Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nini

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mr. Phe, a volt elítélt osztotta meg velünk a börtönben megélt élményeit, ahol mindegy, ha már jogerősen elítéltek, vagy csak előzetesbe kerültél, egyformán szívsz, igaz, előzetesben még munkát sem vállalhatsz. Lefizetett fegyőrök, kivételezett rabok, kokózó…..
Nini 2006.08.04 15:16:39
Happy írja: "Békét szeretnék és nyugalmat, olyan gazdasági környezetet, hogy ha befizetem az adómat, maradjon a villanyszámlára és kenyérre is. Ez így elég hülyén hangzik, de tényleg ezt szeretném. Jó azon csámcsogni, hogy micsoda pénzeket lopnak el nagyjaink. De kik is a "nagyjaink" ? Akiket mi választottunk. Nem erre kértük őket, nyilván, de előre tudtuk, hogy ez lesz. És még annyit : azért azt lássuk be, hogy a börtönnek elrettentőnek kell lenni ahhoz, hogy a törvényeket az emberek betartsák."
Ez rész-igazság. Ugyanis Mr.Phe és a reagálók írásaiban nem is az a legdöbbenetesebb, mi van ott benn. Hanem az, hogy ez kikre vár, kiknek súlyos a büntetés. Elsősorban nem a gyilkosokra és rablókra vár, akik állítom, nem kapják meg a megfelelő mértéket nálunk. Sokkal inkább a Mr.Phe félékre, akik, mint ő is sokkal inkább áldozatok, hiszen a lényeg ott van, amikor arról ír, hogy az ő ügyének a kifundálói is megúszták. És megússzák a milliárdos tolvajok és a pofánkba röhögnek. Ez a döbbenetes.
És nem mi választottuk, csak balekok voltunk, amikor megdőlt a diktatúra. Elhittük egy baráti körnek, hogy a nemzet érdekében találják ki az új alkotmányt. Itt a lényeg! A nép VALÓDI képviselőinek (és nem a "pártok"-nak csúfolt érdekszövetségeknek) kellene új alkotmányt és törvényt létrehozni! Ha nép képviselői nem baráti köröket fognak képviselni valójában, akkor fogunk kimászni a mostani helyzetből.