Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parttitkar

3 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
parttitkar 2012.03.19 09:37:48
2perc.blog.hu..
parttitkar 2012.01.05 09:45:28
bash.hu/13348

Szóról szóra ಠ_ಠ
2009 nyarán írta ki a BKV a midibusz tendert. Az Ikarus 405-ös midibusznál a melegebb napokon a meghibásodási arány elérte a 40 százalékot, így a BKV azokat a vonalakat (8 vonal) ahol ilyen buszok jártak, alvállalkozói kézbe adná, akiknek új, modern buszokat kell hozniuk. Múlt…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Ó, te jó ég!Nem tudom felfogni. Hát lehet ilyet?!Megszigorították a házirendet a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, ettől a tanévtől kezdve az új szabályzat értelmében- kötelező lesz a reggel 6 órai kelés és az esti takarodó- bevezették a napi háromszori étkezést-…..
Hódmezővásárhelyen Lázár János megelégelte, hogy a város évente 500 millió forintot a rászorulók támogatására, de vannak olyan emberek (nem is kevesen), akik még arra sem hajlandóak, hogy elmenjenek az ingyenebédért, vagy hogy átvegyék az ebédjegyet (140 fő, 12 200 huf /…..
Melyik volt a magasabb pozíció a szocialista diktatúrában? Ha valaki helyettes államtitkár volt 1981-től 1990-ig, vagy ha a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságnál volt hatósági osztályvezető 1985-90 között? Mert az egyikből majdnem köztársasági elnök lett, a másikból…..
parttitkar 2010.06.15 14:47:15
@Tzimisce: Simor, Gyurcsány, Bajnai: nem az elmúlt 8 évben ismerték meg egymást.

Emiatt Simor függetlenségét megkérdőjelezném.

Ami a teljesítményértékelést illeti: az amerikai megfelelőjét, Ben Bernanke-t közgazdászok dicsérik. Más közgazdászok szerint pancser. Na, ezek után, már nem hiszek senkinek, magam járok utána. Simor esetében ezt nem tettem meg, Bernanke nálam pancser besorolást kapott egyébként.
A lengyelek tiszteletére tartott nemzeti gyásznapon sem pihent a szegedi MSZP, Botka László polgármester és Ujhelyi István államtitkár képviselőjelöltek átadták a REÖK-palota előtti teret, ami kiemelt uniós fejlesztésként újulhatott meg. Vagyis nem az MSZP-kormány érdeme, de…..
Hát ez egyre viccesebb ... Lendvai a Nagy Kiprintelt Kuruclobogtató Nemzetközi Sajtótájékoztató után beszopta, mert ma meg pont ők buktak le. És egy dolog Kubatov "hencegését" hallani, és egy másik dolog az MSZP-s online adatbázist működés közben látni. A videón…..
parttitkar 2010.04.09 09:26:15
parttitkar 2010.04.09 13:07:30
@Kicsit Karcos: a kis sunyik, és tényleg, az amerikai jogok vonatkoznak rá!

Ravasz dolog ám a törvényeket kijátszani.

A Jobbikot csak hallomásból ismerem, és abból ítélve "a víz prédikálása és a bor ivása" eset forog fent.

Ha törvény előtti egyenlőséget akarnak, fizessék be a parkolási bírságot.

Ha felháborítónak tartják a mentelmi joggal való takarózást, és felelősségre vonást akarnak a bűnökért, akkor ne próbáljanak párttagot bírósági eljárás alól kivonni.

Ne legyenek illúzióink a politikusokkal kapcsolatban, nem ők hozzák a megváltást.
Bevallom, közel 2,5 év és 1100 poszt után már fásultan szoktam átpörgetni a Netvibes RSS-olvasóban a címeket ... egész egyszerűen ez az ország több "hírt" (botrányt) termel, hogy azt egyáltalán be lehetne ép ésszel fogadni. Nézzük csak a tegnapi napot, március 10,…..
parttitkar 2010.03.11 09:17:32
Itt van, elkészült, nem kis büszkeséggel jelentem... :) Tartalmilag nem kommentálnám különösképpen a 11 perces kisfilmet, úgy érzem, magáért beszél, a hivatalos honlap pedig minden esetleges kétséget eloszlat. Igen, itt tart Magyarország 2010-ben, megcsinálták - a hétszázát!…..
parttitkar 2010.03.10 15:12:06
Vastagbőr Mienk a bronzérem 2010.01.20 12:31:00
Gyerünk srácok, húzzunk bele, még nem szeretnek minket eléggé a szocik. Csak a harmadikak vagyunk a listájukon:   Új feladat még figyelemelterelés céljából beépülni a kurucokhoz. Messze még a tavasz, hol a legalja?..
parttitkar 2010.01.20 15:41:44
@csabapayne: Igazad van, csekély előnyt talán kovácsolhatnak trollozásból, mi meg még jobban utálni fogjuk őket, ami végülis már nem változtat a dolgokon.

Képzelem, milyen jól fog nekik menni: hetivalasz.hu/jegyzet/az-mszp-leleplezte-az-mszp-t-26531/
parttitkar 2010.01.20 15:51:57
@Irish Whiskey: az "usák" csőrét éppen elég dolog "bassza" így is, átmentek 3. világba.
parttitkar 2010.01.20 16:42:34
@tudi: Itt? Fenekelés.
Szenzációs ... húzzunk bele! Irány a Zinternet! Ott győzködjük a Zembereket! Kommentelj, bloggolj a szocialistáknak, gyűjtsd a pontokat, hajts a napi nyereményre (szoci bézbólsapi!), vagy a főnyereményre (Sziget hetijegy)! (Képviselő Funky-ról) Peták Laci, Sociestas…..
parttitkar 2010.01.19 11:19:49
parttitkar 2010.01.19 12:05:57
mszp.hu/belfold/bovebben/tovabb-durvul-a-kampany

Huhujj, vettem a boltban vaníliáscukrot, kinyitottam otthon a zacskót, és mi volt benne?

Fehér por.

Köztársasági őrezred! Jobb esetben kokain, rosszabb esetben antrax. Reméljük az előbbi, mert akkor ma este buliii!
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
parttitkar 2010.01.12 10:45:39
Nekem lenne egy javaslatom a helyzet megoldására. Ez pedig a kommunizmus. Félreértés ne essék: a szabadversenyes kapitalista piacgazdaság híve vagyok, de ebben a rendszerben az a szép, hogy nem szól bele pl. a tulajdonosi viszonyokba, így lehetőség van a marxista elvek követésére.

Fájni fog, de nem jobban, mint egy kiadós BKV sztrájk. De ez lesz az utolsó, azt garantálom.

A BKV-ból marxista vállalatot alakítunk ki: a föld azé aki megműveli mintájára a vállalat azé, aki dolgozik benne. A részvényeket szétosztjuk a munkások között. Ezzel együtt teljes beleszólásuk lehet az árképzésbe, a fizetésükbe, nem lesz többé szükség sztrájkra, ha fizetésemelést akarnak.

Persze mivel a tulajdonos többé nem az önkormányzat vagy az állam, támogatás se jár nekik.

Persze rögtön háromszorosára kell majd emelni a bérletárakat, és akik ezt nem engedhetik meg maguknak, alternatív megoldásokat fognak keresni, pl. autóba ülnek, aztán megunják a dugókat, ezért aki teheti inkább biciklis maszkokat vesznek és biciklire pattannak. A járatokat ritkítani kell, sofőröket kell elbocsátani, végül csődbe megy az egész cég.

Ekkor jöhet az önkormányzat, felvásárolhatja a járműveket bagóért (esetleg a debreceni PPP-s megoldáshoz hasonlóan a rendelkezésre állással egy külön, külső céget bíz meg), visszaveszi a sofőröket (ezt szeretném kiemelni: senki sem veszíti el az állását végleg), és ha nagyon muszáj, új kollektív szerződést köthet, de itt már a tulajdonos diktál.

Lehet kicsit másképp viszonyulnék a sztrájkhoz, ha azért történne, mert nem mondtak le a botrányok hatására azok, akiknek le kellett volna mondania.
Többek között én is megkaptam a levelet a postaládámba Orbán Viktortól. Hogy honnan tudja a nevemet és címet a Viktor, kész rejtély. Bat kolléga is megkapta, ő beszkennelte nekünk és elküldte. Az eleje a szokásos Viktor-bullshit-generátor, viszont a vége valami újat tartalmaz:…..
A fölfelé vezető út nem szép. De a földszint se szebb. (Fotó: sigma) Viccet félretéve, bizonyára mindannyian szeretnénk, hogy Magyarország egy gazdag ország legyen. Nézzük, hányféleképpen lehet meggazdagodni: Nyerünk a lottón: sajnos az államközi lottót még nem…..
Napi találós kérdés: most hány (volt) BKV-vezető ül az előzetesben? Egy újabb strigulát húzhatunk be, mert tegnap a minden bizonnyal Fideszes rendőrség bevarrta Szalainé Szilágyi Eleonórát, a BKV volt HR-igazgatóját. A gazdaságvédelmi nyomozók őrizetbe…..
parttitkar 2010.01.07 11:12:07
@sorokinV: Reméljük köp inkább.
parttitkar 2010.01.07 12:29:42
@FradiDani: elvennéd egy szegény öregasszony egyetlen támaszát? Náczi! :D
parttitkar 2010.01.07 13:44:56
@laspalmas: "A hírügynökség információi szerint egyébként az egyik gyanúsított a napokban megüzente, hogy mindenre kiterjedő, részletes vallomásban „tálal ki” a korrupciós pénzek útjára vonatkozóan, ha nem engedik szabadon."

Muhaha! :D

Szóval evidens, hogy nem (csak) magának lopja a pénzt.
  A jobbkezes kirekesztés szimbóluma is lehetne az írószék Köztünk élnek, elnyomottak. 10%-os kisebbségről van szó, de nagyon sok iskolai osztályban ennél kevesebb található. Ebből következik, hogy más helyeken ennél esetleg jóval több. A szegregációs gépezet működik.…..