Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bravo20

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Közép-Kelettel foglalkozó katonai és biztonságpolitikai szakértőket az elmúlt hetekben-hónapokban leginkább foglalkoztató kérdések egyike az afgán nemzeti hadsereg tematikája volt. Hogy a világ jelenleg egyik legneuralgikusabban viselkedő államának, az Afgán Iszlám…..
Szeretnénk meghívni a lemilblog olvasóközönségét egy virtuális kerekasztal-beszélgetésre a következő vitaindító bekezdésekkel. Szeptember eleje óta a biztonságpolitikai előrejelzésekkel foglalkozó szakműhelyek mindegyike megpróbálta már legalább egyszer eltalálni a leendő…..
Kedves blogolvasó barátaink! Bekövetkezett, amiről még álmodni sem mertünk. Eddig szokatlan módon a Ministérium társadalmi vitára bocsátott egy ilyen nagy jelentőségű anyagot, még annak előkészítési fázisában. Magának a teljes terjedelmében közölt irat szövegének…..
Viszonylag rövid, képek nélküli, gondolatébresztő (és - reményeink szerint - vitára ingerlő) poszt következik. A kérdéseket az gerjesztette bennem, hogy informálisan értesültem arról, hogy ezen a héten „valahol Franciaországban” tartanak egy megbeszélést, amelyre…..