Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyam

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Képszöveg, kérdés: Hol van Románia a térképen? Válasz: Emiatt nem tudja senki, hol is vagyunk. A képet Andi Amironoaiei blogjáról vettük.   Románnak lenni mostanában elég rossz. Egy közvéleménykutatásból az derült ki, hogy legszívesebben azonnal külföldre költözne…..
  Az Academia Caţavencu szatirikus hetilap interjút készített Tőkés László EP-alelnökkel a tusványosi Koszovópánik után. A lap a legjobb román nyelvű szatirikus politikai-közéleti hetilap volt, amíg állítólag fizetéscsökkentés miatt nem távozott az újságírók…..
Mandiner blog Biszkuim 2010.07.01 11:11:00
A kommunizmus kísértete köztünk járt    Szubjektív utánlövés a Biszku-film nagyváradi bemutatója kapcsán.   Van egy román vicc, amit minden erdélyi magyar mintha értene. Ștefan cel Mare (III. István, Moldva fejedelme [1433–1504]) csata után megbont egy…..
Anyam 2010.07.01 12:06:22
  Tőkés László múlt kedden sajtótájékoztatón tette közzé 99 szekus névsorát, akiket a Szekuritáté Irattárát Tanulmányozó Országos Bizottság (CNSAS) ún. szekus-dossziéi alapján azonosítottak. Mint mondta: eddig az áldozatokkal, illetve a besúgókkal foglalkoztak (az…..