Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konpachi

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 június 2.-án 77 éves korában stroke-ban elhunyt Eduard Anatoljevics Khil, avagy közismertebb nevén: Trololo Guy. Korábban kórházban kezelték; családja minden telhetőt megtettek, hogy megmentsék életét. Bár az előzetes híresztelések szerint nem biztos, hogy ugyanolyan teljes…..
Üdvözlök minden idetévedőt! Egy szabadúszó hobbi firkászt üdvözölhettek; akinek az életét befolyásolja a 9. művészet; illetve az internetkultúra; vagy akármi, ami érdekes. Most tudom, hogy kilométer hosszan kellene bejegyeznem valamit; de első blogosként ez elég nehéz;…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
Konpachi 2010.08.04 13:38:48
Konpachi 2010.08.04 13:49:41
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.21 21:03:38
Elkezdtem foglalkozni az új alannyal, azonban időközben le kellett hogy cseréljem. Nem azért, mert túl jó lett volna, egyszerűen nem működik rendesen. Olyan őrületesen lassú minden, hogy élvezhetetlen. Mindez FRAPS nélkül. A játék egybként sok dologban egy unikum, soha ilyen…..
Konpachi 2010.07.22 10:46:48
@starkp: Nem, másik cég készítette

@freddyD: Kár, mert inkább FPS játékokat mutatsz be (legtöbbször); de nem hinném, h megúsznád ennyivel. Vannak még gagyi autós játékok.
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.06 17:41:55
Ez a játék egyszerűen röhejes, unfair, bugos mint állat és egy nagy káosz. Mindig úgy voltam vele, hogy megpróbálom végigvinni, eljutok annál tovább, ahol elmentettem/elakadtam és ez általában sikerült is, de most hivatalosan is lezártam a folyamatot, mert teljességgel…..
Konpachi 2010.06.06 17:58:34
Te jó ég, milyen... köhöm "játék" ez?! Már alig várjuk az elemzést :D

@Dájé55: Nekem is. Sőt, szerintem nem vagyunk ezzel egyedül XD
Megy a teljes verzió. És atyaúristen, akkora baromságok vannak benne, hogy bűn lett volna csak a demóból bemutatni. Holnap rögzítés!..
Konpachi 2010.05.01 18:16:00
Sokan ajánlották, kipróbáltam a demóját és valóban, azt kell mondjam: Ennek helye van a sorozatban... De még mennyire. Szánalmas Postal 2 kopizás az egész. Akinek van egy teljes példánya, az meg tudna dobni egy e-maillel? Megköszönném Aki nem érti miről van szó, annak itt…..
'Konpachi' képes volt összeválogatni e zseniális játék zenéit, amit itt le is tölthettekJack Umbrella ajánlásával..