feltételeit kellene elolvasni. Az az első számú alapelv, hogy a vendég alkalmazkodik - mint minden egyéb nem üzleti alapú vendéglátás esetében is amúgy. A vendég nem kérhet és nem várhat el semmit, mert ő a _vendég_. Volt olyan hosztom, akinél én se éreztem magam tökéletesen és nem is foglalkozott velem sokat, de eszembe nem jutott volna beszólni neki, hogy "takaríts már ki egy kicsit", vagy hogy "miért nem lógunk együtt egész nap". És voltak olyan vendégeim is, akikre nem tudtam túl sok időt szánni (kb. pont a fenti sztoriban szereplő koreográfia mentén), de soha, senki sem panaszkodott. Aki egy idegen helyen egyedül nem tudja magát feltalálni és állandó pesztrálásra van szüksége, annak tényleg nem való a CS, utóbbit elvárni pedig (amellett, hogy illetlenség) a felhasználási feltételek megsértése. A posztolónak semmi szégyellnivalója nincs, bár kétségtelen, hogy a beszélgetést valóban nem keverném össze az emailezéssel és lehet, hogy ezek után ő se fogja.

@nikita: Egyáltalán nem kell rosszul érezned magad ilyen esetben, ha meg direkt felhívtad a figyelmet az adatlapodon arra, hogy elfoglalt vagy hétközben, akkor no pláne. Inkább gondolom azt, h az indiai úriember nem passzol túlságosan a CS mentalitásához - a leírás alapján inkább tűnik a Kempinski vagy a Mariott törzsközönségének. Adódik továbbá a gyanú, hogy kicsit bizony kreatívan értelmezi a CS bizonyos elveit (magyarul: csajozni akart, csak aztán meggondolta magát). Herendi porcelánt nagy kedvezménnyel pedig valószínűleg sehol sem árulnak, az nem az a kategória amire szezon végén rányomják a -70%-ot :-)
sandinista 2012.07.16 16:54:01
@kaoz: Kiegészítem - nem kérhet és nem várhat el semmi olyat, amit a hoszt kifejezetten nem ajánl fel. Vagyis a példádnál maradva: ha a hoszt a profilján egy normál ágyat mutatott, majd érkezéskor közölte, h akkor alhatsz a padlón, az a részéről teljesen inkorrekt volt. Ha előre mondta volna, h a padlón lesz az alvás, az nem lett volna az - volt ilyen hosztom, nem volt gond, vittem halózsákot és összességében nagyon pozitív élmény volt.

Az viszont, ha a vendég akármilyen "extra" elvárásokkal érkezik (és ebbe bizony beletartozik az is, h nem hajlandó a hoszt időbeosztásához igazodni, amire több példát lehetett már olvasni ezen a blogon is), mindenképpen problémákat generál. Ettől függetlenül abban, amit írsz ("En ugy gondolom hogy nem elvarasokrol, hanem alapveto kommunikaciorol, ill ennek hianyarol lehet szo"), maximálisan egyetértünk.

Összességében szerintem sok tipikus kezdő CS-problémát mutat be ez a blog, amik az idő múlásával és a tapasztalat növekedésével valószínűleg majd csökkennek. Az első például, h nem muszáj mindig mindenkinek igent mondani és h a profilok alapján elég jól lehet szűrni az érdeklődőket. Kicsit alaposabb körültekintéssel az olasz meg a görög fickóhoz hasonlókat biztosan könnyű szívvel utasítja majd vissza nikita is és ezáltal több olyan emberrel találkozik, akikkel "bejönnek egymásnak", így a pozitív tapasztalatok kerülnek majd túlsúlyba.
sandinista 2012.07.18 11:00:29
@nikita: Igen, pont erre gondolok én is, h a tapasztalattal majd csökken az ilyen élmények aránya.

Az olasszal kapcsolatban azt tudom visszhangozni, amit kaoz is írt - lehet, h a review-k normális angolsággal vannak megírva (a google translate néha egész jól működik, nagy nyelvek között főleg), de az adatlapja alapján elég jól lejön, h a gyakorlati angoltudása zéró. Ott is ugyanúgy keveri bele az olasz szavakat az angolba, mint ahogy elmondásod alapján élőben is tette.

A fotókat pedig szerintem is kár kihagyni, sokat elárul és bár elismerem, h adott esetben félrevezető is lehet, sokkal több esetben nyújt segítséget, mint nem. Persze ha valaki 400 fotót töltött fel magáról, azt én se bogarásznám végig, csak belelapoznék.

Az is jó "szabály", amit kaoz ír, h olyan dolgokat kell belerejteni a profilodba, ami alapján meggyőződhetsz arról, h az, aki couch request-et küld, tényleg vette a fáradságot és legalább elolvasta az adatlapodat. Sokan "hidden question"-t tesznek be valami kevéssé egyértelmű helyre és ha arra nem kapsz választ a request-ben, akkor már látható is, h az illetőt csak az ingyen szállás érdekli, a hoszt nem igazán.

Az indiai review-ja, amit írt Rólad, felettébb udvariatlan és azt juttatja eszembe, mint amit az egyszeri edző bá' szokott mondani a keménységhez semmilyen szinten nem szokott játékospalántáknak: "síró, picsogó futtbalpályára nem való". Azt felróni a hosztnak, h Budapest egyik legjobb részén van a lakása (még ha az residential area is), végtelen tájékozatlanságra vall, ami eredendően még nem baj, ha valaki akar rajta változtatni. Csak rajta ez nem látszik cseppet se, inkább elvárja, h a világ igazodjon őhozzá. Mit mondott volna akkor, ha valaki olyan hosztolja, aki Kőbányán vagy Újpesten lakik? Neki tényleg inkább az kellett volna, h valamelyik belvárosi négy- vagy ötcsillagos szállodába menjen, oda legalább nem lett volna olyan kemény meló felcipelni azt a sok nehéz bevásárlószatyrot a frissen manikűrözött kis kacsójával. Pfff.
Borókai Gábor helyében én most nagyon megkövetném Stumpf Andrást, aki tudtán kívül előlépett elnöki tanácsadóvá, méghozzá kapásból a legbefolyásosabbá. Hogy miért? Emlékszik még valaki, hogy miképp végződött a letiltott (de  azért máshol még megtalálható) Heti Válasz jegyzet? Egy forgatókönyvet…..
Az elmúlt hét egyik - legnagyobb port felvert  - sajtóhíre volt a WikiLeaks által beharangozott, mintegy negyedmillió (részben bizalmas és titkos) amerikai diplomáciai jelentés nyilvánosságra hozatala, amelyekből több ezret már letölthetővé is tettek a honlapjukon, s több…..
sandinista 2010.12.02 19:06:36
@tiboru: Köszi. Örömmel eladnám saját kútfőként, ha igaz lenne - sajnos be kell valljam, hogy az ilyen feladatokat (sokminden máshoz hasonlóan) a gépek sokkal jobban végzik, mint a humanoidok.

Először csak a "gálanindzsa" kifejezés tetszett meg, de aztán mazsolázgattam egy kicsit és végül majd' minden verzióra lett egy többé-kevésbé ráillő. A személyes kedvenc a nazális ánizs köcsög.
Most, hogy csupa okos ember nyilvánul meg az alkotmánytervezet shmittpáli kiegészítéséről, én is ideírom, amit gondolok arról, hogy Zaphod elnökünk szerint, a magyar nyelvet alkotmányilag védeni kell. Előtte azonban parabola, kivételesen majom, sárkány és kígyó, továbbá…..
sandinista 2010.11.12 18:44:21
@peetmaster: Erről. Egészen megdöbbentően színvonaltalan egy katyvasz ez (lehet, hogy kimaradt belőle az érzelemrokonító forraszték?)

Nem értem, hogy

1. hogyan sikerült ezt elkövetni;
2. hogy nincs a KEHI-ben egy írástudó ember sem, aki legalább az ordas helyesírási és tartalmi (pl. VI. Benedek és társai) hibákat kijavítaná;
3. miért nem ver szinte semmilyen hullámot a sajtóban egy ilyen blamázs (mondjuk erre az az elméletem, hogy annyira fájdalmasan rossz az egész szöveg, hogy 1-2 emberen kívül senkinek nem volt türelme végigolvasni).
sandinista 2010.11.13 16:25:48
@Professor Pizka: Nyilván. Ugyanakkor az mégsem mindennapos esemény (se Mo-on, se azon kívül), hogy egy köztársasági elnök ilyen jellegű munkát ad ki a keze alól.

Belegondolni is rossz, hogy mi lenne pl. hadiállapot esetén. Persze annak az esélye kb. ugyanannyi, minthogy a schmitti javaslatok 60%-át viszontlátjuk a készülő alkotmányban, de akkor is.

Amúgy ez csak a harmadik kérdésre válasz, az első mondjuk költői, de akkor is ott van még a második.

Az meg már egészen vicces, h mostanra "eltűnt" a Parlament honlapjáról, szépen illik a kakofón kottába.
sandinista 2010.11.13 16:27:11
@sandinista: (...) minthogy a schmitti javaslatok

edit: mint hogy
A Fidesz Alkotmánybíróságra vonatkozó javaslatának tartalmáról Caracalla - és számos más blog - már elmondta a lényeget. Arról azonban kevesebb szó esett, miért lő hatalmas öngólt a kormány, ha ebből nem táncol vissza. Legyen bár a valódi cél a valóban pofátlan…..
sandinista 2010.10.28 18:34:19
@VIII. Nagyapó: Ennek az esélye valószínűleg konvergál a nullához - alulról. A nyáj összehúzódik, hogy tartsa a meleget, főleg ha a juhásznak van jónéhány mérges pulija, hogy egyben tartsa.
  Három tételben már bizonyítottuk, hogy Fideszországban tulajdonképpen úgy van ellenzék, hogy nincs. Sőt: a nemzeti együttműködés helyzete csak fokozódott: az MSZP-ben középről támadnak a bal oldalon található elnökség felé a '89-es demokraták (muhaha), az LMP-t…..
sandinista 2010.10.28 16:25:42
@Tilikov: Nem érted? A jogállam az elmúlt hat hónapban szilárdult meg. Gyorsabban köt az, mint az epoxigyanta.
sandinista 2010.10.28 16:28:15
@Belpo: Hoppá, nem láttam, hogy már megelőztek.
sandinista 2010.10.28 16:37:26
@Belpo: "Bár, ha a kotmánybirkákat lenullázzák, az nevezhető reformnak."

Nevezhető, ha az ember szegénységi bizonyítvány kiállításán ügyködik saját részre.
Akik látták már a Soul Kitchen című filmet, talán vitatkoznak az Üvegtigris-hasonlattal, pedig jócskán találhatunk közös vonásokat a német mozival. Adott egy kiábrándult vendéglátós, egy lepukkant hely, ahová csak néhány ismerős jár, egy ÁNTSZ-ellenőr, aki meg a maradék…..
sandinista 2010.10.26 11:00:51
@Jukuci: @szucsadam: @Samba22: Shayn tényleg hardcore szakács, nem a film közben avanzsál azzá, a Soul Kitchen-be is azért kerül be ugyebár, mert az előző helyéről páros lábbal rúgják ki a gazpacho-affér miatt (mikró nincs?)

@szucsadam: az általad idézett rész pontosan ezt támasztja alá, lehet "optikai csalódást" kreálni 45 euróért, de én erre nem vagyok hajlandó, mondja Shayn a kukába borítással
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..
sandinista 2010.09.03 17:54:44
@tiboru:

Lehetséges verziók:

1. Brigham mester annyira potens volt / olyan jól érlelte a cuccot a közbeiktatott kényszerpihenők során, h neki mindig elég volt 1 akció is.

2. Vannak a számolgatós fajták, lehet h Brigham mester is abba a fajtába tartozott, oszt' mindig pont bejött neki a "megfelelő nap".

3. Joe Smith továbbadta neki a Tudást, persze kopirájttal és jó pénzért.

4. Azért Brigham mester annyira nagyon nem vette komolyan azt az 1 feleség, 1 kufírc, 1 (esetleg 2) gyerek szentháromságot. Mentségéül szolgál, h arra semmiképp sem vetemedett volna, h a szép fehér jégert levegye.
sandinista 2010.09.03 18:03:10
@postabelyeg: Khm, kettőt találgathatsz.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
sandinista 2010.07.15 14:56:27
@csizsikpizsik: @HosCincer: Az elozo posztbol masolom a hsz-emet: Maradona az argentinok ertelmesebbje szamara ugyanugy egy vallalhatatlan paprikajancsi, mint ahogy a forumozok tulnyomo tobbsege szamara is. A nep viszont (ahol orok torvenyszerusegek szerint nem az ertelmesebbje van tulsulyban) imadja, mert 1) gyakorlatilag istenstatusza van, 2) emocionalis alapon kozeliti meg a jatekot (ami lathattuk, hogy hova vezet), ami a hatalmas mennyisegu idenyszurkolonak bejon.

Az 1)-es pont vonatkozik arra, amit csizsikpizsik irt, a 2)-es meg arra, amit Hoscincer.
sandinista 2010.07.15 15:01:37
@horas: Ne legy negativ, fogd fel ugy, hogy az a meccs ugyanolyan aldozat volt a biraskodasi reform oltaran (legalabbis remeljuk a legjobbakat), mint Irorszag tavolmaradasa a franciak szanalmas onmegsemmisiteseert.
sandinista 2010.07.15 18:52:01
@halihalo: @rizla: Ez jobb, mint a Schwarzenegger-fele fuck you-mozaik.
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
sandinista 2010.07.15 11:52:02
@balu11: Maradona az argentinok ertelmesebbje szamara ugyanugy egy vallalhatatlan paprikajancsi, mint ahogy a forumozok tulnyomo tobbsege szamara is. A nep viszont (ahol orok torvenyszerusegek szerint nem az ertelmesebbje van tulsulyban) imadja, mert 1) gyakorlatilag istenstatusza van, 2) emocionalis alapon kozeliti meg a jatekot (ami lathattuk, hogy hova vezet), ami a hatalmas mennyisegu idenyszurkolonak bejon.
sandinista 2010.07.15 15:10:00
@HosCincer: @matthe07: Ez a bulvarosodas utja, sajnos.

Szerintem a legalja az volt, amikor valuska laszlo (o irja igy, kisbetuvel) irt valami altalanos iskola otodikes fogalmazast arrol, hogy vebe, foci, meg csapat.

A helyzet az, hogy aki rendes infokat akar, az jon az nst-re, aki meg beeri kevesebbel, az marad a faekenel.
Érdekes módon a nyugati ág elődöntőjében inkább Hollandiára mondanánk először, hogy nem érdemelte meg a bejutást, mint Uruguayra. A dél-amerikaiak nehéz csoportból, nehéz ágon verekedték át magukat, a hollandoknak pedig a brazilokkal szembeni csörte volt az első fajsúlyos…..
sandinista 2010.07.06 22:28:40
@Füles 60: Ámen.
sandinista 2010.07.06 22:33:03
@Minarik Ede bácsi: Jaja, tutira imádják a hazai drukkerek is ;-)
sandinista 2010.07.06 22:38:11
@horas: A csapatkapitány van Bronckhorst.
A megszokott taszító és arrogáns magabiztossággal fussunk neki a következő írásnak, amelynek témája az esti Brazília - Chile összecsapás!Mint arra mindannyian jól emlékszünk, Brazília első két csoportmeccsét megnyerte, majd a portugálok elleni zárótalálkozót (aminek tétje…..
Rúgassunk végre egy gólt Messivel vs. rúgassunk még gólt Blancoval..
sandinista 2010.06.27 23:07:14
@originalBalintos: Ok, akkor én értettem félre, bocs. Bár nyilván a közvetítőszobában ülnek FIFA-emberek is szép számmal...
sandinista 2010.06.27 23:10:23
@halihalo: Vicces, hogy a FIFA tökéletesen kilúgozott-kiherélt szövegei mennyire hasonlítanak állam- vagy nemzetközi dokumentumokra. Bár nincs ebben semmi meglepő egy olyan szervezettől, aminek az éves költségvetése több közép-afrikai ország együttes GDP-jének felel meg.
sandinista 2010.06.27 23:20:44
@Mazsa-: Amikor a foci alapjait lefektették, az is teljesen normális volt, hogy veremben tárolták a kaját, ill. hogy 3 napig utaztak, ha a szomszéd megyébe mentek rangadóra.

Ami nem normális, az az, hogy egy ilyen baromi jó meccset, mint aminek ez a ma esti indult, ilyen ostoba hibával degradálni lehessen egy homokozó-csatává.
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
sandinista 2010.06.27 19:35:25
@Ronal-d'oh!: +1

A világon nincs egy darab olyan sport se, ahol ugyanaz megy profi, mint amatőr szinten. És egyébként attól, hogy ugyanazok a szabályok, miért is jobb a dolog? A megye II-ben így is, úgy is alkoholista, vak és pohos sporik fújnak, akik egy villamost se érnek el, ha 15 méternél többet kell futni rá (tisztelet a kivételnek). Érdekes módon nem is jut eszébe senkinek, hogy a BL-döntőbe onnan válasszon játékvezetőt.
sandinista 2010.06.27 20:00:44
@Iustizmord: Nem vagyok szegény Tulio Tanaka az ügyvédje, de hát neki az apja eléggé japán, még ha Brazíliában született is.

Befogadásban a magyar társdalom se a legerősebb (ld. Miriuta "Laci") :-)

Mondok 1 feladványt: Costa Ricában élek, van egy totál fekete feleségem meg egy félvér kis klambónk, akiről kiderül hogy ő az új Détári. A gyereket megtanítottam rendesen magyarul, bár egy kicsit viccesen selypítve mondja az s betűket. Tanult tőlem magyar történelmet meg minden, ráadásul miattam még magyar állampolgár is, de persze az arcára rá van írva, hogy nem 100%-ban kunok meg besenyők az ősök. Tudnál üvölteni teli torokból, amikor a kiscsávó berakja a negyediket az aznap elég gyenge formát kifogó Neuer-nek?

A muszáj az még mindig pontos ;-)
sandinista 2010.06.27 20:03:24
@sandinista: "Nem vagyok szegény Tulio Tanaka az ügyvédje, de hát neki az apja eléggé japán, még ha Brazíliában született is."

EDIT Tulio Tanakának
Még az hagyján is, hogy Jorge Larrionda urugayi játékvezető egy barom, ez ebben a szakmában nem ritka, sőt, elnézve a FIFA jétékvezetőkkel foglalkozó bizottságának döntéseit, egyenesen alapkövetelmény, de a pali egy bundás rohadék. Ami az idiótaságát illeti, 2000-ben egy…..
Tovább szenvednek a spanyolok vagy a svájciak leginkább a közép-amerikaiakkal babráltak ki?..
sandinista 2010.06.21 22:28:26
@raja ram: Kivéve, ha Svájc közben agyonveri Hondurast (amit persze a támadójáték tökéletes hiánya miatt nem fog, de elvben lehetséges).
sandinista 2010.06.21 22:29:05
@Gazpacho: @raja ram: Jogos, mindent visszavonok.
sandinista 2010.06.21 22:37:07
@raja ram: @rio.pete: Vagy úgy gondolkodnak a derék hispánok, hogy "az előző két vébén is 9 ponttal nyertük a csoportot, aztán utána meg szoptunk mint a választási malac. Most hagyjuk, hogy mindenki elkönyveljen minket alibikirályoknak, továbbvergődünk valahogy, aztán pedig rátoljuk az utánégetőt, Piqué-ből pedig kisajtoljuk az utolsó csepp vért is."
Uma cerveja por favor vs. Une biére, s'il vous plait..
sandinista 2010.06.20 23:07:36
@Iustizmord: Kaká hosszú idő óta először pont ma este nem volt szar.
sandinista 2010.06.20 23:08:41
@macca17: +1, abszolútli
sandinista 2010.06.20 23:16:11
@Táposvödör: Az az összenézés nagyon beszédes volt, nem hiszem hogy a FIFA vitrinbe rakja és mutogatja majd, mint a bíráskodás etalonját.

Övrebo-t a döntőbe! ;-)
Hogy kicsoda ő? Hát a legendás svájci futballszakember, aki Svájci Retesz néven letette a catenaccio alapjait. Az Ausztriában született mester sajnos már nem láthatta, ahogy a verrou működésbe lép, és bekattan a Csoportelsőség feliratú ajtó előtt toporgó spanyolok orra előtt.…..
sandinista 2010.06.17 10:12:44
@horas: @szatmari: Ráadásul a spori valószínűleg azért nem fújt tizit (amit egész nyugodtan lehetett volna), mert megvárta mi lesz a vége. Gól lett.
sandinista 2010.06.17 10:40:09
@megvagy hadnagy: Ezzel kapcsolatban írtam ezt, bizony van kétely:

Az esti meccsel kapcsolatban - mennyire volt jogos a tizi + piros kombó? Ugyan kétségtelenül összeért a két cipőorr, és elég vaddisznó módon mozdult ki a kapus, de Suárez azért eléggé el akart esni. Láttunk már ilyenért kifelé szabad + sárga műesésért formációt is (a 2002-es vébén meg sokkal vadabbakat is, de olyan ne is legyen soha többé).

Egy biztos, Dél-Afrika nem Dél-Korea.

(hozzátéve, hogy a kapus kiállítása akár kompenzációnak is felfogható, mivel a vicces nevű Dikgacoi-t negyed órával előtte nem zavarta le a spori a kedves kétlábas belépőjéért úgy, hogy már volt 1 sárgája)
sandinista 2010.06.17 10:43:13
@donnelly: Viszont az érdekes, hogy Parreira-n kívül senki nem emelt szót ez ellen, a sajtó meg egyszerűen lehozta hogy "a kapus felrúgta a csatárt", ennyi.
Tegnap délután kettős jubileumhoz érkeztünk. A Portugália-Elefántcsontpart meccs előtt hangzott el tizedszer, hogy "ez már tényleg jó meccs lesz". Aztán tizedszer csalódtunk. Sokan igen nagyot, mások kisebbet. Északi szomszédaink a koradélutáni találkozón segítettek…..
sandinista 2010.06.16 10:49:35
@danesdzsu2: A gólszerző és családja biztosan számíthat kiemelt rizs-fejadagra és meleg vízre.
sandinista 2010.06.16 11:18:56
@mocsing: @imici77: Az mindenesetre biztos, hogy az é-koreai kapus kevésbé tehető felelőssé ezért a gólért, mint Robert "Butterfinger" Green (www.youtube.com/watch?v=5AlEmKS2-YM&feature=related) vagy az algériai kapus, akinek már a nevére sem emlékszem.
sandinista 2010.06.16 11:38:32
@balu11: @mocsing: Ha a hasonlatnál maradunk - a paraguay-i kapus volt, aki nagyon rosszul választott követési távolságot, a koreai ugyan nem ment életveszélyesen közel, de az előtte haladónak sokkal jobban fogott a fékje, Green pedig éppen a cicis nénit nézte az útmenti plakáton, amikor kopogtatott a szélvédőn az előtte haladó csomagtartója.
Subba A nap képe: A pokol kapuja 2010.06.01 01:50:00
Az Agatha nevű trópusi vihar egyik tornádója csinálta közben leesett rengeteg csapadéknak köszönhetően "lyukadt ki" ilyen csinosan Guatemala City Kettes Zóna nevű városrésze. (Az eset nem azonos a három évvel ezelőttivel.) Nem kamu. Ez talán egy kicsit 'shoppoltnak…..